Stare teme
By kosta76
Joomla10 napisao:
Peja napisao:MEga moze biti dosta bolja nego prosle sezone, pola igraca im po raznim reprezentacijama (mladi, seniori) i svi ce napredovati tokom leta.
Videcemo. Po meni bas iz tog razloga oni ce igrati dosta slabije. Mladi su to momci, ABA liga je daleko kvalitetnija od KLS.
Pogledaj samo Krstica u U20 repki... Od njega sam ocekivao da bude vodeci igrac, a on kao da se krio od lopte celo prvenstvo.

Nece se obrukati to je sigurno, ali nisam bas optimista da ce vecina igraca Mege napraviti neke karijere.
Trojica imaju sve preduslove da naprave velike karijere-Miljenovic, Vasa i Dangubic...Ostali, pa dobri klupski igraci, recimo.
To uopste nije malo ako se uzme u obzir da je u pitanju 1 klub i dva uzastopna godista 93 i 94. Kada bi imali jos jedan klub koji tako radi pored Partizana i Mege, mi ne bi brinuli za buducnost A reprezentacije. Da iz svakog kluba dobijes po 1asa i oko njih sklopis mozaik sa dobrim, vrednim igracima, imas kompaktan tim
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Kole

Ja bih toj trojici dodao i Jokica, njegov napredak za poslednjih pola godine je neverovatan, a talenat jednostavno nije upitan. Ako nastavi ovim tempom da napreduje smesi nam se vrhunska EL cetvorka.
By kosta76
@Karabu... Pa dobro, jos jedan plus za njih. Imaju igrace ali je problem sto ostali klubovi sem Partizana i Mege ne prate taj recept. Mladi igraci nemaju minute u jakim utakmicama. Kada bi ostala dva ABA ligasa promovisali barem po jednog igraca, eto jake reprezentacije za par godina pogotovo kada BB i Nedovic podivljaju. Dule ce vec izbaciti ekog centra u pri plan, uvek je bilo tako, a radi sa par momaka pa ce i to doci na svoje mesto
Korisnikov avatar
By Joomla10
@ Kole

Nije malo sigurno, ali iskreno mislim da su klinci malo precenjeni. Dangubic ce po meni postati strasan igrac, Vasa isto, ali za Miljena... Pa nisam siguran. Izgubio je on mnogo za ovih par godina, mora dobro da presece sta i kako dalje u karijeri. Mislim da je daleko inteligentniji igrac od Vase, ali da ce Vasa napraviti bolju karijeru.

U Megi od mladjih igraca najvise ocekuju od Radovana Djokovica. Kazu da je strasan talenat.
By strelac
Bitno je gde ce Miljen zavrsiti.Najpametnije bi bilo u nekom naem klubu koji igra ABA i da se malo oproba protiv EL ekipa.Cisto da oseti koji su mu dometi trenutni.Isto vazi i za Micica i Dangubica.
Nije samo poenta u minutima.
Mega nema imperativ rezultata.Nisu to utakmice koje moras da dobijas i drugacije je kad igras pod stalnom presijom da pobedjujes i kad igras pa i ako podbacis nije strasno.
Nekad je bolje igrati i 10-15 minuta kvalitetno,nego i po 30 i vise nekvalitetno.Velika ,tj ogromna je razlika igranja u velikom klubu i klubu kao sto je Mega.
Korisnikov avatar
By Karaburac
strelac napisao:Bitno je gde ce Miljen zavrsiti.Najpametnije bi bilo u nekom naem klubu koji igra ABA i da se malo oproba protiv EL ekipa.Cisto da oseti koji su mu dometi trenutni.Isto vazi i za Micica i Dangubica.
Nije samo poenta u minutima.
Mega nema imperativ rezultata.Nisu to utakmice koje moras da dobijas i drugacije je kad igras pod stalnom presijom da pobedjujes i kad igras pa i ako podbacis nije strasno.
Nekad je bolje igrati i 10-15 minuta kvalitetno,nego i po 30 i vise nekvalitetno.Velika ,tj ogromna je razlika igranja u velikom klubu i klubu kao sto je Mega.
Slazem se sa ovim, ali ne bih rekao da su im minuti iz prosle sezone bili nekvalitetni.
Cesto zaboravljamo koliko su ti momci zaista mladi, trenutno im je bitnije da vide da mogu da igraju i na ozbiljnijem nivou, sledece sezone mogu da odu i dalje.
Ne treba preskakti stepenice u razvoju, ovim momcima je ovo sada stepenik vise i to je sasvim ok. Sledece godine ce najtalentovaniji napraviti novi korak. Previse mi svi zurimo i previse prebrzo ocekujemo.

