Stare teme
Pink Panther napisao:
MILOS OBILIC napisao:Ovo SP je definitivno jedno od najlosijih. Samo su Spanci i Hrvati dosli u najacem sastavu, od jacih reprezentacija. Amerikanci su uvek dobri, ali im fali par igraca, onih glavnih. Litvaninija iako oslabljena vrlo lako moze da dodje do medalje. Sve u svemu Srbija, Australija, Slovenija, Francuska, Turska, Grcka ( nekog sam sigurno zaboravio ) dosli su bez dosta dobrih reprezentativaca i nisu dostajan rival, a u punom sastavu bi mogli da iznenade i Spance i Amerikance. Takodje na SP nema i Rusa, Italijana, Kineza i Kanadjana. Italija je u punom sastavu favorit za medalju.
svjestan sam tvoje želje da okolnost da mnogi komentatori tvrde da hrvatska ima jedan od boljih timova u turniru prikažeš kao puku okolnost da su svi oslabljeni osim nas i kako je to jedini i isključivi razlog što su mrske komšije u tim razgovorima,ali vrijeme je da se rasvijetli i ova glupost.

hrvatskoj radi ozlijeda i nesuglasica sa selektoru ili savezom nedostaje 6 od 12 igrača koji bi sigurno bili u rosteru za ovo prvenstvo.
to su zoran planinić (leđa) , marko popović (zahvalio se selektoru) , marko tomas ( ahilova tetiva) , krešimir lončar ( leđa , odnos sa repešom) , leon radošević ( ozlijeda,nisam siguran koja), stanko barać ( koljena ) . od igrača koji trenutno nastupaju za hrvatsku samo bogdanović i tomić,donekle simon, su potvrđena visoka euroligaška klasa poput ovih odsutnih

dakle naš hipotetski najjači sastav:
1. planinić, popović, ukć
2. tomas, simon
3. bogdanović, rudež
4. šarić, radošević
5. barać,tomić, lončar ( napomena, barać je uvijek startao kad je bio zdrav )
Nemoj me pogrešno shvatiti ali igrače kao Planinić i Popović ne treba spominjati u kontekstu reprezentacije.Oni su se davno oprostili od reprezentacije i to je to.Kao kada bi mi prije nekoliko godina dok je još bio aktivan prozivali Stojakovića a čovjek lijepo rekao da je to za njega završeno.Ili Bodirogu,Rebraču, i neke druge recimo 2007. kada smo doživjeli debakl.
Marko tomas je povrijeđen prošle godine i jasno je da on više nikad neće biti na tom nivou da pomogne reprezentaciji.Pozivati s ena njega bilo bi kao žaliti što je Aleksandrov kao mlad imao povredu kakvu je imao pa se tu još nadoveza specifična bolest.Ili sada patiti što Miličić ima ludu glavu ili što KSS nije uradio dovoljno da pridobije Pekovića.To je gotova priča i na to se ne treba osvrtati.Isto kao i za Tomasa vrijedi i za Baraća.On je za vrhunsku košarku izgubljen i ne mo že više pomoći reprezentaciji.A gdje bi stavio Lončara ili Radoševića, umjesto koga od ovih prisutnih?I to u tolikoj mjeri da donese kvalitativni pomak?
Nemoj misliti da podcjenjujem hrvatsku reprezentaciju,daleko od toga.Ne mislim da su favoriti protiv Francuza ali ako budu imali svoj dan i ako Francuzi uđu u njihov ritam mogu da dobiju.Mislim da Hrvatska ima šansi da dobije Francusku koliko i Srbija Grčku,znači 45 %.
gramada napisao:
ULTRA KOŠARKA napisao:Gramada ne bi ja baš rekao da je 75% na strani Francuske. Jedno 60-40 za galske kokoši je objektivno. I mislim da je 50-50 Turska-Kenguri.

U brate sto ima razlike 55-45 ili 50-50, ili 65-70, to ti je sve okvirno.......................nismo na kladionici.
pa to što malo fali to djevojci sreću kvari :lol:
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
@Bludni Sin
Pa Loncar i Radosevic umesto Markote i Andrica i to je 20 % bolji tim, po mom skromnom misljenju.
Korisnikov avatar
By Kure
J.Erving napisao:Nemoj vise da se neko iznenadio! :?

Scumbag Spaniards: The Story Of The Paralympic Spanish Basketball Team That Lied About Being Disabled (Video)
[BBvideo 560,340][/BBvideo]

