Stare teme
Korisnikov avatar
By skeske
MileBL napisao: Sre Jul 07, 2021 9:41 pm Italijani pisu da i Ledej ima 150k mjesecno kao i Panter, mislim da ste Ledeja preplatili, Panter vrijedi tih para jer se radi o sjajnom individualcu

Sent from my SM-A315G using Tapatalk
I to je RSB izvor, kao i eurohops i sl.
Korisnikov avatar
By skeske
djordjino94 napisao: Sre Jul 07, 2021 9:43 pm Ko jos u Srbiji tog coveka uzima ozbiljno, politicko-sportski analiticar, ali dobro, ovo su najcrnji kosmari, nije im lako. Od nedodirljivih i sve nam se moze, do zapecka.
Sta im ostaje, da gledaju preko ograde u lepse dvoriste i licitiraju.
Mene bi bilo sramota ovo napisati :lol:
By milanezija
skeske napisao: Sre Jul 07, 2021 9:59 pm
djordjino94 napisao: Sre Jul 07, 2021 9:43 pm Ko jos u Srbiji tog coveka uzima ozbiljno, politicko-sportski analiticar, ali dobro, ovo su najcrnji kosmari, nije im lako. Od nedodirljivih i sve nam se moze, do zapecka.
ne bi te bilo, treba znati za nju da bi moglo
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Ja ne znam sta se ovo desava i gde ce biti kraj svemu ovome, ali kao sto rekoh vec napravicemo i jaci tim nego sto sam ja pisao tamo i sastavljao, ali ne svidja mi se ovo... mucno mi deluje sve ovo, postajemo kosarkaski Anzi iz Makackale :cry:

EDIT:
Novica se povukao, hvala na svemu majstore
Korisnikov avatar
By djordjino94
skeske napisao: Sre Jul 07, 2021 9:59 pm

Malo sam u zanosu, ali ne shvatam te sta si hteo reci, posebno citajuci neke vase "genijalne" postove na ovin stranama. :D
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Srecno Novici u penziji, a sto se tice 4 u Partizanu, momak koji je doveden iz Uzica treba da dobije sansu, mada u ovakvom timu skupih igraca ne verujem da ce i ostati. A mislim da momak ima slifa, levoruk, moze za 3 poena da ubaci, grize u odbrani...
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Upali smo u neuporedivo laksu grupu, sto nam sada i nije tako bitno, s obzirom na novonastale okolnosti. Lokomotiva se namece kao favorit, mada ko zna sta ce od njih ostati i kakvu ce ekipu formirati, Andora limunadica, ostali su mnje...

Ovaj sistem takmicenja EK je totalno debilan, no to takmicenje i ovako stalno menja format...
  • 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78

Види га Ске :) Дакле идемо на Барсу,па евентуално[…]