Stare teme
Korisnikov avatar
By Poska
Браво за момке. Борили су се максимално, дали све од себе. Нема им се шта замерити. Превише лопти је исцурело из коша ове године. Како у овом мечу, тако и у претходним. Можда ми ту срећу нисмо заслужили ове године, да нам нека уђе, али ући ће следеће ваљда. Грешака је било доста са наше стране, и на крају, и промашаја, најбољи шутер нам омаши 2 своје последње тројке које је шутнуо, обе из његових ситуација, из пријема, сам, али шта да се ради. И то је школа, коју смо платили дебело на крају, а сав онај рад није сигурно био узалудан. Морало је и то да се једном догоди, да се заврши овај предивни низ. Као и што сам рекао, дали су све од себе, немам им шта замерити, више нису могли, није ни срећа била на нашој страни целе сезоне, и повреде редовне и све. Главу горе ови који остају, такође и ови који иду, срећно даље, надам се да ћете добити уговоре које заслужујете јер сте паклено радили. Ми идемо даље, није смак света, да видимо шта лето доноси. Биће лоше, али још се ми питамо, има нас који смо спремни да помогнемо и извадимо се из буле, без ових што би радо ушли у клуб!

Куре, за то нису добили ни упозорење од судије, али нема везе.

Само једна ствар, грешиле су судије, сада овако из главе знам 2 одлуке на нашу страну које нису биле, силазна путања Андрића и истек напада. И ја то и могу да разумем, ајде овај истек напада, биле су стотинке у питању, силазну је требало да виде, али ајде, у тренутку, брзини, била контра трчао судија, притисак и то. Обе су погрешне одлуке, нема шта да се каже, али, мора бити оно али, шта да ја кажем судији који оде да прегледава снимак, значи гледа успорени снимак, може да га врати 20 пута, види све, и он намерно, не могу да кажем случајно, јер то не може бити случајно, већ НАМЕРНО донесе погрешну одлуку. Далеко од тога да је ова одлука одлучила ток меча, није, али бре хоће ли се једном стати на крај таквим стварима. Значи као што кажем, могу да разумем да донесеш погрешну одлуку, у секунди, трку, под притиском, све ја то разумем. Али бре ово не могу да разумем. Ако би неко био љубазан да ми објасни, ја бих му био захвалан!
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Nema se sta zameriti ovim momcima. Borili su se onoliko koliko su mogli u datim okolnostima, a onaj ko se trudio da dovede Partizan u ovu situaciju sigurno nije ocekivao ovakav otpor.

Treba sada restartovati sistem i krenuti od pocetka, ipak smo mi Partizan!
Korisnikov avatar
By BogdanB
Zavrsila se duga I teska sezona, meni je bila lepa, drago mi je sto sam mogao da odem da bodrim moje heroje.
Dosao je kraj eri osvajanja domacih titula. Meni nije tesko palo, ja sam mislio da necemo da je osvojimo kada se Dule vratio, od te godine se pripremam I izgleda da sam dobro prosao pripreme I kada vidim pehar na kraju prepun plocica sa imenom Partizan, meni je srce bilo puno I kazem samo ,, vauuu" sta smo mi sve uradili. Za tih 13 godina, ja sam prosao osnovnu, srednju, upisao faks, polozio za auto, proslavio punoletstvo I dosta drugih stvari ali jedna stvar se nije menjala, a to je bilo ime sampiona, ono je stalno bilo na svom mestu I nije se menjalo. To je neverovatna stvar I na to treba svi da budemo ponosni.
Rekoh na pocetku, teska sezona ali meni lepa. Trudili su se momci u veoma losim uslovima, kako da ti ne budu dragi? Igra I nije bila nesto, ali eto, ja zaboravljam na to I uzivam sta sam sve proziveo. Nije uvek lako ali je uvek lepo. Da nije bilo Smita, verovatno ne bi video toliko legendi da su se ponovo presvukli I dosli na teren da igraju. I to smo docekali u ovoj sezoni, to isto daje neki draz.
Sada sledi generalka, da se masina spremi za sledecu sezonu I da ona melje onako kako samo ona zna.
Hvala Partizane, hvala momci, hvala Dule legendo.
Sve vas volim, obozavam.
Osetili smo Partizan u svojoj krvi, meni dosta.

