Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By Zex88
Карабурац, како ти делује Шкобаљ? Има ли потенцијала за аба?
Korisnikov avatar
By Karaburac
Nisam jos pogledao BKK, ovo kolo igraju protiv Zlatibora, ali je Arena zakljucila da duel dve neporazene ekipe ne zasluzuje prenos nego ide samo na cloud-u. Videcu, mozda uplatim mesec dana da bih pogledao pa pisem detaljnije.
Korisnikov avatar
By Gaja
Pratim Radnciki Kg na tv na zalost i moram da priznam da mi nije jasan ulazak u ABA 2. Tim je ocigledno slab za ABA 2 a cak nije ni u top 3 kod nas, juce poraz od 35+ protiv prvog Zlatibora.
Sta meni nije jasno, dao si vrv te pare za ulazak u ligu a sa drugi strane izgleda da nemas para da ispratis to kupovinom kvalitetnijih igraca. Na kraju si puko pare za ulazak i vrv ispadnes iz lige, plus ukanalio si se bar jos 2 godine finansijski.
Lepo su krenuli zdravu pricu, vrte se tu negde u vrhu i eventualno bi doslo do tog proboja. Ovako opet instant kes prica nakon koje sledi obicno tezak raspad.
Mada se ipak nadam da postoje te neke pare na vidiku i ima se dobar plan.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ја гледао прво полувреме ОКК-Слобода и одустао,убила ме розе боја паркета ј комбинацији са розе црвеном око..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Karaburac
Gajo,

Kod cudnih odluka Radnickog KG, otkud odjednom prelaz Muhameda u Slogu? Bas cudan potez, ako ne nameravaju da se dodatno pojacaju.

Mislim da placaju i danak ulasku u ABA 2, Vrsac je prosle godine osvojio KLS delom zbog toga sto su Vojvodina i Zlatibor izgoreli i na drugom frontu.

Steta, dobra je bila pocetna zamisao, lepa osnova za nesto dalje.

Kako ti deluje Labovic?

Inace, Zlatibor mi deluje ubedljivo najkonkretnije i drago mi je da sam bar to ubo. Jos uvek ne mogu da procesuiram sunovrat Mladosti :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Gaja
Doveli ovog nekog Talley skoro, pa moooooozda vezano za to. Kazem, nadam se da postoji stvarno dobar plan.
E a Labovica sam zagotivio prosle sezone, deluje fizicki jako, dobar u odbrani i napadu. Ocekivao sam da bude jedan od vodecih igraca ove sezone u napadu medjutim nekako mi oscilira, jednu razbije drugu ko i da ne igra.
Osim Marelje, Grina i U Nikolica ostali su tu negde upitni za nivo ABA2.
Nikola Radovanović dosao iz Arilja, druge nase lige, on kao atleta zakucava, poletan i igra kao ok. 2001 godiste, mislim da ima prostora da napreduje lepo.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Zex88 napisao: Uto Nov 18, 2025 10:26 am Ја гледао прво полувреме ОКК-Слобода и одустао,убила ме розе боја паркета ј комбинацији са розе црвеном око..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока
Pogledao sinoc snimak, najvise me interesovao duel Backa sa Suskavcevicem i prilicno sam zadovoljan. Suskavcevic je mahom poentirao kada bi Backo bio na klupi. Do duse i Backo je mahom poentirao kada bi ga preuzeo Dabovic, ali bez obzira Suskavcevic je prilicno snazan igrac i Backo mu je vec sad tu dobro odgovorio.

Sloboda standardno, 4 beka i centar na terenu. Zona, preuzimaj sve. Klinci Kondic, Jovanovic i Milosavcevic se nisu proslavili, ali ih izvukli malo stariji Bozic i Aksentijevic koji su najvise vukli.

U OKK Karalic je imao jako lepu rolu. Pogodio suteve, neka rampa, skok. Lucic je igrao ok, napadacki me podseca na mladog Jaramaza sa onim sutevima sa poludistance posle centralnog pika. Fizika je mislim najveci znak pitanja kod njega do kog nivoa ce moci da stigne i takodje kako ce se snaci u nekim kontrolisanijim mecevima gde se manje jurca.

