Stare teme

Ko će biti šampion KošarkaRS.com NBA fantasy lige?

Dolan
1
4%
Antoine
4
14%
Milica
5
18%
Lika
2
7%
Drex
2
7%
Sasa Banjac
5
18%
Miki
1
4%
Stiglitz
1
4%
Surda
1
4%
neko drugi...
6
21%
Korisnikov avatar
By Lika
@Zex88, prešli te i @Karaburac i @Sasa Banjac, a Gagulatori prešli granicu od 1000 poena razlike. Sad će se @Antoine vaditi na draft štednju, no dobro, uvijek postoji sljedeća sezona :D
krs1.jpg
krs1.jpg (100.87 KiB) Pogledano 2686 puta
Čestitke za Liku.
Ja sam, naravno, glasao za Milicu i verovatno bi vas razbila da joj Gale nije sastavljao tim.

Mada, budimo realni, liga u kojoj je Banjac četvrti...
Korisnikov avatar
By Lika
milica napisao:Sad će Gale da bude kriv što sam ja duduk za fantazi :D
Pusti ti sad šta Vega kaže, muka mu je šta se nije našao u odabranom društvu. Vidiš da u nevjerici gleda elitu kako sa stilom igra fantasy ;)
Korisnikov avatar
By Gale
Vincent Vega napisao:Čestitke za Liku.
Ja sam, naravno, glasao za Milicu i verovatno bi vas razbila da joj Gale nije sastavljao tim.

:think: Sale, četvrti, Karabur treći, a Zexxx peti. Likan prvi, Toine drugi. milanezija petnaesti.
Očigledno je da u ovoj ligi vladaju pravila nekog posebnog univerzuma, po kojima je limitiranost direktno srazmerna uspehu.
Jasno je da za milicu tu nije moglo biti sreće, uprkos mom umeću.

:P
Korisnikov avatar
By Lika
Gale napisao:
Vincent Vega napisao:Čestitke za Liku.

:think: Sale, četvrti, Karabur treći, a Zexxx peti. Likan prvi, Toine drugi. milanezija petnaesti.
Očigledno je da u ovoj ligi vladaju pravila nekog posebnog univerzuma, po kojima je limitiranost direktno srazmerna uspehu.
Jasno je da za milicu tu nije moglo biti sreće, uprkos mom umeću.

:P
Ovo je fantasy za gospodu i košarkaške znalce 8-)
Ponovo nisam osvojio prsten...Dokle bre jbt ?

Mozda neki od vas limitiranih misle da je to uspeh ali taj stav dolazi iz vase limitiranosti,neko rasan I raskosan kao je 4 mesto smatra neuspehom.

Ipak,dokazao sam jos jednom da bez mene nema F4,pokazao sam da sam veleisla I zahvaljujem se I izvinjavam svima onima koji su mi dali glas za pobedu,koji su prepoznali u meni dominantnost I superiornost :)

Milanezija,Gale,Milica I ovi drugoligasi...ne bih se na njihove komentare osvrtao,kod njih bi I Musli bio prvi centar :)
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]