Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Daj da napravimo dug FMP Zvezdi desetak miliona evra i osvojimo Evroligu ove godine, a onda kad Grobari i Dule pocnu da pricaju o katancu, da vratimo staru Crvenu Zvezdu koja nece imati dugove. Crkli bi "dusmani" da ovako nesto uradimo. :D :dance:
By dexy
J.Erving napisao:Dobro si ga smislio, samo ne verujem da bi coveculjak sa velikom torbom pristao na taj scenario. :D
:clap: :clap: :clap:
By Jo.
Jel neko zna sta je sa Milicicem? Mislim da je Katic prerano otpisan, jer ce se tesko naci petica za male pare...!!!

Simonovic se neopravdano otpisuje... Rebic ne moze da igra euroligu, moze biti 3 play...

Mitrovic i Tejic na 4, Simonovic kao alternativa (3/4)... Guduric u 12!

Prvi play stranac, a nedostaje i drugi (mozda Rasic?), mozda da pokriva djenka, ali je to losa opcija...
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Rasic je danas promenio klub u Turskoj.
Katic definitivno vise nije za nivo Evrolige. Moze da igra Evrokup 20 minuta. Mislim da bi odlicno legao Buducnosti, Igokei, Radnickom, Vizuri, Olimpiji i slicnim ekipama koje se bore za ulazak u Evrokup u ABA ligi.
Simonovic je dobar kao rezervno krilo za najvise 20 minuta. Mozda i nije lose da ostane. Samo da ne budu on i Kalinic zajedno na krilu. Jedan moze, dvojica nikako. Ako je Kalinic jeftiniji dosta od Simonovica, onda neka on dodje kao rezervno krilo, a prvo krilo mora biti dobar suter tj. vodja ekipe.
Korisnikov avatar
By Jomer
Jo. napisao:Jel neko zna sta je sa Milicicem? Mislim da je Katic prerano otpisan, jer ce se tesko naci petica za male pare...!!!

Simonovic se neopravdano otpisuje... Rebic ne moze da igra euroligu, moze biti 3 play...

Mitrovic i Tejic na 4, Simonovic kao alternativa (3/4)... Guduric u 12!

Prvi play stranac, a nedostaje i drugi (mozda Rasic?), mozda da pokriva djenka, ali je to losa opcija...
eno ga na vasarima okrece jagnjice, sa pivskim stomkakom
Korisnikov avatar
By Karaburac
Koga trenutno imate sigurne za sledecu sezonu?

1) Rebic
2) Blazic, Dzenkins
3) Kalinic, Lazic
4) Mitrovic, Tejic
5) Marjanovic

Da li sam preskocio nekog? Ukoliko je ovo to, definitivno morate da nadjete veoma kreativnog pleja jer ovde sem donekle Dzeniknsa bukvalno nema ko da kreira, a i on kreira samo za sebe.
Korisnikov avatar
By MileBL
Kalinic je zamena za Simona, ne moze on nikako biti prva opcija, ako ne bude nekog veceg smanjenja budzeta, trebao bi doci kvalitetniji igrac za prvu opciju.
Dzenkins ce i dalje imati ulogu rezervnog pleja, ako bi imali malo pokretljivijeg centra, mozda bi to vise odgovaralo Dzenkinsu u pik igri?
  • 1
  • 659
  • 660
  • 661
  • 662
  • 663
  • 666

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]