By Edibledi
Srbija savladala Australiju u Vršcu

Srbija i Australija će u ponedeljak od 21 čas odigrati novu utakmicu koju ce prenositi Tv Arena.

Srbija Australija 75-54 (18:15 18:9 18:18 21:12)
SRBIJA
Radočaj, 12 Vukoje 8, Čađo 5, Butulija2, Crvendakić 9, Page 13, Mandić 6, Topuzović10, Stjepanović 4, Stanaćev, Karakašević 2, Maksimović 4,
Selektor: Maljković M.
AUSTRALIJA
Levey 6, Willson, Talbot 9, Kunek, Batkovic 10, Burton 1, Ebzery 2, Hodges 8, Snell 5, Garrick 9, Penaluna 2, Blicavs 2,
Selektor: Joyce B.

http://www.kosarka24.rs/6030-srbija-sav ... ju-u-vrscu
By tremi08
Prikljucenje Sonje Petrovic nasoj reprezentaciji treba biti bomba u svim medijima. SONJA SVAKA CAST, MARINA SVAKA CAST, KSS SVAKA CAST. Sonja je najbolja nasa igracica i sa njom postajemo pa i glavni favoriti uz Spnaiju i Francusku. Sonja je devojka koja je imala fantasticnu sezonu. Ostaje da se privoli Miljana Bojovic zbog OI gde bi imali sansu za medalju,ali ova vest me je bas obradovala. Sonja zasluzuje i medalju i OI i bice glavni igrac nase reprezentacije, ona i Page ce razbijati. SONJA SVAKA CASAT JOS JEDNOM.
By tremi08
Treba dodati da ce nazalost Sonjinim pozivanjem mesto izgubiti ili Crvendakic ili Topuzovic,nadam se Topuzovic. Ali prva petorka Milica,Ana,Sonja na 3 iako je ona vise 4,Jelena i Page pa najbolja u Evropi sigurno. Page ce verovatno igrati sve vreme 5icu,Sonja i Jelena 4, a Sonja i 3 povremeno.
Trebala je da prikljuci i Draganu Stankovic, a ne da se zajebava sa najtalentovanijim centrom u Evropi (npr. njen talenat i talenat Milutinova koji nam je kod muskaraca najtalentovani centar je neuporedljiv koliko je ona puta bolji igrac od njega ).
Sto se tice Sonje drago mi je sto se vratila u reprezentaciju, samo da bude dobra atmosfera u ekipi i bice super.
Sto se tice Bojovicke Radocaj i Milica Dabovic igraju dobro pleja, a tu je i Sanja Mandic koja je kombo bek 1995. godiste.
By tremi08
Marina ce ili izbaciti Ajdukovic ili Krnjic,posto sada ima dosta visokih ili ce zrtvovati Crvendakic koja je tu najbolja a ubaciti Mandic koja je plej. Mislim da Topuzovic nema sanse za 12 iako igra dobro. Sto se tice pljuvanja Page,Marina je nju zvala jer je mislila da Sonja nece igrati a trebala nam je jos jedna jaka 4/5,tj.vise 4 posto je samo Jelena igrala 4ku kvalitetno. Sada ce jedan veliki talenat izvisiti a Dragana bolje sto nije pozvana ,u konkurenciji Krnjic i Ajdukovic ona bi bila 3 centar i ne bi bilo mesta za nju. Videcemo kakvu ce sezonu imati od septembra pa da se planira za OI.

Po meni 12: Radocaj,Cadjo,Krnjic, Jovanovic,Milovanovic, Butulija,Ajdukovic, M.Dabovic,A.Dabovic, Page,Petrovic, Crvendakic(Mandic). Ili ako se odluci da izbaci Ajdukovic ili Krnjic,icice Crvendakic i Mandic. Mada verujem da ce voditi oba centra jer pleja moze igrati i Milica pa i Nevena. Iako mi je najizglednije da ce ispasti Crvendakic jer ce dolaskom Sonje izgubiti minutazu bas bas ali ok je i to jer je Aleksandra jako mlada.
By tremi08
Marina skratila spisak na 15 igracica ,ispale su Karakasevic,Stjepanovic,Vukoje, Stanacev. Verujem da se Marina dvoumi izmedju Maksimovic i Krnjic, Crvendakic i Mandic a da ce Topuzovic verovatno otpasti. Po meni bolje da povede Krnjic iako je losa ali igra EL vec dugo i Crvendakic koja je veci talenat od Sanje iako nam treba plej. Sledece utakmice nase igraju u petak i nedelju protiv Kine u Sumicama.
By tremi08
I Jelena Maksimovic otpala sa spiska,realno i jeste najslabiji centar od ovih sada... Ostaje odluka izmedju Crvendakic,Topuzovic i Mandic koja ce otici. Po meni najbolje da povede Crvendakic ali verovatno da nece jer je ona tu najmladja,verovatno da ide Topuzovic tu jer je najstarija od njih. Sonja Petrovic igra zaista odlicno na vecerasnjoj utakmici a Jelena Milovanovic dominira.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 17
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]