Stare teme
By skopje_1966
Omam osečaj da je ovako bolje za Srbiju a i nerazumem po kojoj to logici Srbija je lakši protivnik od Litvanije. Mislim da su Španci uradili lošu uslugu sebi.
1) Srbija je na turniru do sada igrala znatno bolje protiv na papiru jačih repreyentacija (Litvanija, Francuska jedine sile sa naše strane ždreba)
2) Motivacija (INAT) Srpskih igrača nakon jedne ovakve lakrdije če biti znatno veči.
3) Pritisak javnosti u Srbii je sada manji nego kada bi igrali protiv Italije što je za mladu ekipu kakva je Srpska jako bitno. Verujem da kada bi igrali protiv Italije gotovo svi videli Srbiju u polufinalu što apsolutno nije tako!
4) Karma je opasna stvar i to bi Španci trebalo znati! :D
5) Deja vu Istambul takođe :dance:
Sve bi ovo Španci trebalo da znaju al im je DOPING sjebo mozak načisto. Za mene nema dileme ALL IN SERBIA :evil:
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Ovo je bruka i sramota. I za Spance i za FIBA.
Mislim da je ovo prava prilika za Katica da opravda svoj dolazak na EP, prebije Gasola i zavrsi posao.
By strelac
Kosta

Jel su tebi rokade koje je vrsio selektor Spanije normalne??
Po meni prvi on nije isao da dobije utakmicu,jer ono je smejurija kako je rotirao igrace.

Na kraju kad su videli da Italijane zele da dobiju utakmicu,bilo je dobro evo vam.

Samo nam vracaju onu blamazu iz mladjih kategorija,kad je cela Evropa brujala kako smo namestili utakmicu i njih izbacili iz borbe za medalju i tou Spaniji.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ja bih rekao da hoce revans za ono u Turskoj, a ne da misle za Litvaniju da su Ameri...
U svakom slucaju siguran sam da se namestanja obiju o glavu, nadam se samo da cemo mi sad da ih kaznimo.
By kosta76
strelac napisao:Kosta

Jel su tebi rokade koje je vrsio selektor Spanije normalne??

Po meni prvi on nije isao da dobije utakmicu,jer ono je smejurija kako je rotirao igrace.

Na kraju kad su videli da Italijane zele da dobiju utakmicu,bilo je dobro evo vam.

Samo nam vracaju onu blamazu iz mladjih kategorija,kad je cela Evropa brujala kako smo namestili utakmicu i njih izbacili iz borbe za medalju i tou Spaniji.
Napisao sam da on lose vodi utakmicu od pocetka. Lose vodi ekipu na celom prvenstvu, ne samo u mecu sa nama.
Mec moze da namesti ekipa koja ima samopuzdanje. To samopuzdanje se gradi pobedama. Spanci su protiv tri jaca protivnika izgubili. Nemaju u sastavu Pau Gasola i Navara. Pogotovo im je ovaj prvi bio vazan kada je motivacija u pitanju. To svedoce svi igraci iz one cuvene generacije.
U toj situaciji, ako uzmemo u obzir da se samopuzdanje ne gradi tako sto u jednoj cetvrtini postignes 10 poena uz tri skoka i puknes sve utakmice protiv ozbiljnijih protivnika, nemam razloga da verujem kako oni nesumnjivo veruju u ishod utakmice protiv nas. Ne verujem da imaju muda da procenjuju ko je bolji za njih, Mi ili Litvanci. Ekipa u toj poziciji se trudi da pobedjuje i gradi pobednicki mentalitet. Sto se gresaka tice... Sve ekipe su igrale od sjaja do ocaja. Nema na ovom prvenstvu ekipa koje ne idu ispod nekog nivoa, pa da mozemo reci kako greske nesto dokazuju. Dokaz za tu tvrdnju je i to sto je nasa reprezentacija sa svim manama u igri koje su ispoljile na nekim utakmicama, prva u jednoj grupi.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Ciganijo i bogu si teska...

U pocetku nisam hteo da psujem, ali vidim da su neki vec otvorili sezonu, pa 'ajde i od mene jedna, ne mogu da se uzdrzim...

JEBACE VAS SRBI LUDACI!
  • 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 100
Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]