Stare teme
By tremi08
Slazem se. Ne znam zasto se ne pokusa preko Bojane Musovic koja radi u nasem savezu i u svim mladjim selekcijama da se Miljana vrati u reprezrentaciju jer je jedan od najboljih asistenata Evrolige i dosta bi pomogla na OI,nadam se da Marina o tome razmislja jer bi ona i Radocaj na pleju uz M.Dabovic bile fenomenalan trio. Isto tako mislim da bi Marina trebalo da pokusa da pozove i Ivanu Matovic koja je fenomenalni centar sa predobrim iskustvom i da bi ona sa Draganom bila ubitacan tandem na OI. OI ako ih obezbedimo naravno bi bila kruna karijere za sve i mislim da bi trebalo da se ucini sve da se sve koje mogu stave na raspolaganje i da se juri medalja. Sa takvim timom bi mogli cak i do srebra. Jer sa Ajdukovic i Krnjic na OI nemamo sta da trazimo,one su jako slabe pogotovo Krnjic i cudno mi je kako obe imaju prosek u EL oko 10 poena.

Inace sto se tice samog EP, svi favoriti jako slabi za sada i ne bi me zacudio poraz FRA od Crne Gore jer igraju prosecno, Spanija se isto tako izvlaci ali sve ce se videti u drugom krugu.Ako dobijemo Rusiju,mislim da cemo u QF ici kao prvi ili drugi,zavisi od meca sa Spanijom.
By Bojdo
Termi , u donosu na proslo EP, da li su Spanije i Francuska slabije, odnosno jesu li isti sastavi, ili im neki igrači nedostaju.?
By Edibledi
Bojdo napisao:Termi , u donosu na proslo EP, da li su Spanije i Francuska slabije, odnosno jesu li isti sastavi, ili im neki igrači nedostaju.?
Шпанији фале Санчо Литл (18.4п, 11.1с, 1.6ас) и Амаја Валдеморо (6.8п, 1.9с, 1.3ас), а Француској Гомис (6.3п, 2.6с, 1.9ас) и Лавсон-Вејд (7.9п, 2.4с, 3.3ас).
By tremi08
Francuska je jaca nego ranije a Spanija je def.slabija,za Francuskinje igraju Ciak i Yacoubou posle pauze tako da su def.jace dok je Spanija bez Litl duplo slabija jer Ndour nema iskustva.

Posle 1/4 17-18 , izvukle su se nase nakon loseg pocetka.

Butulija katastrofalna a Marina je ne menja. Ono kad je Butuliji sve dozvoljeno a Sonja Petrovic samo jedan sut za 10 minuta igre.
By tremi08
40-60 posle 3/4 . 2/20 za tri poena,zaista ocajan sut. Tamo idemo sa 2 boda tako da nam je za 1/4f potrebne dve pobede,mozda i jedna. Rusija cisto sumnjam da ce u drugoj rundi imati vise od 2 pobede. A.Dabovic 10p,Page 7p,8sk.
By tremi08
KATASTROFA! 53-77 i ocekujem da ce Marina da ih napenali treningom ujutru u 5,bez ikakve volje odigran mec sem donekle Ane Dabovic. Butulija i M.Dabovic katastrofa! M.Dabovic ceo turnir igra ocajno. Dokaz da protiv ekipe koja ima jednog krstenog centra a ne 3 ne mozemo skoro nista jer nemamo skok. Zaista ocajan mec i previse sam razocaran ovakvom igrom. Sledeci mec za 3 dana. Ovo je stvarno katastrofalan mec,toliko dugo nisam gledao ovako los mec i bezidejnu igru a i Marina nije delovala zabrinuto,bila je previse opustena danas.
By tremi08
Mislim da je apsolutno pogresno dovodjenje Page kao strankinje,nama treba stranac na poziciji 5 jer su sve ostale pozicije dobro popunjene.Nama treba neki centar od 195-8cm a ima par takvih u Evroligi i kritika za savez jer je Page ipak prosecna kosarkasica zaista i to se videlo danas. Stranac se dovodi da dominira i da ima bar 15p kao Robinson za CG ,Toliver za Slovacku itd. Mislim da je 1/4 finale sigurno zbog plasmana Hrvatske koja nece moci verovatno nikog da dobije u drugoj rundi ali nam onda sve zavisi od tog meca,treba izbeci Francusku i Belorusiju zbog dominantnih centara.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 21
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]