Јебо им пас матер сакату стварно су највећа говна икад...
Korisnikov avatar
By Poska
Зар треба да се понавља? ЦИГАНИ!
Korisnikov avatar
By GetBuckets
Mislim da ipak mozemo da pobedimo Grcku.Treba nam razgoropadjen Bogdanovic,Teo,Raduljica da gura.
Sale molim te stavi Jovica umesto Markovica.
MOLIM TE!
I komsije mogu samo da Dario odigra lepo,Bogdanovic trojke,Simon,Tomic da se aktivira :-D
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Čarls Bukovski napisao:
Pink Panther napisao:
MILOS OBILIC napisao:Ovo SP je definitivno jedno od najlosijih. Samo su Spanci i Hrvati dosli u najacem sastavu, od jacih reprezentacija. Amerikanci su uvek dobri, ali im fali par igraca, onih glavnih. Litvaninija iako oslabljena vrlo lako moze da dodje do medalje. Sve u svemu Srbija, Australija, Slovenija, Francuska, Turska, Grcka ( nekog sam sigurno zaboravio ) dosli su bez dosta dobrih reprezentativaca i nisu dostajan rival, a u punom sastavu bi mogli da iznenade i Spance i Amerikance. Takodje na SP nema i Rusa, Italijana, Kineza i Kanadjana. Italija je u punom sastavu favorit za medalju.
svjestan sam tvoje želje da okolnost da mnogi komentatori tvrde da hrvatska ima jedan od boljih timova u turniru prikažeš kao puku okolnost da su svi oslabljeni osim nas i kako je to jedini i isključivi razlog što su mrske komšije u tim razgovorima,ali vrijeme je da se rasvijetli i ova glupost.

hrvatskoj radi ozlijeda i nesuglasica sa selektoru ili savezom nedostaje 6 od 12 igrača koji bi sigurno bili u rosteru za ovo prvenstvo.
to su zoran planinić (leđa) , marko popović (zahvalio se selektoru) , marko tomas ( ahilova tetiva) , krešimir lončar ( leđa , odnos sa repešom) , leon radošević ( ozlijeda,nisam siguran koja), stanko barać ( koljena ) . od igrača koji trenutno nastupaju za hrvatsku samo bogdanović i tomić,donekle simon, su potvrđena visoka euroligaška klasa poput ovih odsutnih

dakle naš hipotetski najjači sastav:
1. planinić, popović, ukć
2. tomas, simon
3. bogdanović, rudež
4. šarić, radošević
5. barać,tomić, lončar ( napomena, barać je uvijek startao kad je bio zdrav )
Nemoj me pogrešno shvatiti ali igrače kao Planinić i Popović ne treba spominjati u kontekstu reprezentacije.Oni su se davno oprostili od reprezentacije i to je to.Kao kada bi mi prije nekoliko godina dok je još bio aktivan prozivali Stojakovića a čovjek lijepo rekao da je to za njega završeno.Ili Bodirogu,Rebraču, i neke druge recimo 2007. kada smo doživjeli debakl.
Marko tomas je povrijeđen prošle godine i jasno je da on više nikad neće biti na tom nivou da pomogne reprezentaciji.Pozivati s ena njega bilo bi kao žaliti što je Aleksandrov kao mlad imao povredu kakvu je imao pa se tu još nadoveza specifična bolest.Ili sada patiti što Miličić ima ludu glavu ili što KSS nije uradio dovoljno da pridobije Pekovića.To je gotova priča i na to se ne treba osvrtati.Isto kao i za Tomasa vrijedi i za Baraća.On je za vrhunsku košarku izgubljen i ne mo že više pomoći reprezentaciji.A gdje bi stavio Lončara ili Radoševića, umjesto koga od ovih prisutnih?I to u tolikoj mjeri da donese kvalitativni pomak?
Nemoj misliti da podcjenjujem hrvatsku reprezentaciju,daleko od toga.Ne mislim da su favoriti protiv Francuza ali ako budu imali svoj dan i ako Francuzi uđu u njihov ritam mogu da dobiju.Mislim da Hrvatska ima šansi da dobije Francusku koliko i Srbija Grčku,znači 45 %.
ajmo redom,planinić i popović više nikad neće igrat za repešu,a ne za hrvatsku.
to je kao da sam ja lani rekao da je nekakav micov izgubljen za srbiju za sva vremena i da su se oprostili jer ne želi igrati za dudu ( nevezano šta se desilo ovo ljeto)
razlog leži dijelom u ovom što pop priča http://www.index.hr/sport/clanak/marko- ... 68368.aspx kada repeša 2009. pred cijelim timom i javnosti okrivio njih dvojicu umjesto da stane uz njih. samo što je popović prevelik gospodin i reprezentacija mu nešto znači pa nije nikoga imenovao imenom i prezimenom.
to su dva vrhunska playa, mislim da bi nas činili puno jačom ekipom.

tomas-čovjek je ozlijeđen, kad je zdrav je starter reprezentacije i ponajbolji igrač.mene da pitaš,do zadnje ozlijede ahilove tetive dosta bolji igrač od vašeg bogdanovića. to je ipak jedna jako teška ozlijeda i tek treba vidjeti kakav će izaći iz nje,ali da fali radi ozlijede-fali.

barać-ja neznam zašto je on izgubljen za reprezentaciju?? 86 godište je,bez težih ozlijeda u karijeri osim okolnosti da je bio u efesu,to je najgora ozlijeda koju je košarkaš mogao imati.

radošević i lončar- već je netko napisao, nema smisla uspoređivati sa žorićem,markotom i andrićem.

čak sa ova dva centra i dva playa,mi smo 40% jača i ozbiljnija ekipa.
  • 1
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 129
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]

Takmicenja mladjih kategorija

Velika šteta za Nedeljkovića. Ne tolika &sc[…]