Stare teme
Korisnikov avatar
By Lucky
Vincent Vega napisao:
Lucky napisao:Cijelu sezonu sam raspad, ali u ovom kolu sam prevazisao sebe: od 5(pet) igraca imam zbirni indeks +2,3. :icon-lol:
Lucky, uteho moja! :D

Uzgred, imao sam ja u prvom kolu -2 od četvorice :lol: .

Jad i beda kako igramo. Brukamo se po Evropi. :D
:lol: :lol: :lol:
Vega, klasicni primjer srpskog mentaliteta: '' Nisam ja ni tako los - ima jedan gori od mene. Odmah mi je lakse.'' :D
Moj standardni problem sa EL fantazijem je nemogucnost pracenja prenosa, a samim tim i vrlo slabo poznavanje igraca i ekipa koji nisu u grupi najpoznatijih. Kada ti se ekipa sklapa iskljucivo po citanju statistike, to neminovno vodi ka hronicnoj besparici kao sto je slucaj kod mene. Od starta su me finansijski ukanalili Satoranski, Tomic i sve vise Teo tako da sam od starta osudjen na trazenje instant rjesenja za finansijsku konsolidaciju.
By surda
Kod mene 2,2 od Rodrigueza i Smitha. Prvog ubacim radi rasta cijene, drugi je tu vec neko vrijeme, ali obojica ce lagano dobiti sut karte... Izgleda da je imati nekog iz Makabija u timu cisti fantasy mazohizam. Ostatak je vec rapsodija. Pravovremeno izbacivanje pa ubacivanje Shveda me usralo samo tako :D
Miller je izgleda postao obavezan. Ako nista, makar zbog sigurnog rasta cijene.
Mogu samo da placem sto sam ga ubacio tek pred ovo kolo...
Lucky napisao:
Vincent Vega napisao:
Lucky napisao:Cijelu sezonu sam raspad, ali u ovom kolu sam prevazisao sebe: od 5(pet) igraca imam zbirni indeks +2,3. :icon-lol:
Lucky, uteho moja! :D

Uzgred, imao sam ja u prvom kolu -2 od četvorice :lol: .

Jad i beda kako igramo. Brukamo se po Evropi. :D
:lol: :lol: :lol:
Vega, klasicni primjer srpskog mentaliteta: '' Nisam ja ni tako los - ima jedan gori od mene. Odmah mi je lakse.'' :D
Moj standardni problem sa EL fantazijem je nemogucnost pracenja prenosa, a samim tim i vrlo slabo poznavanje igraca i ekipa koji nisu u grupi najpoznatijih. Kada ti se ekipa sklapa iskljucivo po citanju statistike, to neminovno vodi ka hronicnoj besparici kao sto je slucaj kod mene. Od starta su me finansijski ukanalili Satoranski, Tomic i sve vise Teo tako da sam od starta osudjen na trazenje instant rjesenja za finansijsku konsolidaciju.
Za mene su ta trojica spomenutih bili preskupi na pocetku sezone. Teodosica sam tek jednom skoro stavio u tim tokom cijele sezone. Ostala kola skoro da nisam ni pomisljao na to. Mozda je greska, ali majku mu. On skoro ne moze nista para da ti donese.
Slicna prica za Tomica, samo kad mu je pala cijena na oko 60 morao sam da ga uzmem.
Satoranskog smo nakon onakvog evropskog svi sigurno razmatrali, no on u Barsi i Ceskoj su dva svijeta...

E sad, pracenje igraca kroz gledanje utakmica i nije nesto neophodno za fantasy. Ti za vrijeme jedne mozes pregledati state svih relevantnih utakmica tokom sedmice(prvenstvo + el) i ostvariti podjednako dobre rezultate. Naravno, pozeljno je i gledati utakmice, ali nije ti opravdanje :P
Korisnikov avatar
By Lucky
@surda
nisam imao namjeru da trazim opravdanje - dobro mozda malo podsvjesno. :D
Limitiran sam i ne stidim se da to i priznam. Kao dokaz moje limitiranosti je vas skorasnji razgovor u vezi Smita, i moja prva reakcija :'' Who the fuck is Smith''? :oops: Naravno da sam se brzo sjetio ko je doticni. pa nisam bas toliko limitiran.
Tvoj opis pripreme za fantasy meni zvuci kao da mi treba nekoliko sati analize statistike nakon svakog kola, a ja statistiku preletim u 5 minuta i izvrsim izmjene u sledecih 5 minuta i to je to. Eventualno, ako naletim na injury info u toku sedmice, vratim se i potrosim jos 5 minuta.
Korisnikov avatar
By Gale
Jasno je da nije moja greška što su mi Teo i Hajko ( Haiko) Šafarcik zbirno doneli - 8, i što sam, zbog toga, jedva dobacio do 120.
Muke moje finansijske se nastavljaju. Tegoba je kada izbaciš igrača koji je doveo sebe do vrednosti od 15din. - i onda se pitaš šta zaboga da radiš sa tih 15 din., koga da angažuješ, koju nesrreću sebi na vrat da nabaciš?
Očekujem dalji nastavak agonije jer stvar sa parama jednostavno ne ide kako treba.
By surda
Cijenim da je gora moja situacija. Par minuta pred zakljucavanje kola izbacio sam Tomica, koji mi je tada vec duze vrijeme bio u timu, i Ayona kojeg sam bio ubacio umjesto Clavera.
Izbacivanje Devina Smitha i ubacivanje Gentilea ne racunam. To sam i prije i posle resetovanja uradio :D
Korisnikov avatar
By The Answer
Ja sam ga ove godine u el još i imao, u aba nisam ni pomišljao iako je džabe, ima gomila sigurnijih izbora. Ne verujem ni da će u budućnosti biti mast hev, Zvezda ima podelu minutaže i mnogo potrošača lopti, uvek će se naći neki Sinoveci, Čebulari, Delaši, Šehovići, Vranješi...

Послато са E2105 уз помоћ Тапатока
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]