Stare teme
By kosta76
J.Erving napisao:
kosta76 napisao:Nisu pustili utakmici ali je zato Denda pustio rovca. Lako je njemu kada slusa carsijske price i steluje bakarne zice izmedju usiju( ko zna vic o Bosancu-shvatice) da pravi teorije zavere. Imaju selektora spavaca i to je jedino tacno u vezi ove utakmice, barem sto se mene tice. Cenim da ce Spancima ove price biti sjajan motiv
Jesi siguran? Ni ja nisam neki pristalica teorija zavere, ali ne bi im bio prvi put da kalkulisu. Jos kad pogledas one "magicne" poteze u napadu, a posebno u odbrani u odlucujucim momentima, sve ukazuje na to da su namerno stali.
Mala rekapitulacija...Njih je iz loseg ritma digao Rodrigez. Utakmica se posle prve cetvrtine, kada je Rodrigez dobio veci prostor umesto Rubija okrenula na vodenicu Spanije. Potpuno su kontrolisali ritam i imali sve u svojim rukama. To je pet minuta do kraja utakmice.
Spanski selektor kome i inace treba puno vremena da shvati sta treba da radi, jebe ale sa Kalderonom i ekipom, pusta sijaset bezidejnih napada na Marka Gasola( neke lopte na niski post) i vraca Rodrigeza tek kada su ovi prisli na dva poseda. Videlo se da i Rodrigez, Fernandez i ostali imaju zelju da dobiju ali je tesko kada ekipa udje u kontra ritam a usao si u zadnjih dva minuta. Tada losijoj ekipi ulazi sve, pa da kamenje bacaju. Orenga nije trener koji utice na igru svoje ekipe. Sve zavisi od talasa koje mogu da pokrenu Rodrigez, Rubio ili vec neko od bekova. On ne menja, ne oseca ritam meca. On samo prati utakmicu poput biografa.
Dobro, promasio Rodrigez bacanja ali je izmislio isto tako sijaset poena. Bila su i dva njegova ulaza kada su ih jurili. Obe ekipe imaju katastrofalan sut sa slobodnih bacanja, nisu valjda samo ta dva slobodna bacanja cudna? Igrac ne moze da ima istu koncentraciju na liniji penala kad shvati da ce umesto igraca utakmice( ulozio ogroman trud) biti najistaknutiji u porazenom timu...
Korisnikov avatar
By J.Erving
kosta76 napisao:
J.Erving napisao:
kosta76 napisao:Nisu pustili utakmici ali je zato Denda pustio rovca. Lako je njemu kada slusa carsijske price i steluje bakarne zice izmedju usiju( ko zna vic o Bosancu-shvatice) da pravi teorije zavere. Imaju selektora spavaca i to je jedino tacno u vezi ove utakmice, barem sto se mene tice. Cenim da ce Spancima ove price biti sjajan motiv
Jesi siguran? Ni ja nisam neki pristalica teorija zavere, ali ne bi im bio prvi put da kalkulisu. Jos kad pogledas one "magicne" poteze u napadu, a posebno u odbrani u odlucujucim momentima, sve ukazuje na to da su namerno stali.
Mala rekapitulacija...Njih je iz loseg ritma digao Rodrigez. Utakmica se posle prve cetvrtine, kada je Rodrigez dobio veci prostor umesto Rubija okrenula na vodenicu Spanije. Potpuno su kontrolisali ritam i imali sve u svojim rukama. To je pet minuta do kraja utakmice.
Spanski selektor kome i inace treba puno vremena da shvati sta treba da radi, jebe ale sa Kalderonom i ekipom, pusta sijaset bezidejnih napada na Marka Gasola( neke lopte na niski post) i vraca Rodrigeza tek kada su ovi prisli na dva poseda. Videlo se da i Rodrigez, Fernandez i ostali imaju zelju da dobiju ali je tesko kada ekipa udje u kontra ritam a usao si u zadnjih dva minuta. Tada losijoj ekipi ulazi sve, pa da kamenje bacaju. Orenga nije trener koji utice na igru svoje ekipe. Sve zavisi od talasa koje mogu da pokrenu Rodrigez, Rubio ili vec neko od bekova. On ne menja, ne oseca ritam meca. On samo prati utakmicu poput biografa.
Dobro, promasio Rodrigez bacanja ali je izmislio isto tako sijaset poena. Bila su i dva njegova ulaza kada su ih jurili. Obe ekipe imaju katastrofalan sut sa slobodnih bacanja, nisu valjda samo ta dva slobodna bacanja cudna? Igrac ne moze da ima istu koncentraciju na liniji penala kad shvati da ce umesto igraca utakmice( ulozio ogroman trud) biti najistaknutiji u porazenom timu...
Ima smisla sve to sto pricas, posebno za selektora, ali meni je veci razlog za sumnju od ta dva slobodna koja pominjes, ona njihova "odbrana" ako se tako moze nazvati, u poslednjim minutima. Gasol se dva puta sklanjao od protivnickog igraca i otvarao mu ulaz na kos, a nekako mi ne ide u glavu da kad na par minuta do kraja imas jedan ili dva kosa minusa, ispucavas loptu na pocetku napada, bez ikakve akcije. Sa druge strane, vise puta su spoljni igraci ostajali sami po nekoliko sekundi na trojci, i nisu sutirali, da bi se kasnije besno ispucavali. Koliko neiskusan igrac treba da bude pa da to ne zna i sam, bez pomoci trenera?
Po meni, u najboljem slucaju uopste im nije bilo bitno da li ce pobediti ili izgubiti. Cini mi se da su ili namerno sjebali ovu zavrsnicu, ili samo nisu hteli da se trose na nesto sto su ocenili kao beznacajno.
By kosta76
Mark Gasol je tipican teski centar. Sva brzina i spretnost u toj porodici su otisle njegovom bratu.
Kada bek ili krilo udju prodrom ispred njega on jedino moze da napravi faul koji bi vrlo verovatno bio kos+ faul. Pustio je igraca, sta drugo kada nije bio ispred nogama a uslo se u zavrsnicu produzetka. ...Moj utisak je da su se zanimljivije stvari desavale par minuta pre kraja u regularnom delu.
Korisnikov avatar
By Radnicki-volim
Da bogda kad se tusirali veceras neko od njih polomio nogu!!!
Korisnikov avatar
By SASA BANJAC
-spamac zove tajm,posle tajma i postavljanja napda Italijana...Neko sa klupe zakljanja tablu peskirom nudeci je nekom igracu,mi ne vidimo sta Spanac ctta

