milanezija napisao: ↑Pet Jan 28, 2022 10:54 pm Kako su probali da navuku Francuzima na kraju, ne pamtim brži neaktivan napad, plus sumnjivo probijanje ali onda...PALIČKA, A NE PAVLIČKA
MAJSTOR PAVLIČKA, kolike godine je top 5 golman sveta ali uvek u senci nekoga
Vidim Đerona doveo Abutovića i Kolakovića u klub, jako bitna stvar je njegov dobar odnos sa Abutovicem. On je jedan od ključnih igrača za napredak naše reprezentacije. Elitni defanzivac, koji je zahvaljujući imbecilima propustio tolike godine igranja za nas![]()
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
MILOS OBILIC napisao:TYPOmilanezija napisao: ↑Pet Jan 28, 2022 10:54 pm Kako su probali da navuku Francuzima na kraju, ne pamtim brži neaktivan napad, plus sumnjivo probijanje ali onda...PALIČKA, A NE PAVLIČKA
MAJSTOR PAVLIČKA, kolike godine je top 5 golman sveta ali uvek u senci nekoga
Vidim Đerona doveo Abutovića i Kolakovića u klub, jako bitna stvar je njegov dobar odnos sa Abutovicem. On je jedan od ključnih igrača za napredak naše reprezentacije. Elitni defanzivac, koji je zahvaljujući imbecilima propustio tolike godine igranja za nas![]()
Zex88 napisao:Lepa pobeda..Hvatamo kontinuitet polako..Ja prezadovoljan
Послато са SM-A725F помоћу Тапатока
milanezija napisao:Isto..Nadamo se da ce se nastaviti u ovom stilu..Slabo pratik klupski rukomet kod nas,kakvo je stanje?Zex88 napisao:Lepa pobeda..Hvatamo kontinuitet polako..Ja prezadovoljan
Zex88 napisao:Vojvodina se drzi isto, Partizan napreduje pomalo ali Metaloplastika proporcionalno pada, omakne se neki tim jos kao cudo jedne sezone i tako, ukratko, svaki talenat bezi cim moze odavdemilanezija napisao:Isto..Nadamo se da ce se nastaviti u ovom stilu..Slabo pratik klupski rukomet kod nas,kakvo je stanje?Zex88 napisao:Lepa pobeda..Hvatamo kontinuitet polako..Ja prezadovoljan