Stare teme
Korisnikov avatar
By Joomla10
Imaju one tri cuvene licence, valjda bela, crvena i plava. Da ne pricam napamet, verujem da drugi znaju daleko bolje od mene. Prosle godine kada sam se raspitivao, najbrzi nacin je bio preko Pokrajinskog zavoda za sport u Novom Sadu, kratko traje, a i cena nije bila neka preterano velika, mislim negde oko 400 eura.
Gaja napisao:
Salvatore Guliano napisao:dakle ovde postoji tema ali odgovora nema... moderacijo upomoc !
Posto je naziv teme "Kako postati trener :?: " znaci da i administracija pita to :D
haha pa dobro to je lepo

@Joomla
hvala
Korisnikov avatar
By Joomla10
Karaburac napisao:Joomla10 izgleda da se moj i tvoj standard preterano velikog ne poklapa :D

Sto bi rekao Zika Pavlovic nisam se dobro odrazio :D . U odnosu na ostale, to je pesma, a trenutno jeste veliko nema sta za nas...
Evo sada proverih na njihovom sajtu, u pitanju je 38.600 dinara+diploma i uverenje za trenera 2.400 dinara, tako da nisam puno promasio.
raspitao sam se malo i saznao sam sledece :
postoje plava, bela i crvena licenca.
bela se placa i ona je za skroz fulam, s njom mozes da budes pomocni trener ili predstavnik, tipa sportski direktor i tako nesto.
za plavu treba da zavrsis Dif ili visu sporsku, posle toga mozes da budes trener za mladje kategorije kao i nize lige seniora u nasoj zemlji.
dok za crvenu ne znam sta treba da uradis tacno, ali sa njom mozes vodis koga god hoces , kao i da radis u inostranstvu...
edit

На основу чега је нама пласман на ф4 примаран циљ […]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]