Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Nookie
I neka je....hteo sam da ga Nole prebije u finalu,al bogami ovako je sladje. Neka odmara kolena mesec dana :D
Inace Darsonja ispada u sledecem kolu garant ^^
Korisnikov avatar
By Zex88
Ako uzme vise od 10 gemova da bude srecan.
Nole mora da zapne zestoko jer Nadal vise ne brani nista do kraja godine.
Korisnikov avatar
By Nookie
Ima i Nole prostora da uzme poene...Nole moze realno do finala(i da osvoji sto da ne),prosle je ispao u 1/2 i eto nekih 400-500 bodova vise. Nadalu je Wimbldon bio ogromna sansa da ga stigne,al on ce cak i izgubiti 45 poena :D
Nole sem Mastersa u Londonu ima jos jedan Masters 1000 da brani,ostalo moze da skuplja bodove...
Korisnikov avatar
By Zex88
Zabrojao si se. :P
Nole brani titule Sangaj,Peking,London,Toronto.
Finala:Sinsinati,US open.
Jedino gde Nole moze zaraditi je Partiz(drugo kolo).

A racunaj i da igra i Dejvis kup.
Korisnikov avatar
By Nookie
Zaboravio sam da je Sangaj 1000poena...
Peking je 500,ti i da kiksne ne gubi puno....
Korisnikov avatar
By Zex88
Racunajuci polufinale Vimbldona brani do kraja preko 5000 poena,Nadal nista..
Tako da mu treba ko hleb nasusni Vimbldon,Pariz i moja zelja Sinsi,a da ponovi minimum ostale za sigurno prvo.
Korisnikov avatar
By Nookie
Nek osvoji Wimbldon,Us open i Cincinnati....ja zadovoljan ^^
Dosta ce zavisiti i od zreba na predstojecim turnirima....ako Nole bude isao na Rafu u polufinalima,ja ne vidim kako Rafa moze da ga bije nekoliko puta na betonu. Al ako bude isao na prepotentnog Britanca,moze da bude svasta...
Nek opet Nole pase travu za dve nedelje,laganica cemo za ostalo :D
Korisnikov avatar
By zola
Nookie napisao:Ima i Nole prostora da uzme poene...Nole moze realno do finala(i da osvoji sto da ne),prosle je ispao u 1/2 i eto nekih 400-500 bodova vise. Nadalu je Wimbldon bio ogromna sansa da ga stigne,al on ce cak i izgubiti 45 poena :D
Nole sem Mastersa u Londonu ima jos jedan Masters 1000 da brani,ostalo moze da skuplja bodove...
Ako osvoji, imace 1500 bodova vise. Pobednik dobija 2000, finalista 1000, polufinalisti 500
Korisnikov avatar
By Nookie
Polufinalisti 720,finalsta 1200....
Korisnikov avatar
By zola
Nookie napisao:Polufinalisti 720,finalsta 1200....
Nisam bio siguran za finalistu i polufinaliste, a znam da pobednik uzima 2000, tako da moze da uzme skoro 1300 bodova. Marej nije u nekoj formi, a mislim da Federer ne moze da ga dobije
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 186
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]

Изунду и Ђуришић су ок потези..Чекамо даље планове[…]