Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Grupa A

1.Barselona
2.Cska
3.Fenerbahce
4.Budiveljnik
5.Partizan
6.Nanter

Grupa B

1.Real
2.Efes
3.Zalgiris
4.Bamberg
5.Armani
6.Strasbur

Grupa C

1.Olimpijakos
2.Sijena
3.Unikaha
4.Galatasaraj
5.Zelena Gora
6.Bajern

Grupa D

1.Pao
2.Makabi
3.Kaha
4.Lokomotiva
5.Crvena Zvezda
6.Kvalifikant

Kvalifikacije:
Vareze-Oldenburg
L.Ritas-Riga
Himki-Ostende
Nimburk-Banvit
Korisnikov avatar
By Mikoni
Yopitsch-Kurz napisao:Slika

Oba nasa tima su lose prosla.
Pa i nije partizan tako lose prosao. Imate protivnike koji su atraktivni i jaki, ali i ove koji su...nemam pojma kakvi. Ne bi trebalo da budu mnogo jaki. Zvezda je prosla gore. Jbt..Lokomotiva nije tako zvucno ime ali je jaka u pm, a nominalno, oni su 4. tim u grupi. Mislim da je veca sansa da se kidamo s kahom za 4. nego s njima. Opet, ko zna kakve ce sastave svi sklopiti..
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Ne znam kakvi su ovi Ukrajinci i Nanter, iskren da budem.
Takodje, ne znam koliko je tacno ono sto je @Strelac napisao - ako vam iz kvalifikacija dodje Himki onda on ide u C a vama prebacuju Bajern.
Mislim da je Zvezda lose prosla - btw ko igra za Lokomotivu osim Marica?
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Najiskrenije, Eurocup nikada nisam pratio. Sad vidim da su ovi veoma zajebani, iskusni i sto kaze covek jos ce i da se pojacaju.
Sa Rusima se nikad ne zna sem da ce brdo para da spucaju u dovodjenje igraca. Da ponovim - paklen zreb za Zvezdu, malo bolji za KKP
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
B

1.Real
2.Efes
3.Zalgiris
4.Bamberg
5.Armani
6.Strasbur

Kakva je sramota da ova 3 ameterska kluba budu u istoj grupu.Tu mislim na Armani pre svega,ali i Bamberg i Strasbur.Ovogodisnji tim Zvezde je jaci od njih.Jos i Zalgiris u trecem,a najveci gubitnici ikada po ulozenim parama Efes u drugom sesiru.
Sramota
Korisnikov avatar
By Kure
E kad sad nisam umro... OLY produžio ugovor sa Ejsijem Zakonom na još dve godine. Vrednost ugovora 2,8 milki dolara, tj. 1.4 milke dolara po sezoni... Zemljo otvori se...

EDIT: novinar ”Vecernjih novosti ” Đorđe Matić je napisao da ako kvalifikant bude Himki ide u grupu gde je predviđeno. Nema nikakvih rotacija. To je bilo pre dve sezone kad su bila dva kvalifikanta, pa su se po potrebi rotirali kvalifikanti...
Poslednja izmena od Kure u Čet Jul 04, 2013 7:52 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Kure napisao:E kad sad nisam umro... OLY produžio ugovor sa Ejsijem Zakonom na još dve godine. Vrednost ugovora 2,8 milki dolara, tj. 1.4 milke dolara po sezoni... Zemljo otvori se...
:violin:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 149

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]

Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Sezona 25/26 nismo ostvarili rezultat, nismo afirm[…]