Grupa JNA - Dobro pamtim sve: http://youtu.be/9X1_f2mtiZc

NAPRED PARTIZAN!

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
By gramada
Za generalne promene kasnimo najmanje godine, zato sto nemamo mlad pogon, nemamo finansije i tek ove godine cemo videti da smo pogresili jos pre par godina.

Nema svrhe igranja SP,DM,MM a mislim da ide i Milutinov tako da nam se crno pise, nadam se da gresim...
Korisnikov avatar
By Poska
Добро, ваљда ће се наставити традиција да другопласирани има већи буџет?! :lol:

Шалим се, није мало смеха на одмет.

Хвала сваком играчу појединачно који је био део овог тима. Неке више никада видети нећемо у овом дресу вероватно, ја се надам да ће то бити само двојац Мачван-Милосављевић, а да сви остали остају следеће године. Наравно и двојац може некада да се врати.

Slika

https://vine.co/v/eiOHIBljYQr

Њима је сигурно теже него нама.
Milosavljević o odlasku, Grobarima, Zvezdi...

Autor: Mladen Šolak
18.06.2015. | 23:47 > 23:49

Kapiten Partizana, koji je možda odigrao poslednju utakmicu u crno-belom, imao je snage za kratki intervju u noći predaje šampionskog pehara najvećem rivalu.
Milosavljević o odlasku, Grobarima, Zvezdi... Foto: MN Press
0
A- A A+

Prvi put od kada je došao u Partizan, a došao je 2010. godine, Dragan Milosavljević gledao je kako neko drugi podiže pehar namenjen prvaku Srbije.

Prvi put nije završio sezonu kao šampion zemlje.

A, da li je to ujedno bio njegov oproštaj od dresa kluba čiji je bio kapiten prethodne dve sezone? Ugovor mu je istekao...

"Sutra... Videćemo, svakako ću sačekati da se sve malo smiri, da prođe, pa ću tada videti da li ostajem ili ne ostajem", rekao je Milosavljević utučenim glasom posle treće i poslednje utakmice finala plejofa za košarkaše, u kojem je Crvena zvezda prekinula 13-godišnju dominaciju Partizana.

"Jako teška sezona, od početka smo imali problema i sa povredama i sa drugim stvarima, ali eto borili smo se koliko smo mogli. To je to, zahvalio bih se svojim saigračima, stručnom štabu i navijačima na velikoj podršci, kako večeras, tako i cele sezone. Zaista im hvala na tome, prepoznali su trenutak i bili tu kad god je trebalo", rekao je Milosavljević i pokazao da je veliki sportsmen:

"Čestitao bih igračima Crvene zvezde na pobedi i tituli, imali su odličnu sezonu".

U trenucima kada je veći broj prisutnih u "Pioniru" slavio, Milosavljević je sa saigračima otišao do nekoliko stotina vernih navijača. Bilo je...

"Jeste bio emotivan trenutak, jer smo velika podrška jedni drugima. Bili su uz nas cele sezone, jako teške sezone, koja nije bila uspešna. Ali oni nisu birali, hvala im na tome, potvrdili su da je odnos koji imamo poseban i da traje dugi niz godina", rekao je kapiten Partizana Dragan Milosavljević.
Драган, какав момак. :bow-blue: :bow-blue: :bow-blue:
„Zahvalio bih se svima sa kojima sam imao prilike da radim, igračima i članovima stručnog štaba. Neke utakmice smo igrali dobro, ali nismo bili konstantni. Ovo je dobra škola za mlade igrače koji ostaju u klubu, ali i za nas koji odlazimo“, poručio je reprezentativac Srbije.