@DachaKG

Mega trenutno, ako racunamo momke do 95' raspolaze sa sledecim igracima:

1) Micic, Reljic, Jaramaz, (Miljenovic mozda?)
2) Dangubic, Avramovic, Zagorac
3) Krstic, Simeunovic
4) Radovic, Jokic, Bojic, Lukovic (ide 99%), Simovic
5) Veljkovic

Bar polovina ovih igraca ce igrati za Smederevo sledece sezone, jedini apsolutno sigurni za ABA ligu su Micic, Dangubic, Avramovic, Krstic i Radovic. Svi ostali su mi nekako pod znakom pitanja iz ovih ili onih razloga.
Korisnikov avatar
By Kure
Karaburac napisao:.....

Bar polovina ovih igraca ce igrati za Smederevo sledece sezone, jedini apsolutno sigurni za ABA ligu su Micic, Dangubic, Avramovic, Krstic i Radovic. Svi ostali su mi nekako pod znakom pitanja iz ovih ili onih razloga.
Jbg, Karabu, kontam da je i Jokić siguran za ABA kao rezervna 4ka...
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Kure kontam i ja isto to, ali ko ce ga znati... Radovic je siguran kao prva cetvorka, a tu su jos i Bojic i Lukovic. Kapiram da ce Lukovica da udomi negde ili ce da ga spusti na poziciju 3 posto nema rezervno krilo (mada sam skeptican prema njegovim mogucnostima na trojci, ali to je sad druga prica) i onda ostaje da se vidi ko ce imati prednost Jokic ili Bojic. Licno mislim da ce Jokic imati prednost jer je mladji 2 godine, a po mom misljenju je vec sada bolji od Bojica, te ocekujem da ce Bojic da bude prosledjen Smederevu da igra startnu cetvorku. E sad, da li i Misko tako razmislja, ja stvarno to ne znam. Za gornju petoricu sam apsolutno bez ikakve dileme siguran.
By strelac
Ne nekvalitetane utakmice,vec kao poredjenje klubova.Po meni nije to preskakanje,vec realan put.Sa 20 i 21 godinu kad igras u Megi i kad pogledas Lea koji ce imati 2 evroligaske sezone,je mnogo.Ni Leo nije nista preskakao,ali razvojni put im nije nimalo isti.BB ce ovo biti 2 sezona EL(nazalost trebao je da ima vise).Velike utakmice,veliki rivali sigurno donosi napredak.
Miljen da je pametan i ako ga Dule zeli u KKP to bi mu bio pun pogodak.Pun pogodak u smislu sto Leo sledece godine sigurno ide,zauzima njegovo mesto i onda je on projekat kakav je Leo.
To vazi i za Micica i Dangubica.Ne u smislu da svi treba da dodju u KKP,vec iz cinjenice da oni mogu vec ove godine da igraju na daleko visem nivou.Pogotovo u timovima koji igraju EL.To je takmicenje gde jesi ili nisi,a ja mislim da bi im to unapredilo njihov napredak.To je normalan razvojni put.
Ako je njima razvojni put da sa 22 godine zapocinje igranje u velikom klubu,mislim da to usporava njihov razvoj.Najveca greska je kad u tim godinama odlaze u inostrnstvo.To je preskakanje,jer tamo nema sentimentalnosti i trazi se odmah da igras.Zato se mnogi i gube i nestaju.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 141
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]