MileBL napisao:Silba nisam gledao, ali po pisanju ostalih forumasa mi je drago da ima dobru kontrolu lopte i da zna asistirati, to je najvise nedostajalo Skotu, s kojim ce se ubrzo raskinuti ugovor, to bi trebo biti sledeci potez uprave.
Sad nam nedostaju jos tri igraca: plej- Teodosic ili Markovic,
krilni centar - Radmanovic, Savanoic, Erceg ili Antic
centar - Milicic i niko drugi.
Kao petog beka ocekujem Lazica, momak ima jos prostora za napredak, a na centarskim pozicijama ne mogu se odluciti izmedju Mitrovica i Subotica.
Na sve ovo bi najbolje lego trener tipa Duska Ivanovica, Radonjic bi bio odlican pomocnik.
Cekaj Mile jel ovo tvoja realna lista zelja? Teodosic, igrac koji je proglasavan najboljim igracem Evrope i koji je u CSKA igrao za skoro 2 miliona evra po sezoni, igrac u najboljim igrackim godinama, ce da dodje u Zvezdu?
Markovic, ajde da se otvorite nenormalno mozda bi i dosao, ali bi opet ponuda trebala prilicno jaka da bude....
Jel si ti svestan da je EFES platio obestecenje Valensiji za Savanovica 600 000 evra kad su ga dovodili, mozes da zamislis kolika mu je plata onda? Drugo on statisticki ima jako dobru sezonu iako ga ja ne volim kao igraca, imace on lako angazman negde u inostranstvu.
Antic je osvojio 2 sezone za redom evroligu, zar zaista mislis da se bas toliko para ima?
Erceg copy paste prica za Savanovica, on je u Olimpijakosu gde je igrao trivijalnu ulogu imao platu 700 000 evra, ne smem ni da zamislim koliko ga Ruje placaju.
Znam da ste u fazonu ima se moze se, ali bas ga pretera.
Jos su ti Darkan i Radman finansijski najrealniji, ali ja vam ih toplo prizeljkujem u timu, mislim da cete se vi mnogo vise hvatati za glavu zbog njih nego mi grobari.
I kad ne budes prvi ti...