Stare teme
By podgorica
Dje bi Hezonja sipao sa svih strana? Pa momku je najveci napadacki potencijal upravo sut za 3 i to iz izgradjenih pozicija iz trcanja, ne nekog njegovog driblinga, i tesko da bi on mnogo bolje igrao u Megi, cak sta vise ne bi ni bio bolji od Radeta, jer Hezonja nije tip igraca da sam sebi kreira i kao takav nije elitni igrac i igrac na kome bi Mega zasnivala svoju igru. Mislim meni je nebitno ko je bolji trenutno, ali taj Hezonja do sada u karijeri ama bas nista nije pokazao sem da je dobar atleta a bogami i suter za 3. Klasican 3&D igrac u NBA, sto moze biti korisno, ali opet neuporedivo s onim sto Rade predstavlja, sada jos uvijek u ABA okvirima, ali nadamo se svi da ce prenijeti to i na veci nivo.

A ovo Hezonja bi razbijao u Megi odakle oces mi je kao da kazes Simonovic bi razbijao u Megi, jer i jedan i drugi kad spuste loptu u dribling , prvo se Bogu pomole da je ne izgube. A sut za 3 iz izgradjenih pozicija i jednom i drugom je najveca prednost, s tim sto je Simon jos uvijek bolji od Hezonje u cutovima i back door kretnjama , a Hezonja je bolji u trcanju kontre i tranziciji. Kreacija za druge je i jednom i drugom uzasna. Odbrana cak mozda i bolji Simonovic generalno, ali 1 na 1 bolji Mario.

Simon > Hezonja :-)
By podgorica
Ma pretjerao naravno, bila mi je i namjera, ali samo sam htio da pokazem na ogromnu ogranicenost Hezonjinu i ko god je igrao kosarku kapira da spoljni igrac koji je los s loptom u rukama, ne moze da puni konstantno i sipa odakle oce kao sto neko gore rece.
Korisnikov avatar
By Lepus
Nema sta, pokazao si, svaka cast. Jos kada bi shvatio razliku izmedju punjenja u Megi i igranju NBA, gdje bi ti bio kraj.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
MileBL napisao:Zagorca treba porediti sa Luvavuom, isti pocetni poziciju(klub) imaju, videcemo gde ce koji zavrsiti
Luvavu mene dosta podseca na Hezonju, odnosno nesto malo losiju verziju njega. Kao sto neko rece 3'n'D igraci, koji ne barataju bas najbolje loptom, ali nisu ni tragicni, kao sto prikazaste Hezonju ovde.
By podgorica
Lepus napisao:Nema sta, pokazao si, svaka cast. Jos kada bi shvatio razliku izmedju punjenja u Megi i igranju NBA, gdje bi ti bio kraj.
Igrao ti u Megi u NBA ili na kosu u kvartu, tvoje sposobnosti su iste, a protivnik ti s druge strane donekle dozvoljava koliko ces tih sposobnosti biti u mogucnosti da pokazes. Tesko da ce me i neko ubijediti da je teze pokazati svoje sposobnosti u garbage time u nba, u ekipi kao sto je orlando, u odnosu na f4 aba lige.
Korisnikov avatar
By Lepus
Covjece, sve vise i vise briljiras. Ja sve kontam da ces stati, ali nista.

Vidim da ti je poznavanje i pracenje NBA jaca strana, jer ovo sto ti pises nemam nikakve veze sa zivotom.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 19

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]