Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Zex88
Ау,какве голчине Рајса..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Zex88
Наставља се тотални распад Звездине одбране и голмана.

Морају 4 квалитетна играча у одбрани да буду..Ми тренутно дочекујемо финиш сезоне са 0 играча способних да играју стартера следеће сезоне..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Zex88
Пратио сам паралелно са ЕЛ Офк-Нови Пазар.. Каква лудница од меча.. Штета што се играло у Зајечару..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Још рађају мајке Петровиће.. :)

Реално,имали смо контролу 90 минута,мало храбрости да је било,могло се ово и добити..
Најбитније је да нисмо изгубили и да је одбрана добра већ дужи временски период..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By skeske
Ali kakav penal, psovao sam pola sata....
Hajde dobro je, rezultat je aktivan.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Gledam na šta su napravili ovo klupsko svetsko prvenstvo pod okriljem FIFA, sva besmisao u jednom takmičenju... 32 ekipe od toga 12 iz Evrope, odabir učesnika vršen po FIFA koeficijentu, plus osvajači glavnih kontinentalnih takmičenja... dakle debilizam ako mene neko pita. Ali dobro, to je još jedan od pokazatelja zašto ja taj sport za koji sam živeo sigurno jednu celu dekadu svog života više ne pratim... Previše je tu novca i previše je sve to otišlo u biznis, takođe i ovaj novi format LŠ mi se ne sviđa.

Konkretno, za ovo klupsko svetsko prvenstvo mislim da je bilo lako napraviš turnir od 16 ekipa, tu su po 2 tima, odnosno finalisti iz Lige Šampiona, Lige Evrope, ukupno 4 iz Evrope, onda finalisti Sudamerikane i Libertadoresa, to je 4 iz Južne Amerike, onda po dva odnsno finalisti MLS-a, finalisti LŠ Azije, finalisti Okeanije, finalisti LŠ Afrike. I to je to i tu imaš sve po zasluzi u suštini i tu su ti svi osvajači kontinentalnih takmičenja i toliko 16 ekipa, dakle 4x4 lagani format sve rešivo...

Debilizam teški u šta se pretvara svet i sport...
  • 1
  • 2120
  • 2121
  • 2122
  • 2123
  • 2124
  • 2139

Изунду и Ђуришић су ок потези..Чекамо даље планове[…]

KK Partizan 2025/26.

Не слушају те Карабу :) ,стигао Ловерњ.. Послато […]

Ilija Glodjović MVP U13 Cedevita cup. https://www[…]