Stare teme

Ko će biti šampion KošarkaRS.com NBA fantasy lige?

Dolan
1
4%
Antoine
4
14%
Milica
5
18%
Lika
2
7%
Drex
2
7%
Sasa Banjac
5
18%
Miki
1
4%
Stiglitz
1
4%
Surda
1
4%
neko drugi...
6
21%
Korisnikov avatar
By Loki
Lika napisao:Je li probao ko mock draft? Ja jučer uletio u 14-icu, ostalo mi još 7 dolara viška na kraju :D
Koliko vremenski traje, stiglo dotle da i to moram da ukalkulisem.
Korisnikov avatar
By Loki
surda napisao:Kontam da ce trebati 3-4 sata, mozda i manje. Zavisi koliko se budemo borili za igrace.
Hvala na odgovoru, interesuje me mock draft sa 14, jer trenutno nemam slobodnog vremena.
Korisnikov avatar
By Lika
surda napisao:
Lika napisao:Je li probao ko mock draft? Ja jučer uletio u 14-icu, ostalo mi još 7 dolara viška na kraju :D
Jesam ja. Budzet bio 200$(kasno sam to shvatio, a racunao na 800$ kao sto ce biti kod nas), a prva dva picka Durant i Lebron... Kontam da ostatak nema potrebe da komentarisem :D
I da, maks moguca ponuda za igraca = iznos na budzetu - broj preostalih praznih igraca * 1$
Tako da nema potrebe da se brine hoce li se slucajno zeznuti pa nemati za ostale igrace XD
Vec vidim na sta je to licilo :D. Sad bar znas kako je Miami sastavljao tim svake godine :D
Ja sam igrao isto ovo sa fondom 200 dolara, nas 14 ali ustvari 8 i 6 automatski. I nerviralo me to što ovi automatski dižu mnogo cijenu svakom igraču. :evil:
Postoji li opcija da se nekako ograniči ti koji ne dođu da im ne uzima sam komp igrače? Jer se može desiti da dobiju tako LeBrona iz razloga što niko neće ponuditi toliko koliko komp automatski.
Inače sam uzeo LeBrona i Karija i ostale budpošto nešto ali dobre igrače e sad pitanje je kad nas bude 20 da li će se moći izvući dobri igrači za po 1 dolar, vjerovatno ne ali vidjećemo.
P.S.
Imao sam još jedan sitan tehnički problem, nisam mogao da pišem na chat, zbog toga što mi nekako raširi prozor do ispod start trake (Windows 7 u pitanju), ako smanjim prozor bude skroz nepregledno. Ako je neko imao sličan problem (i razumio šta sam htio reći :D ) ima li kakvog rešenja za to?
By surda
Jos uvijek ne znam kako je Miami-ju. Ja to nisam svjesno uradio :D

Pa da, imaju fiksirane cijene, tu je prednost koju draft poziciju dobijas. U eventualnom pretjeranom rasipanju para ili nepaznji ostalih mozes poprilicno dobro proci i sa samo 1$.

P.S. Imao sam isti problem. Prvi put sam koristio znaci nije do kes memorije i kolacica. Kontam da je ili do nekih podesavanja ili same verzije flash-a (no ona se valjda automatski provjerava prije samog drafta tako da treba da je ok), moguce da nije kompaktabilna sa nekim pretrazivacima, ja koristim Google Chrome. Kad imadnem vremena proucicu pa javim kad rijesim, ukoliko se eventualno neko drugi prije mene pojavi s rjesenjem :roll:
Likoni mozes odma' jednog Admirala u L velicini,volim kad mi je uska majica,da prekinemo ovu saradu :obscene-sexualvlick:
Korisnikov avatar
By Lika
Shomy_lee_jones napisao:Likoni mozes odma' jednog Admirala u L velicini,volim kad mi je uska majica,da prekinemo ovu saradu :obscene-sexualvlick:
Moraces se zadovoljiti velicinom koja je vec u dolasku, ali prvo da zamolim Objektivnog za jos jednog Sheldona za tebe :D
:lol:

Shomy_lee_jones napisao:Likoni mozes odma' jednog Admirala u L velicini,volim kad mi je uska majica,da prekinemo ovu saradu :obscene-sexualvlick:
Slika
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 53
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]