- Pet Jul 14, 2017 7:44 am
Naravno da kad kažem na 2 i 3 da ste popunjeni ne mislim da je situacija idealna ali imate Dobrića, Dangubića, Lazića, Radanova, Lazarevića, plus Rakićević može obe pozicije da igra...to je dosta igrača pod ugovorom da bi tu trošili pare. Ono para što imate potrošiti na dva pleja i startnog centra.
Zex88 napisao:Slazem se Mile.. Sto se tice Fmp-a..Uzeo bih samo Radanova i Lazarevica..Ako Gudurić ide ima smisla dodavanje Radanova. Ja bih dodao i Davidovca umesto Simanića na četvorci...203cm sa rasponom ruku kao pterodaktil - sigurno može četvorku da igra iako u FMP-u to nije igrao (igrao je u U20). Pod pretpostavkom da ostaju Rakićević, Dobrić, Dangubić, Lazić, Bolden i Bjelica vama su neophodna dva pleja (prvi i rezerva) i stratni centar...na 2 i 3 ste popunjeni, kao drugu četvorku možete da probate Davidovca dok kao peti visoki može za početak da posluži Apić ili Simanić (mada bih ja za Simanića probao da napravim neki dil sa Miškom...ne vidim prostor za njega ako Bolden ostaje - po meni je idealan dil koji na neki način uključuje Jaramaza koji se uklapa kao drugi plej a ponekad i kao dvojka, ali jbg sada ovo sa hospitalizacijom ne znam kako će da ide)...u slučaju da ne ide sa Boldenom, Davidovcem, prvim centrom i Bjelicom onda oko nove godine dovesti još jednog visokog...do tada preživeti sa Apićem ili nekim drugim ''mesom''.
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Naravno da kad kažem na 2 i 3 da ste popunjeni ne mislim da je situacija idealna ali imate Dobrića, Dangubića, Lazića, Radanova, Lazarevića, plus Rakićević može obe pozicije da igra...to je dosta igrača pod ugovorom da bi tu trošili pare. Ono para što imate potrošiti na dva pleja i startnog centra.