Stare teme

Ko osvaja zlatnu medalju?

1. Francuska
10
21%
2. Španija
5
10%
3. Srbija
22
46%
4. Hrvatska
3
6%
5. Nemačka
Nema glasova
0%
6. Italija
1
2%
7. Litvanija
Nema glasova
0%
8. Slovenija
1
2%
9. Grčka
6
13%
10. Neko drugi
Nema glasova
0%
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Ja još uvek nisam odustao od Miljena.
Očekujem da me Gale podrži 8-)

Sent from my GT-I8260 using Tapatalk
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Ali Videh da je neko glasao za Sloveniju. Wtf, živo me zanima ko je to bio :mrgreen:

Korisnikov avatar
By Lika
Mutinjo napisao:Ali Videh da je neko glasao za Sloveniju. Wtf, živo me zanima ko je to bio :mrgreen:

Ma to sam ja, više zbog Slovenki, prirasle mi srcu :)
By Grobi
@Pink Panter je ovde pisao lose o Kalnietisu a upravo je on po meni najbolji plej prvenstva,doktor kosarke.Npr za Kalatesa izmislio kosarku.Ne znam koja su mu primanja ali sam siguran da je bolji od nekih plejmejkera u Evropi koji primaju 2.000.000e po sezoni.
Korisnikov avatar
By djokonda
Zex88 napisao:Ja se nadam Lazicu u bokserskom stavu.. :D
Njega, uz Kalinu,Simona i Jovića u rukometnu reprezentaciju :D
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Grobi napisao:@Pink Panter je ovde pisao lose o Kalnietisu a upravo je on po meni najbolji plej prvenstva,doktor kosarke.Npr za Kalatesa izmislio kosarku.Ne znam koja su mu primanja ali sam siguran da je bolji od nekih plejmejkera u Evropi koji primaju 2.000.000e po sezoni.
uvijek sam sebi kažem da neću odgovarati na ovakve stvari,al reko ajde zadnji puta.

prije svega,kalnietis je pravi igrač. ali je priučeni playmaker. on je počeo kao dvojka, već u japanu 2006. igrao odlično na toj poziciji.ali je kroz godine prešao na keca. lik je ozbiljan igrač,ali ako ti ne vidiš da on može igrati samo u jednom ritmu cijelu utakmicu ili da može otvoriti samo prvo dodavanje, onda jebiga.

drugo,ja sam napisao da sam siguran da se on drogira :D :D to je jasno bila šala/komentar na neka njegova riješenja,jer je izgubio 5,6 lopti na dodavanja iza leđa ili preko glave u egal utakmici polufinala EP. u stilu, samo čovjek koji uzima tripove dodaje dvije uzastopne kontre 3 na 1 iza leđa u egalu i gubi loptu.sad ti shvati ozbiljno, šta ću ti ja.

dakle,kalnietis je odličan igra koji je kroz karijeru istrpio dosta jer je igrao van svoje pozicije.najbolje igra kao "drugi playmaker" uz pravog playa,jer je u tim situacijama pružao daleko najbolje partije, prije svega uz calathesa i marcus williamsa u klubu. igra sa dva playmakera je postala standar5d u euro košarci jer ako istovremeno nema dva igrača koja mogu igrati PnR, nema se šansu konkurirati za trofej, što pokazuju standardi u euro košarci ( svi osvajači eurolige i eurocupa su tako igrali - oly,real, himki, kuban,maccabi, španjolci i francuzi ).

a za calathesa, teško ćeš shvatiti zašto je klasa jer ne razumiješ principe današnje košarke, obzirom da čisto sumnjam da si ikad vidio ozbiljan trening,kamoli nešto više.
  • 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]