Stare teme
Korisnikov avatar
By Peja
Negde procitah da je De Colo valjda prvi Francuz posle 2002 koji je osvojio EL..
Korisnikov avatar
By kontrabas
Sad ogledah ponovo finale Evrolige 2013. Olimpijakos Real. Mislim da bi bilo ko iz tog dvojca dobio svaki tim sa fajnal fora ove godine. Sta vi mislite? Najjace finale u ovoj deceniji. Bez dvojbe. Real je bio mocan. A Olimpijakos neverovatan. Poput pokretne stene. Iako su se igrale paklene odbrane, realizacija je bila na tako visokom nivou da su oba tima dala preko 80poena.
Inace fajnal for me je i ove godine ubedio da treba uvesti serije i u finalu i u polufinalu da bi se van svake sumnje nasao najjaci tim Evrolige jedne sezone. Mislim zalosno je da onakav duel Fener-Kuca ne zasluzi seriju. I jedan i drugi tim zasluzili su finale. Takodje mi je utisak da je Fener izgledao jace iz cetvrtfinalne serija bez Veselog u rotaciji.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
kontrabas napisao:Sad ogledah ponovo finale Evrolige 2013. Olimpijakos Real. Mislim da bi bilo ko iz tog dvojca dobio svaki tim sa fajnal fora ove godine. Sta vi mislite? Najjace finale u ovoj deceniji. Bez dvojbe. Real je bio mocan. A Olimpijakos neverovatan. Poput pokretne stene. Iako su se igrale paklene odbrane, realizacija je bila na tako visokom nivou da su oba tima dala preko 80poena.
Inace fajnal for me je i ove godine ubedio da treba uvesti serije i u finalu i u polufinalu da bi se van svake sumnje nasao najjaci tim Evrolige jedne sezone. Mislim zalosno je da onakav duel Fener-Kuca ne zasluzi seriju. I jedan i drugi tim zasluzili su finale. Takodje mi je utisak da je Fener izgledao jace iz cetvrtfinalne serija bez Veselog u rotaciji.
Pa sada ce biti tako koliko sam shvatio, gledao sam danas bas EL magazin i pricao je Bartomeu da ce se prvo uvesti sistem lige svako sa svakim po 2 puta to je vec 30 utakmica. E sad nisam najbolje razumeo sta ide dalje, msm logicno je plej of, ali da li ce ici prvih 8 u serije sto licno mislim da bi bilo odlicno da se 1/4,1/2 finale i finale igraju na 3 ili 4 dobijene kao u NBA, ako im je to vec cilj da se sto vise priblize tom sistemu. Mislim da bi sistem nakon 30 utakmica pa neki f4 bio totalna glupost. Ako neko zna tacno kako ce ici dalje neka objasni, ja sam cuo samo za grupnu fazu danas.

Inace mogli smo da napravimo spisak ucesnika sl godine :
Efes,Fener, Barsa, Real, CSKA, Unikaha, Laboral, Armani, Makabi, Oly, PAO, Zalgiris to su kolko znam sa A licencama a tu je 12 timova. Uz to Uniks kao finalista VTB lige, Galata kao osvajac EK i jos 2 mesta. Kontam da su ta dva Zvezda i Brose doduse ja bih voleo Lokomotivu.
Korisnikov avatar
By MileBL
Ovako ce nesto slicno i Djilas izjaviti :D

Nemam povjerenja u Djordjevica, ali me prijatno iznenadio sa spiskom pa sada nemam razloga da pljujem. Ali ipak ne svidja mi se nacin igre koji on forsira, lako ga protivnici citaju, ponavlja iste greske...
Korisnikov avatar
By skeske
Uvijek mi je cudno to bilo kad neko prokomentarise da nekog trenera protivnici citaju. Pa nesto epohalno uvede po neki trener svakih par godina, mozda i redje. Ostali igraju svi isto sa malim korekcijama, tipa centralni pik, pik sa strane, razne varijacije, akcije za spustanje na niski post, uzastopni blokovi, zatvorena vrata bla bla, E sad zavisi kakve igrace imas i kako ces njima prilagoditi te akcije... Znam da drugi ovdje bolje poznaju kosarku od mene i da mozda grijesim ali kontam da nije toliko jednostavno smisliti nesto novo u kosarci da ce eto svaki trener nesto svoje smisliti i uvesti u igri.
Ono sto smo igrali do sada mozemo opet, plus jos neke korekcije, i bice bolji jer imamo sada neke nove opcije, nekog Jokica, nekog Jovica, nekog Bobija, boljeg Nedovica, sampiona Tea, pa mozda Zagorca itd itd...
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Sale ce imati toliko opcija da ce biti skoro nemoguce procitati njegovu taktiku, imacemo tri centra od kojih se fakticki ne zna koji ce biti prvi jer svi imaju kvalitet da budu u prvoj petorci, dalje bekovska linija je takva da moze u tandemu da igra svako sa svakim, od kojih je Teo samo malo slabiji u odbrani, ovo ostalo beton. Plus sto rece Skeske ako uzme Zagorca koji svojim probijanjem i laganim pravljenjem viska moze da pravi dar mar u napadu onda cemo biti mnogo jebeni za skauting.
Korisnikov avatar
By MileBL
Polako sa napadom, valja nesto i odbraniti, Djordjevic nije nikako uspeo naci resenje da Raduljica bude upotrebljiv u odbrani , menjao je igrace, probavao sa cetvorkama na petici sve i svasta samo promene nacina odbrane se nije mogao sjetiti
Korisnikov avatar
By skeske
Pa Radulja bi trebao biti treca opcija na 5. Udje, izdominira, nekako ga sakrijemo defanzivno sa petorkom i kojoj je Kalina, Jovic, Bogdanovic... guraj dole dok je u igri stalno i ako krene trpati drzi ga, a ako stetuje imas Bobija i Jokica.... Druga je stvar ako Radulja mora igrati 30 minuta pa se protivnicki treneri koncentrisu da ga izvlace na piku npr, a druge je kad udje u po frke i ako protivnicima ne prodju te 2-3 akcije preko njega a on ubaci ili asistira dobro ta svoja zidanja odmah je napravio znacajan posao za nas. Ma imamo milion opcija, mozemo da radimo sta hocemo.Jadni protivnici koji budu imali lose petice u rosteru, tacno ih zalim, jebacemo im nanu naninu.
  • 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]