Kakva ratnička ekipa su ovi Ravensi!
Antoine napisao:Tri velike gluposti su koštale Packerse prolaza: fumble Jeremy Ross-a, int Rodgersa odmah u sledećem napadu i offside B.J. Raji-ja na četvrtom down-u 49ersa.Nego kako cenis partiju Kaperneka?
Alex Smith će morati da traži drugi posao sledeće sezone.
Na celom svetu samo Crvena Zvezda!
Nookie napisao:Poslednja rečenica prethodnog posta odgovara na tvoje pitanje. 2 tačdauna trčanjem uz 181 istrčan jard!Antoine napisao:Tri velike gluposti su koštale Packerse prolaza: fumble Jeremy Ross-a, int Rodgersa odmah u sledećem napadu i offside B.J. Raji-ja na četvrtom down-u 49ersa.Nego kako cenis partiju Kaperneka?
Alex Smith će morati da traži drugi posao sledeće sezone.2 td+2 istrcana...nije lose ^^ ...izdrzao sam do 14-14 i posle sam zakuntao
djokonda napisao:Ali kiks sejftija Bronkosa kod poslednjeg TD Rejvensa je najveći koji sam ikada video...ceni je bukvalno 5 sekundi i onda ga lopta preleti pola metra. Rejvensi ovo zasluženo dobili...odbrana im je bila fantastična.Ma slazemo se prosto u plej ofu kad primis 3 tačdauna posle onakvih dodavanja ne moyes da ista ocekujes prosto nedopustivi, a zadnjih 30 sejundi imas 2 tajmauta i ne kreces u napad bez obzira dali je glavni ili ofanizivni kordinator doneo odluku prosto po meni kukavicki, evo gledam atlantu i sijetl kod rez 20-0 i necu vise da prognoziram nista ja ovo nisam ocekivao Rajan igra ko mator, a Sijetl dosta lose u odbrani i Vilson ne moye da se sastavi
Vratiću se na nešto što smo Karabura[…]