On je na taj način okončao drugi mandat među crno-belima i pre rastanka sportski stegao ruku večitom rivalu.
„Čestitam Zvezdi titulu. Odigrali smo bolje druga dva nego početni meč u seriji, ali nismo uspeli da dođemo makar do jednog trijumfa. Crveno-beli su bili konstantni tokom cele sezone, bez oscilacija, igrali su TOP 16 faze Evrolige... Nema šta da se priča“, dodao je Milan Mačvan.
Господине Мачване, хвала Вам!
Duško Vujošević je čestitao rivalu na pobedi i osvojenoj titulu.

- Čestitam Zvezdi na tituli. Gledam radost i nije mi nepoznato. To pokazuje da Košarkaška liga Srbije nije nevažno takmičenje, iako je obezvređeno. Svaki trofej ima iracionalnu vrednost, oni su napravili rezultat, bili odlični i u Evroligi, osvojili su Kup, ABA ligu i na kraju prvenstvo Srbije, posle dugo godina - rekao je Vujošević.

Partizan je 13 godina u nizu bio prvak države, sada je nakon finalne plej-of serije i pobede od 3:0 taj pehar otišao u ruke košarkaša Crvene zvezde.

- Imali smo mi takve uspešne sezone, koje nisu iskorišćene na pravi način. Moram da naglasim, prvo zahvalnost velika igračima, koji su u nenormalno teškim uslovima, neplaćeni, bilo je jako mnogo povreda, održali visok moral, pravi partizanski. Naša borba zahteva – 'Kad se gine, da se pjeva' - dodao je Vujošević.

Šef struke Partizana NIS je zatim rekao da je njegova ekipa odigrala odlično prvo poluvreme, ali da u nastavku nisu na najbolji mogući način iskoristili bonus.

- Odlično prvo poluvreme, posle se osetila skraćena rotacija, nismo iskoristili najbolje bonus. Potrebna je i sreća, ali je ona remek delo. Ovi momci se bore, oni nisu krivi za našu situaciju. Hvala i organima reda koji su propratili utakmicu koja je prošla bez incidenta. Hvala policiji što je raščistila moju dilemu oko stolice, nisam rekao da Jović nije pogođen, neki 'vesićevski' mediji su iskonstruisali moje reči. Otkriven je krivac. Jasno se vidi da je stolica bačena, ali ne da li je igrač udaren i koliko... Voleo bih da je policija uvek tako efikasna i u nekim drugim slučajevima, na primer kao kada je pehar prošle godine nestao – za kraj je rekao Vujošević.
Bili ste jako mirni tokom večerašnje utakmice.
“Ova situacija u kojoj se nalazimo je nenormalna, ja nikada ne želim bilo šta da opravdam. U bilo kakvom drugom razvoju situacije ne bih bio smiren.”
Браво и за Дулета, делује да је извукао максимум из ових момака. Није то очигледно екипа по његовом укусу, али шта да се ради. Дао је све од себе, а сада њега, а и нас очекује битна борба преко лета. Надам се да остаје. Фер и коректна изјава.
Novica Velickovic ‏@NovicaV12 2h2 hours ago
LJUBAV PREMA KLUBU @PartizanBC NE MOZE DA PRESTANE!!!!!
Да не заборавим, ја ћу бити тај, ако се којим случајем догоди да неко после 5-6 година заборави шта је било ових година, за време владавине острашћеног навијача, бити ту да подсетим. Да не би заборавили.

А сада, да сачекамо још мало, па свако у складу са својим могућностима да подржи акцију Гробари за нас и помогне клубу!
Korisnikov avatar
By Poska
Баш јуче ми је прошла једна ствар кроз главу. Да ли је Партизан повукао неки дрес из употребе? Млађи сам, али бих рекао да није и да су сви бројеви доступни...

http://www.telegraf.rs/sport/1620195-du ... vati-video

Одлазимо са стилом. :D

[BBvideo 560,340]https://www.youtube.com/watch?v=oYjKTFM7AjQ[/BBvideo]

http://mondo.rs/a805051/Sport/Kosarka/M ... izanu.html
  • 1
  • 770
  • 771
  • 772
  • 773
  • 774

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija