- Čet Apr 18, 2013 6:34 pm
Hvala svima na cestitkama. Ukratko cu pokusati da se osvrnem na ovu sezonu. Hvala sreci na prvom picku jer mi je naravno donijela Jamesa u ekipu. Petinu mojih poena je on zaradio. Vise nego posteno.
Druga runda je moj najveci promasaj gledano iz ove prspektive, uzeo sam Joe Johnsona koji sem par bljeskova nije pokazao nista spektakularno.
Treca runda i uzimanje Parkera je dobar potez, sezona u kojoj je odigrao ono sto se od njega ocekivalo.
Runde 4 i 5 su se pokazali kao sjajni potezi. Paul George u 4toj je bio premija nakon sto se povrijedio Granger to je ispala prava odluka, a i u ovoj tanjezi od centarske ponude Brook Lopez me ispostovao jako.
E onda dolaze runde 6 i 7 koje predstavljaju totalni fail, i jebeni Tokyo napuseni mi je odma rekao da sam ga tu izduvao, zna ponesto drogeras. Izbor Al Harringtona ni sam ne mogu objasniti, covjek je citavu sezonu bio povrijeden, a iskreno sam ocekivao da DeJuan Blair ove godine igra masu jer ce Timi da umre. Ali jbga, svi znamo kako je i koliko odigrao Dankan. Okafor je , srecom, ispao dobar izbor.
J.R Smith je jos i dobro odigrao s obzirom gdje sam ga pokupio. ZNao je cesto da bude u minusu. On je teski car, da recimo 15 poena ali bude u minusu 6. Heroj.
Jameer Nelson, onako, ali je zato u 11toj rundi pogodak Darren Collison, svaka cast na sezoni.
Danny Green tu i tamo , ali mozda i kljucna klackalica su pogodci u zadnjim rundama.
13ta Andre Drummond, i 14ta Jeff Green su mi donijeli 1500 poena.
Glavna stvar je to sto su mi igraci vecinom bili zdravi i to je jako bitno na ovoliki broj utakmica.
Neka mi Jaycee objasni kako je ovako zakucao ove utakmice a Utility mu ostale 102?
Brkato govedo.
Shommy " Grief is nature's most powerfull aphrodisiac"
Al nisam znao, veliki odmor kad stupi, dizelasima po klonji kurceve da pusis
Dok slusao sam rifove iz novembarske kise, zeldijima nogama podrkavala si pise