Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Antoine
It's not over 'til it's over.
Da nije bilo glupih prekršaja i gluposti specijalnog tima, Ravensi bi već dobili ovo.
Korisnikov avatar
By Antoine
"Don't ever underestimate the heart of a champion!"

Slika

Kakva ratnička ekipa su ovi Ravensi! :clap:
By flameni
Profi.
Ako neka od ekipa uspe da zadrzi Gronkovskog i Hernandeza , uz vecitog Velker , ja cu govna da jedem.Osvajaju ovo Patsi, i to tvrdim da do kraja dobijaju sve tekme sa vise od 10 poena razlike...
By sasa 076
Kakva tekma u Denveru dzaba sve tekme u regularnom delu i prvo mesto kad kad najvise treba odigras lose Mening je gresio vise nego obicno ali kljucna je bila losa odbrana na WRbaltimora onakve pasove su katasrtofalno pokrivali, žao mi je dede ali nisu brate ni zasluzili da prodju
Korisnikov avatar
By djokonda
Ali kiks sejftija Bronkosa kod poslednjeg TD Rejvensa je najveći koji sam ikada video...ceni je bukvalno 5 sekundi i onda ga lopta preleti pola metra. Rejvensi ovo zasluženo dobili...odbrana im je bila fantastična.
Korisnikov avatar
By Antoine
Tri velike gluposti su koštale Packerse prolaza: fumble Jeremy Ross-a, int Rodgersa odmah u sledećem napadu i offside B.J. Raji-ja na četvrtom down-u 49ersa.
Alex Smith će morati da traži drugi posao sledeće sezone.
Korisnikov avatar
By Nookie
Antoine napisao:Tri velike gluposti su koštale Packerse prolaza: fumble Jeremy Ross-a, int Rodgersa odmah u sledećem napadu i offside B.J. Raji-ja na četvrtom down-u 49ersa.
Nego kako cenis partiju Kaperneka? :dance: 2 td+2 istrcana...nije lose ^^ ...izdrzao sam do 14-14 i posle sam zakuntao :D
Korisnikov avatar
By Antoine
Nookie napisao:
Antoine napisao:Tri velike gluposti su koštale Packerse prolaza: fumble Jeremy Ross-a, int Rodgersa odmah u sledećem napadu i offside B.J. Raji-ja na četvrtom down-u 49ersa.
Nego kako cenis partiju Kaperneka? :dance: 2 td+2 istrcana...nije lose ^^ ...izdrzao sam do 14-14 i posle sam zakuntao :D
Poslednja rečenica prethodnog posta odgovara na tvoje pitanje. 2 tačdauna trčanjem uz 181 istrčan jard! :shock: To je nešto što Smith ne radi. To je nešto što All Day Peterson jedva uradi. I uz to 263 bačene jarde i 2 td-a. Maestralno, pogotovo za igrača kojem je ovo prva sezona u kojoj igra.
By sasa 076
djokonda napisao:Ali kiks sejftija Bronkosa kod poslednjeg TD Rejvensa je najveći koji sam ikada video...ceni je bukvalno 5 sekundi i onda ga lopta preleti pola metra. Rejvensi ovo zasluženo dobili...odbrana im je bila fantastična.
Ma slazemo se prosto u plej ofu kad primis 3 tačdauna posle onakvih dodavanja ne moyes da ista ocekujes prosto nedopustivi, a zadnjih 30 sejundi imas 2 tajmauta i ne kreces u napad bez obzira dali je glavni ili ofanizivni kordinator doneo odluku prosto po meni kukavicki, evo gledam atlantu i sijetl kod rez 20-0 i necu vise da prognoziram nista ja ovo nisam ocekivao Rajan igra ko mator, a Sijetl dosta lose u odbrani i Vilson ne moye da se sastavi
Korisnikov avatar
By Drex
kakva luda utakmica u Atlanti... ako neko želi da se "navuče" na NFL, snimak ovog meča je obavezno štivo. Na kraju Falconsi više sreće nego pameti :|
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 54
NBA

Topic za sve ovo bavljenje kosarkom ima 3 meseca i[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Ocekujem najgoru ekipu u istoriji kluba gde se ne […]

Vratiću se na nešto što smo Karabura[…]