-Italijani daju kos iz auta za 2,8sekundi bez faula

-Rodrigez pomera ruku ili Fernandez od suta Datomea

-Gasol pravi faul u napadu u momentu kad je Mumbru sam u uglu na sutu

-Klaver masi bacanja,Rodrigez masi bacanja,Klaver isusta loptu

-Gasol stoji na svakom ulazu,ne izlazi ni na jedan

-Vrhunac je da Spanija ulazi u bonus a Italijani jure rezultat

-Fernandez se baca po loptu u zadnjem napadu regularnog dela i umesto da je pusti i ustedi bar sekund,on je dotice i izbacuje u aut

-Kalderon nasrce na sudije i dobija tehnicku

-Klaver krece na zakucavanje i pogadja obruc a nije bila blokada

Ima ovakvig stvari za jedno 15 str ali da ne duzim vise...
By kosta76
Oni da su hteli da ih puste, ne bi ih nabijali na +17 vec bi drzao indisponiranog Rubija u igri i pustio Italijane da odu na +20, pa se cupao za utisak u zadnjim minutima... Spanci se celu utakmicu zale i komuniaraju sa sudijama, to nije samo slucaj u zavrsnici meca vec to stalno rade. Imaju autoritet kod sudija. Mogao je da opali Kalderonu ili Fernandzeu( zaboravio sam ko je bio) tehnicku i kada je u drugoj cetvrtini sugerisao sudiji da je lud( i recima i pokretima ruku)
Korisnikov avatar
By Cibos
Bas sam pozorno gledao bacanja Clavera...u prvom se dobro vidjelo da je loptu bacio jace da pogodi obruc blizi tabli, a i drugo je bilo sumnjivo....
  • 1
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 100

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]