Stare teme
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Jokara ako se pokaze na pripremama ode u 12, ne zbog statistike koja mu je blago receno bolesna vec utiska koji ostavlja, jos kad pored sebe bude imao igrace koji ce da odvlace paznju sa njega moze da bude itekako jebitacan.
Korisnikov avatar
By Kure
Zex88 napisao::lol: :lol: :lol: Cista lopta Mitrovica u aut.. :lol: Kako je pokusao da zacini..
?
Јеси ли уопште погледао?
Небитно... Да напишем да је данас понедељак нећемо се сложити...
By Bojdo
Heisenberg napisao:Jokara ako se pokaze na pripremama ode u 12, ne zbog statistike koja mu je blago receno bolesna vec utiska koji ostavlja, jos kad pored sebe bude imao igrace koji ce da odvlace paznju sa njega moze da bude itekako jebitacan.
Slažem se , " mali " ima opasnog " šlifa " za kosarku. Iskreno, priželjkujem ga na spisku 12.
Korisnikov avatar
By Zex88
Kure napisao:
Zex88 napisao::lol: :lol: :lol: Cista lopta Mitrovica u aut.. :lol: Kako je pokusao da zacini..
?
Јеси ли уопште погледао?
Небитно... Да напишем да је данас понедељак нећемо се сложити...
Jesam..Jokić udara po lopti i lopta odlazi u aut..Niko nije ni a rekao na tu odluku..
By DVS15
Korektna sezona mege,iako se možda malo više očekivalo rezultatski u ABA i KLS.Uspeli su da odigraju nekolko neizvesnih utakmica sa CZ i jednu sa partizanom al na njihovu žalost ni jednu nusu rešli u svoju korist.Igrali finale kupa i to je to.Sve u svemu rezultatski solodno.

Što se igrača ovo je u potpunosti bila sezona Jokića.Pokazao je ogroman talenat.Ume da napadne koš na mnogo različitih načina,ima i dobar šut.U finišu sezone je poakzao i napredak u igri leđima,koju je počeo češće da koristi.Ima osećaj i za skok i za asistenciju.Biće vrlo zanimljivo videti njegov razvoj već sledeće sezone u drugim okolnostima.

Miljenović takođe odigrao dobru sezonu,vedećemo gde će on otići.Vrlo je važna sezona za njega sledi,potrebna mu je igra da se nametne negde u seniorskoj košarci a da to nije mega.Ja verujem da on to može.Uz talenat koji poseduje i uz napredak pre svega fizički koliko je moguće i šutu mislim da će imati lepu karijeru.

Zagorac je dobio lepu šansu ove godine i iskoristio je.Dobro je građen, dobra kontrola lopte i razume igru.MIslim da će on ostati i videćemo kako će napredovati sledeće godine.Od ostalih mlađih za mene Jaramaz iznenadjujuće u drugom planu u drugom delu sezone iako je u prvom imao nekih dobrih partija(protiv cedevite u zg čini mi se),Bojić takođe.Krstić je bio neka zamena Kešelju ali imao je šanse da igra.Bio solidan mada je možda izostao izvestan napredak koji su neki očekivali.

Za sledću sezonu očekujem da nosioci igre spolja budu Jaramaz i Zagorac.U timu će verovatno biti i Đoković,Simić,Simeunović.Od viskoh igrača će sigurno ostati Simović i Veljković.Moguće i Bojić i Nikolić.Očigledno da će tu trebati pojačanja,verovatno među njima i neki iskusni koji budu bez angažmana.
Korisnikov avatar
By rudonja
Ko ide na Miskov jubilej?? Besplatan ulaz. Moze biti zanimljivo.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Pa kad nema vise nasih sad ce dovoditi strane. Tako ce se Mega ljubiteljima kosarke jos vise ogaditi. Ovako su pustali protivnike, ali su igrala nasa deca, a sad ce da pustaju protivnike i da razvijaju strance.
  • 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]