- Pon Jul 15, 2013 8:20 pm
To uopste nije malo ako se uzme u obzir da je u pitanju 1 klub i dva uzastopna godista 93 i 94. Kada bi imali jos jedan klub koji tako radi pored Partizana i Mege, mi ne bi brinuli za buducnost A reprezentacije. Da iz svakog kluba dobijes po 1asa i oko njih sklopis mozaik sa dobrim, vrednim igracima, imas kompaktan tim
Joomla10 napisao:Trojica imaju sve preduslove da naprave velike karijere-Miljenovic, Vasa i Dangubic...Ostali, pa dobri klupski igraci, recimo.Peja napisao:MEga moze biti dosta bolja nego prosle sezone, pola igraca im po raznim reprezentacijama (mladi, seniori) i svi ce napredovati tokom leta.Videcemo. Po meni bas iz tog razloga oni ce igrati dosta slabije. Mladi su to momci, ABA liga je daleko kvalitetnija od KLS.
Pogledaj samo Krstica u U20 repki... Od njega sam ocekivao da bude vodeci igrac, a on kao da se krio od lopte celo prvenstvo.
Nece se obrukati to je sigurno, ali nisam bas optimista da ce vecina igraca Mege napraviti neke karijere.
To uopste nije malo ako se uzme u obzir da je u pitanju 1 klub i dva uzastopna godista 93 i 94. Kada bi imali jos jedan klub koji tako radi pored Partizana i Mege, mi ne bi brinuli za buducnost A reprezentacije. Da iz svakog kluba dobijes po 1asa i oko njih sklopis mozaik sa dobrim, vrednim igracima, imas kompaktan tim