Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
U Ankari pet igraca sa 30+ minuta na parketu,

Sta se dogadja sa Stefanom Markovicem, mizerna minutaza?
Korisnikov avatar
By Nookie
takva je cele sezone. Na pocetku je jos i igrao nesto,posle toga nista
By horog
Ankara - Sassari 104:75, Ankara obezbedila prolaz.
Odlične igre naših:
Golubović Vladimir 28 poena, 17 skokova uz index 51
Plisnić 22 poena
Rašić 8 poena
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
horog napisao:Ankara - Sassari 104:75, Ankara obezbedila prolaz.
Odlične igre naših:
Golubović Vladimir 28 poena, 17 skokova uz index 51
Plisnić 22 poena
Rašić 8 poena
Golubovi nije nas nego Crnogorski reprezentativac.
Korisnikov avatar
By kontrabas
Uniks Valensiju cepa na paramparčad na njenom terenu. Šta biva? Direktiva. I odjednom sudije podivljaju. Uniks krade loptu, pogađa za tri iz kontranapada za 28-12 ali sudije ne daju. Sude ne postojeću ličnu grešku u napadu Uniksu - to čak i komentator priznaje - i vraćaju loptu Špancima. Još kada bi mogli koševe Uniksa da računuju kao da ih je postigla Valensija, gde bi im bio kraj. :hand:

I krađa se nastavlja. Pod svakim normalnim suđenjem bi Uniks vodio sa 30set razlike. Jednostavno pod košem se Uniksu svira svaki kontakt a Valensija mora da napravi takozvani grubi faul da bi se sudilo. Dabogda se tim sudijama Poljaku i Slovencu desilo da nikad nijedan njihov klub ne igra više ni u Evrokupu ni u Evroligi kada se tolko uvaljuju Špancima.
Retko kada doživim da komentator i ja budemo u istoj meri razočarani suđenjem. Mislim kada bi nam sudijska trojka pala šaka da bi se proveli ko goli na koprivi.
Ako neko hoće da se uveri o kakvoj krađi je reč, prenos je na eurosportu-2. Ne sećam se kada sam zadnji put bio ovako razočaran suđenjem. Vujukas ne može da iznudi faul ni kada ga protivnički igrač opali po glavi, nego mu se sude koraci. Sato samo da podigne ruke kod trčanja oko bloka i već se svira ofanzivni faul. Totalno neujednačen i jednostran kriterijum. Bruka i Sramota!
Korisnikov avatar
By kontrabas
Na kraju je odlučio premor igrača Valensije, kod koje mahom zbog povreda, mahom zbog loše selekcije jedna petorka mora da iznese veliki teret u obliku minutaže. Sudije su do kraja sudile jednostrano, ja sam se zbog toga strašno živcirao, ali Uniks je ima dovoljan kvalitet da izvoji pobedu. Valensija je žnačila samo pobeda sa više od 7 razlike. Samo u tom slučaju bi obezbedili prvo mesto u grupi. Pobeda sa manjom razlikom ili poraz nije im menjao ništa. Tako da im je pri kraju nestalo motiva. Trenerski štab se na samom kraju odlučio da traži produžetke a ne minimalnu pobedu, pa me interesuje da li bi im pobeda sa više od plus 7 u produžecima nešto značila ili bi se u slučaju igranja produžetka ipak uzela razlika (0) iz regularnog dela? Jel zna to neko?
Taman ide repriza, ako se nekom gleda.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
kontrabas napisao:Na kraju je odlučio premor igrača Valensije, kod koje mahom zbog povreda, mahom zbog loše selekcije jedna petorka mora da iznese veliki teret u obliku minutaže. Sudije su do kraja sudile jednostrano, ja sam se zbog toga strašno živcirao, ali Uniks je ima dovoljan kvalitet da izvoji pobedu. Valensija je žnačila samo pobeda sa više od 7 razlike. Samo u tom slučaju bi obezbedili prvo mesto u grupi. Pobeda sa manjom razlikom ili poraz nije im menjao ništa. Tako da im je pri kraju nestalo motiva. Trenerski štab se na samom kraju odlučio da traži produžetke a ne minimalnu pobedu, pa me interesuje da li bi im pobeda sa više od plus 7 u produžecima nešto značila ili bi se u slučaju igranja produžetka ipak uzela razlika (0) iz regularnog dela? Jel zna to neko?
mislim da bi vazila pobeda u produzetku sa 7+

kako se uklopio Lavrinovic?
Korisnikov avatar
By kontrabas
Salvatore Guliano napisao:
kontrabas napisao:Na kraju je odlučio premor igrača Valensije, kod koje mahom zbog povreda, mahom zbog loše selekcije jedna petorka mora da iznese veliki teret u obliku minutaže. Sudije su do kraja sudile jednostrano, ja sam se zbog toga strašno živcirao, ali Uniks je ima dovoljan kvalitet da izvoji pobedu. Valensija je žnačila samo pobeda sa više od 7 razlike. Samo u tom slučaju bi obezbedili prvo mesto u grupi. Pobeda sa manjom razlikom ili poraz nije im menjao ništa. Tako da im je pri kraju nestalo motiva. Trenerski štab se na samom kraju odlučio da traži produžetke a ne minimalnu pobedu, pa me interesuje da li bi im pobeda sa više od plus 7 u produžecima nešto značila ili bi se u slučaju igranja produžetka ipak uzela razlika (0) iz regularnog dela? Jel zna to neko?
mislim da bi vazila pobeda u produzetku sa 7+

kako se uklopio Lavrinovic
?
Bio je tako neupadljiv da uopšte nije štrčao sa klupe. :mrgreen: Komentator je nešto rekao da on tek stiče pravo nastupa u elimicaonoj fazi.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]