Stare teme
Korisnikov avatar
By Kure
Ел' памти неко да смо некад добили (или дали кош уопште) после Дулетовог "лукавог" фаула "којим жели да има меч у својим рукама" и тајмаута?

Мачвану свака част, али оно заграђивање је било дилетантизам тешки...

ЕДИТ: Па који К је Гаги капитен, ако не сме да изнапушава саиграча када направи глупост? Дебели деспот је превршио сваку меру...
Poslednja izmena od Kure u Pon Jun 15, 2015 11:22 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By GrobarPG
Сезона је готова, три побједе нема шансе да оставаримо. Што се тиче ове утакмице вратили смо, али поново се десио Нолан Смит, још једна неопрезност која нас је скупо коштала, губитка тутуле. Нећу оправдавати ни бранити ни Дулета ни Драгана, то није смјело да се деси али изгледа да је морало. Додуше од тада смо заиграли много боље али узалуд. Остајене нам да трећу утакмицу добро одиграмо и пробамо да барем продужимо серију.
Није се ни могло боље завршити, немање средстава да се екипа се скупи на вријеме, помагање државе противницима, повреде и шта све не. Крај династије и власти је морало доћи кад тад, али нисам очекивао овако болно. Не боли ово због пораза, него због све негативне енергије међу нама. Тежак ће бити повратак на врх и мјесто које нам припада, а први и најтежи корак мора бити направљен већ на љето. Морају се направити резови, направити добру подлогу за да се крене.
И ово ће се некад звати лани.
едит: Колико чујем Драган се посвађао са Сашом због тех. и Дуле га послао у свлачионицу.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Gagi na konferenciji

Bojan Brezovac ‏@Breza89 33s34 seconds ago
MIlosavljević: "Izvinjavam se Duletu, navijačima i igračima. Izgubio sam glavu, nije bilo OK"
Korisnikov avatar
By Poska
Odlicno su se borili momci. Definitivno maksimum sto se tice energije i borbe. Uvek isto, stignemo, pa oni odu na 6-10, pa mi opet stignemo, i onda se i nema snage za kraj. Breza pise da je Dragan pokazivao nesto za tajm da trazi Duletu. Primili bi kos 100% da nije bilo tajmauta, oni su vec promasili 2-3 napada, sada bi ga dali samo tako. Krivo mi je, za ovakvu borbu, zasluzili su jednu pobedu. Steta, treba priznati, jaci jesu, da smo mogli da ih dobijemo, jesmo, ali uvek pravimo neke gluposti. Neki + iz svega je sto je bas Vanja zavrsavao, velika skola. Iako ne smatram to porazom, dosta je sumnjiva ona lopta Macvana na -2. O Cirbesovim blokovima je suvisno govoriti, nisu svirali ni jedan faul u napadu. Sta reci, cekaju nas pakleno leto.
Korisnikov avatar
By GrobarPG
Мислим да смо рез требали правити прошло љето, али шта је ту је да се прегура ово до бољих времена.
Korisnikov avatar
By Poska
http://www.mozzartsport.com/vesti/oglas ... avu/108270

http://www.mozzartsport.com/vesti/vujos ... oza/108273

Dobar je bio Milutinovic, evo i Dule ga je pohvalio. Karabu, da li je Andric pozvan za neku reprezentativnu selekciju?
Korisnikov avatar
By gramada
Neznam uopste zasto smo igrali ovako celu sezonu sa 5 igraca, zasto nije stvarana ekipa za iducih sezona.

Ne bih krivio igrace uopste jer su ove godine vodjenje vise nego amaterski, inatski nemam reci...
Nije problem u neosvajanju trofeja uopste, problem je u rukovodjenju kluba, finansijske situacije, selekciju igraca.

Neznam kako cemo uopste sastaviti kakv takav tim za dno lige sledece sezone kad sem Marinkovica i Andrica nemamo druge igrace, da ce najverovatnije Milutinov da ode , kao i ovi matori, nije bilo rad sa mladima, neznam razocaran sam previse a ovog vecitog trenera ne mogu vise nit da kritikujem nit da ga ocima vidim...
Korisnikov avatar
By Poska
Slika

Грамада, *не знам.

Остаје нам и Милутиновић, мене је изненадио вечерас. :D

[BBvideo 560,340]https://www.youtube.com/watch?v=MtVeaWheRAI#t=611[/BBvideo]

10:15 je успорени снимак. Ил' сам ја ћорав или је лопта прво ударила у таблу. Нека још неко да суд, молим вас.

На 9:10 није била њихова тројка, већ двојка. Уписана тројка.
Korisnikov avatar
By Stiglitz
Cekao sam bas da vidim za tu trojku dzenkinsa ipak sam video dobro da nije bila ...
Steta sto smo ovu sezonu bacili ovako, uzalud smo pokusavali da dodjemo do el a znalo se da su nam sanse male cak i ako obezbedimo plasman.
Lepo je bilo ovih 13 godina idemo dalje ...
  • 1
  • 764
  • 765
  • 766
  • 767
  • 768
  • 774
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]