Stare teme
Korisnikov avatar
By Lucky
BogdanB napisao:Da se ja pitam, i željka bih ofarbao da bude crn, iz principa, kao i ceo stručni štab.

Ladno dozivate jaramaza... Ok....
... i Anđušića...SlikaSlika
Poštujem svačije pravo na mišljenje ali nekima se jednostavno nikada neće moći ugoditi.

Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Karaburac
Ja ne dozivam ni Jaramaza ni Andjusica. Andjusic me nervira jos od kad je u Hemofarmu bio. Jaramaza volim, ali je bio objektivno los.

Meni ovde fale Aleksa i Smajli iz prosle sezone i to je to.

Nemam ja problem sto se uradio reset ekipe, imam problem kako je uradjen. Ovoliko stranaca je previse. Da je tu Smajli umesto Dejvisa i Aleksa umesto Vasingtona ceo tim bi mi bio mnogo drazi.

Imam problem i sto stranci imaju preveliku ulogu. Dacu par primera da bi me ljudi bolje razumeli :pray: :lol:

Ne moze me niko ubediti da Balsa ne moze da odigra 5min u EL utakmici. Mora ih dobijati konstantno, da izvucemo najvise iz njega i da ga podignemo na nivo da moze da igra 15min za 2 sezone i da smo mirni narednih 7-8 sezona za poziciju drugog centra. To se zove stratesko razmisljanje.

Nakic je sad povredjen, ali on isto mora dobijati 5-8minuta, da bismo i njega dobili kao dugorocnu sigurnu opciju u rosteru.

Marinkovic je trebao da bude okosnica ekipe, a ne igrac sa ulogom Branka Lazica. Jako je vazno da decko koji igra sa tolikom emocijom bude u Partizanu. Iz istog razloga ne mogu Aleksu da prezalim. Pogotovo iz sezone gde izlazi kao najbolji defanzivac OI i ti tu dovodis Nilikinu....

Pokusevski se isto tretira kao da je retardiran. Da se razumemo, ja mrzim igrace koji su spori i slabi. Meni Poku ne uliva poverenje, ali to si znao i kad si ga doveo. Covek za svaku gresku leti na klupu za torturu, a sa druge strane dajes ogromnu podrsku i poverenje u igri igracima kao sto je Dejvis ili Braun. Poku ima svoje svetle momente, ima i kad zasere, ali to prosto mora da se istrpi. On je igrac koji treba da izraste u prvu cetvorku i da ga zatvorimo na dosta godina.

O Mitru ne treba trositi reci, on bi meni uvek bio u 12 i pustao bih ga kad god se nadje prilika. Jer je on decko novi, nizi Novica po karakteru i to ce nam tek pokazati.

Na kraju, meni se i Lakic dopada. Aba je mnogo nize takmicenje, ali on meni deluje fizicki bas dominantno za svoju poziciju i tehnicki pristojno. Ok mi je da ove sezone nema EL minute, ali da bude konstantan u ABA i da udje u rotaciju kao 5 niski da vrsi presing i oravi pometnju sledece sezone.

Aleksa Dimitrijevic je trebao odmah da ide na pozajmicu na pocetku sezone i tu je trebalo videti sa Vladom Jovanovicem ili sa Borcem preko cacanske veze da se nesto dogovori da bi igrao ABA. A ako je vec dobio KLS, trebao je neki beogradski klub da se sredi da bude uz Partizan sto vise. Inace Vojvodini je lupio 6 banana, ako to iko prati.

Kontinuitet je nesto sto u kosarci daje rezultate. Kontinuitet u ekipi se najbolje postize kombinacijom dobro selektovanih domacih igraca i dugorocnog trenera. Dobra domaca osnova ti pojacava i domaci teren koji smo potpuno izgubili.

Ja kad bih dovodio igraca uvek idem rezonom:
1) Srbin
2) region
3) Evropljanin
4) Amerikanac

Tim redom gledam dostupnost po pozicijama. Domaci igraci i oni iz regiona bolje razumeju mentalitet, sazive se sa publikom, atmosferom i daju taj fanatizam u odbrani i skoku koji nam treba. Evropljani su mozda malo ispod toga, ali su uvek daleko bolja opcija od Amera koji su placenici klasicni.

Meni je bas drago sto su Lundberg, Bonga, Nilikina i Karlik deo ove ekipe. Problem je sto se uz njih tu nalaze i Braun, Vasington, Dejvis Tajrik i Majk. To je mnogo. Od njih 5, ekipa moze da trpi maksimum 2 da bi to licilo na nesto.

Ako bismo promisljali dugorocno, sto se nadam da je u Partizanu moguce, onda bi ovo bio kostur:

Marinkovic, Nakic, Bosnjakovic, Pokusevski, Aleksa Dimitrijevic, Koprivica.

Na to gledam sta domace mogu da kupim u buduce. Znaci gadjam cim im istekne ugovor Milutinova, Aleksu, Smajlija. Smaram Bogija da zavrsi karijeru u Partizanu dok ne popusti.

Znam da Drezgicu za 3 godine istice koledz, razmisljam da tad imam mesta u rosteru za njega itd.

Ono sto ne uspem ovako da zatvorim, zatvaram placenicima.

Ovo mi je jednostavno previse stranaca i to kakvih. Nije mi isto kad su mi stranci recino Nenad Dimitrijevic i Mirotic i kad su to Dejvis i Braun.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Volim kad lepo temeljno objasnim sve što mislim i onda dođe neko pročita s pola mozga i polije govnima, al dobro, ne vredi objašnjavati nekome ko to neće da čuje...

Zna li se da li će Vanja igrati, s obzirom da je propustio celu prošlu nedelju i reprezentativne aktivnosti. Oli dolazi oslabljen...
Korisnikov avatar
By Gaja
Auu kakva pobeda. :clap:
Pocetne trojke Olimpijakosa i 5+ neverovatnih koseva slutilo da ce Partizan opet izgubiti u nekoj neizvesnoj zavrsnici.
Spustanje Dejvisa na 4 ispade kljucna stvar, mada kakve suteve uzimao imao je i dosta srece.
Vanja poceo da pogadja na kraju, kapitenski.
Karlik sve ispromasivao na poluvremenu i na kraj doktorski, pogotovo ona retardirana trojka.
I bravo za Balsu

Iskreno nisam ocekivao ovu pobedu.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Da ne bude da samo kritikujem, ova utakmica je za moje standarde odlicno vodjena i hvala dragom Bogu da mi je Zeljko barem malo vratio veru.

Najpozitivnije mi je sto je prosirio rotaciju i sto je u tom prosirenju Balsa dobio i iskoristio priliku. Moje visegodisnje smaranje da Balsa treba da igra konacno ima osnova :dance: :clap: :lol:

Inace, ovo sto smo sad videli je ono sto sam generalno ocekivao da vidim od najtrofejnijeg trenera u istoriji. Promena odbrana, visoki presing, zona, niska petorka, visoka petorka. Svaka cast. :clap: Nesto je radilo bolje, nesto gore, ali pokazalo se da imamo fleksibilnost i da uz siru rotaciju mozemo da drzimo odlican tempo.

Nadam se da ovo nece ostati jedan izolovani svetli momenat, vec najava novih, pozitivnijih trendova.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Salvatore Guliano napisao: Sre Nov 27, 2024 9:22 am Volim kad lepo temeljno objasnim sve što mislim i onda dođe neko pročita s pola mozga i polije govnima, al dobro, ne vredi objašnjavati nekome ko to neće da čuje...

Zna li se da li će Vanja igrati, s obzirom da je propustio celu prošlu nedelju i reprezentativne aktivnosti. Oli dolazi oslabljen...
Hvala na komplimentu ali da sam polivao, nisam, ali mogu vrlo rado vas najrealnije grobare koji sad ćutite i pušite, a u arenu ili neko gostovanje niko da dodje. I kad se dodje, niko glas ne sme da digne protiv željka i ostalih crnaca, samo muda velika na internetu.

Znači, treba da se držimo tog koncepta da imamo bele igrače, domaće, iako nam možda neće doneti rezultate a ovamo nam crnci možda i donesu? Jer ipak to nije vas Partizan? Partizan je svačiji, nije samo vas i svi su dobrodošli.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Bogdane, cemu tako crno-belo razmisljanje?(vidis sta sam uradio ovde :lol: )

Mislim da SG uopste nije hejter, kao sto ni ja nisam, ali ne svidja mi se kad u mom Partizanu nemam ni jednog domaceg igraca na parketu pa makar bio i prvak Evrope tako. Meni je to vazno. Mozda nekom nije, ali nismo isti. Meni je reprezentacija iznad kluba, mnogima je obrnuto.

Inace, ako pricamo o rezultatima vecina osvajaca Evrolige je mahom bilo bazirano na evropskim igracima, sa po nekim Amerom. 5 americkih igraca koji osvajaju Evroligu je mislim samo Makabi mogao da sprovede u njihovim zlatnim danima.

Stvarno mislim da domaci igraci i igraci sa slicnim mentalitetom (nama bi to bio region, Spancima je to na primer latinska amerika) koji duze vreme igraju zajedno uglavnom pruzaju osnovu za odlicne rezultate. To onda prosaras "strancima" tamo gde ti treba.

Kao sto rekoh Bonga, Nilikina, Lundberg, pa i Karlik ( svi crnci, uzgred) su mi skroz ok i radujem se sto su deo ekipe. Samo mi ovih 5 Amera mnogo. Mislim da se to moralo spustiti na maksimum 2 i mislim da se to i moglo uraditi da su sacuvani Aleksa i Smajli. Mislim da bi i rezultat tako bio bolji.

SG je otisao korak dalje od mene, ali ok. Mislim da nam je ista ideja u glavi.

Ako je ovo prelazna sezona u kojoj Zeljko "opipava" teren i priprema ovo sto sam napisao za sledecu sezonu ok. Jednu sezonu ovakvu mogu da progutam, vise od jedne zaista ne mogu.

A vikanje Zeljko odlazi i ostalo nikad ne bih poveo. Sto se mene tice on treba da bude u Partizanu dokle god zeli da bude u Partizanu. To ne znaci da mi se dopada sve sto radi. I voleo bih da u Partizanu vidim ideju za vise od jedne sezone i kad su igraci u pitanju, a kad dodje vreme i kad je trener u pitanju.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 24
KK Crvena Zvezda 26/27

Пише се свуда да долази Крис Џонс,па ајде да бац[…]

KK Partizan 2025/26.

Sramotna sezona dozivljava svoj prirodni kraj.