Gledao sinoc Radnicki Dinamik. Uzbudljiva tekma do samog kraja, jos komentator dodatno pojacao uzbudljivost kao da komentarise Srbija Usa u finalu OI

Radnicki volida trci kontre, tu najvise vuce Labovic i Radovanovic, jos kad imas pokretljivog Nikolica to i lici na nesto.
U oba tima periodi gde duva promaja u odbrani ali Dinamik u odbrani pika i samog posta je ocajan.
Nikolic i Marelja dali brdo koseva iz reketa. Nikolic sa 38 je u dobroj fizickoj spremi, nikad ne bi rekao da ima toliko godina. Jedino me nervirao sa sutevima sa poludistance, mislim da je sutnuo bar 6-7 i sve promasio.
Radovanovic imao dva atraktivna zakucavanja, kao sto neko volida sutira trojke tako on samo gleda kako da zakuca.
Ocekivao sam od Grina (sto dao 50 poena pre neko kolo) da bude glavni igrac i organizator medjutim ipak je to bio Labovic cak i kad su zajedno bili u petorci. Doduse Labovic igrao svih 40min. Na kraju preuzimao odgovornost, dao bitnu trojku pred kraj i zadnji napad iznudio faul i pogodio oba za pobedu.
Marelja standardno dobar.
Radnicki igrao sa 7 igraca, Tatic nije ulazio.
Kod Dinamika mi se svideo Matija Popovic, imao par lepih ulaza sto levo, sto desno, pa neki roling, bas je delovalo lepo na oko.
Radnicki kod kuce 8:0 a u gostima 0:6 lol