- Pon Jun 15, 2015 1:52 am
Slazem se. Ne znam zasto se ne pokusa preko Bojane Musovic koja radi u nasem savezu i u svim mladjim selekcijama da se Miljana vrati u reprezrentaciju jer je jedan od najboljih asistenata Evrolige i dosta bi pomogla na OI,nadam se da Marina o tome razmislja jer bi ona i Radocaj na pleju uz M.Dabovic bile fenomenalan trio. Isto tako mislim da bi Marina trebalo da pokusa da pozove i Ivanu Matovic koja je fenomenalni centar sa predobrim iskustvom i da bi ona sa Draganom bila ubitacan tandem na OI. OI ako ih obezbedimo naravno bi bila kruna karijere za sve i mislim da bi trebalo da se ucini sve da se sve koje mogu stave na raspolaganje i da se juri medalja. Sa takvim timom bi mogli cak i do srebra. Jer sa Ajdukovic i Krnjic na OI nemamo sta da trazimo,one su jako slabe pogotovo Krnjic i cudno mi je kako obe imaju prosek u EL oko 10 poena.
Inace sto se tice samog EP, svi favoriti jako slabi za sada i ne bi me zacudio poraz FRA od Crne Gore jer igraju prosecno, Spanija se isto tako izvlaci ali sve ce se videti u drugom krugu.Ako dobijemo Rusiju,mislim da cemo u QF ici kao prvi ili drugi,zavisi od meca sa Spanijom.
Inace sto se tice samog EP, svi favoriti jako slabi za sada i ne bi me zacudio poraz FRA od Crne Gore jer igraju prosecno, Spanija se isto tako izvlaci ali sve ce se videti u drugom krugu.Ako dobijemo Rusiju,mislim da cemo u QF ici kao prvi ili drugi,zavisi od meca sa Spanijom.