- Pon Sep 12, 2016 12:20 pm
Dje bi Hezonja sipao sa svih strana? Pa momku je najveci napadacki potencijal upravo sut za 3 i to iz izgradjenih pozicija iz trcanja, ne nekog njegovog driblinga, i tesko da bi on mnogo bolje igrao u Megi, cak sta vise ne bi ni bio bolji od Radeta, jer Hezonja nije tip igraca da sam sebi kreira i kao takav nije elitni igrac i igrac na kome bi Mega zasnivala svoju igru. Mislim meni je nebitno ko je bolji trenutno, ali taj Hezonja do sada u karijeri ama bas nista nije pokazao sem da je dobar atleta a bogami i suter za 3. Klasican 3&D igrac u NBA, sto moze biti korisno, ali opet neuporedivo s onim sto Rade predstavlja, sada jos uvijek u ABA okvirima, ali nadamo se svi da ce prenijeti to i na veci nivo.
A ovo Hezonja bi razbijao u Megi odakle oces mi je kao da kazes Simonovic bi razbijao u Megi, jer i jedan i drugi kad spuste loptu u dribling , prvo se Bogu pomole da je ne izgube. A sut za 3 iz izgradjenih pozicija i jednom i drugom je najveca prednost, s tim sto je Simon jos uvijek bolji od Hezonje u cutovima i back door kretnjama , a Hezonja je bolji u trcanju kontre i tranziciji. Kreacija za druge je i jednom i drugom uzasna. Odbrana cak mozda i bolji Simonovic generalno, ali 1 na 1 bolji Mario.
Simon > Hezonja
A ovo Hezonja bi razbijao u Megi odakle oces mi je kao da kazes Simonovic bi razbijao u Megi, jer i jedan i drugi kad spuste loptu u dribling , prvo se Bogu pomole da je ne izgube. A sut za 3 iz izgradjenih pozicija i jednom i drugom je najveca prednost, s tim sto je Simon jos uvijek bolji od Hezonje u cutovima i back door kretnjama , a Hezonja je bolji u trcanju kontre i tranziciji. Kreacija za druge je i jednom i drugom uzasna. Odbrana cak mozda i bolji Simonovic generalno, ali 1 na 1 bolji Mario.
Simon > Hezonja