Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Trebalo bi Dule da izbaci i Gran Kanariju. Nije ni ostrvo u Africi koje pripada Spaniji lose, ali trebalo bi to Dule da zgazi.

Makabi ispao i iz Evrokupa, a imaju A licencu. Dobro oni je makar i zasluzuju na osnovu starih zasluga, ali ove godine su raspad. Tabak treba da ode sto pre.
Korisnikov avatar
By Peja
Lucky napisao:
BogdanB napisao:Dulence jos nije naucio imena igraca :D
Najbolji dio je kad na TO kaze:" Daj bre, koji vam je k...c!" a onaj mali gleda kako da prevede. :lol:

Edit:
Parovi 1/8 finala :
Bajern Minhen - Alba Berlin
Gran Kanarija - Limož
Oldenburg - Strazbur
Milan - Banvit
Trento - Saragosa
Zenit - Nižnji
Uniks - Zjelona Gora
Galatasaraj - Karšijaka
Od 8 parova cak 3 su iz iste drzave.
Bez izrazitih favorita, Dule moze osvojiti a moze i ispasti od GK.

Mozda finale Dule vs Jasmin?
Korisnikov avatar
By Poska
Па тешко да баш може да освоји, јуриће се ту улазница за ЕЛ. Одлично што је Макаби испао, још да испадну Бајерн и Армани и супер.

[bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?v=Z_6wa-xVLBQ[/bbvideo]

Овај црња што седи на овим рекламама у левом углу, по фазону, шта бре прича овај? :lol: :lol:

Ал' се зато уплашио на почетку, када је рекао овом другом седи овде бре, па и он брже боље да седне. :D
Korisnikov avatar
By BogdanB
@Lucky

Pitao ja Rebica na tviteru zasto ne prevodi kada Dule kaze idi u p.m. I koji vam je ku*ac, kome smetaju Duletove psovke? :D
Rekao mi da za sest godina koliko je bio u Americi, jos nije naucio da prevodi to :lol:

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
By The Answer
Pitaj ga Kumara šta misli o "vot a fak iz vrong vit ju" i "gou fak jourself"

Послато са E2105 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Zex88
Meni nije jasno kako Dule ne moze(nece) da nauci 20 recenica na engleskom.. Brate mili,svi znamo makar onaj tarzanski engleski..
Korisnikov avatar
By MileBL
Ja mislim da on vjerovatno zna nesto tarzanskog engleskog, toliko godina je u tom poslu, ima kontakt sa strancima ali iz nelog razloga nece ili ima strah da bar na tajm autima pokusa govoriti na engleskom.
Ni nas Radonja se ne istice sa engleskim, ali ako odluci ici vani morace propevati.
By podgorica
Pa Dule je ispravljao Rebica u par navrata kad ovaj ne prevede dobro , nije glup da ne moze nauciti iako ja mislim da vec zna , prijw bih rekao da je neki inat rusofila :)
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]