Vojinovic me je bas prijatno iznenadio, igra sa puno samopouzdanja, zanimljive odluke i kretnje u napadu. Nisam ocekivao od njega da ce biti ovoliki faktor za OKK.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Gaja napisao: Uto Nov 18, 2025 3:49 pm Doveli ovog nekog Talley skoro, pa moooooozda vezano za to. Kazem, nadam se da postoji stvarno dobar plan.
E a Labovica sam zagotivio prosle sezone, deluje fizicki jako, dobar u odbrani i napadu. Ocekivao sam da bude jedan od vodecih igraca ove sezone u napadu medjutim nekako mi oscilira, jednu razbije drugu ko i da ne igra.
Osim Marelje, Grina i U Nikolica ostali su tu negde upitni za nivo ABA2.
Nikola Radovanović dosao iz Arilja, druge nase lige, on kao atleta zakucava, poletan i igra kao ok. 2001 godiste, mislim da ima prostora da napreduje lepo.
Meni je Labović zanimljiv, baš ovo što kažeš, ima fiziku za neki viši nivo, ali primećujem da je nekonstantan, bar po statistici.

Meni se nekako čini da tim nije baš homogen, imaš spoljnu liniju koja bi što više da trči i igra neke brže napade i imaš matorce pod košem koji to ne mogu da prate. Recimo Tatić mali na četvorci bi mogao dobro da trči i vuče, ali njemu je ovo prva seniorska sezona. Deluje mi da nema pravu ulogu, a i da se on još ne snalazi... Kako tebi deluje? Marelja, Nikolić i Marić mi deluju da im više prija neki sporiji tempo.

Videćemo, ja se nadam da se ima plan. Radnički posle dužeg vremena ima solidne kadete Deljhusu, Glišovića i Stevića 2009 sva trojica, sa malo starijim Tatićem, Filipovićem i Radovanovićem, ako bi ekipa ostala na okupu neko vreme moglo bi to fino da izgleda uz par dobrih pojačanja.

Sa te strane, učešće u ABA 2 da bi oni stekli neko iskustvo itd mi ima smisla. Ostalo ne. Jednostavno tim nije sklapan za taj nivo takmičenja.
Korisnikov avatar
By Gaja
Gledao sinoc Radnicki Dinamik. Uzbudljiva tekma do samog kraja, jos komentator dodatno pojacao uzbudljivost kao da komentarise Srbija Usa u finalu OI :lol: Radnicki volida trci kontre, tu najvise vuce Labovic i Radovanovic, jos kad imas pokretljivog Nikolica to i lici na nesto.
U oba tima periodi gde duva promaja u odbrani ali Dinamik u odbrani pika i samog posta je ocajan.

Nikolic i Marelja dali brdo koseva iz reketa. Nikolic sa 38 je u dobroj fizickoj spremi, nikad ne bi rekao da ima toliko godina. Jedino me nervirao sa sutevima sa poludistance, mislim da je sutnuo bar 6-7 i sve promasio.

Radovanovic imao dva atraktivna zakucavanja, kao sto neko volida sutira trojke tako on samo gleda kako da zakuca.

Ocekivao sam od Grina (sto dao 50 poena pre neko kolo) da bude glavni igrac i organizator medjutim ipak je to bio Labovic cak i kad su zajedno bili u petorci. Doduse Labovic igrao svih 40min. Na kraju preuzimao odgovornost, dao bitnu trojku pred kraj i zadnji napad iznudio faul i pogodio oba za pobedu.

Marelja standardno dobar.

Radnicki igrao sa 7 igraca, Tatic nije ulazio.

Kod Dinamika mi se svideo Matija Popovic, imao par lepih ulaza sto levo, sto desno, pa neki roling, bas je delovalo lepo na oko.

Radnicki kod kuce 8:0 a u gostima 0:6 lol
Korisnikov avatar
By Karaburac
Gledao sam i ja, bio dobar mec, a i komentator bas to sto kazes. Podsetio me na SOS bubamaru :lol:.

Dinamiku je prvi centar Malesevic otisao u FMP, tako da ce biti objektivno oslabljeni pod kosem ako ne dobiju pojacanje.

Matiji Popovicu se moram izviniti. Kad je uleteo u 12 na u18 smatrao sam da je nezasluzeno, ali decko celu sezonu igra na prilicno visokom nivou. Bas me prijatno iznenadio.

Meni se taj Grin bas nesto i ne dopada. Nisam gledao tu sa 50 poena, bas me zanima kako je to izgledalo.

Radovanovic je paljevina. Ono sto mi se dopalo je sto je imao par lepih asistencija. Mada, generalno u pozicionom napadu ne deluje da moze puno.

Marelja je doktor za ovaj nivo.

Inace, meni Nikolic i Labovic lice ko da mu je Nikolic cale :lol:

Labovic sledecu sezonu treba da krene na visi nivo. Ovo je prerastao. Pa da vidimo koliko moze.
  • 1
  • 214
  • 215
  • 216
  • 217
  • 218

Види га Ске :) Дакле идемо на Барсу,па евентуално[…]