Stare teme
Korisnikov avatar
By Antoine
Koliko se Ilija smorio što mora da pokaže da koš važi...

Ne bi bila tragedija da šut nije ušao, ali je momentum održan, a reakcija igrača posle koša dovoljno govori. Veliki put je ova ekipa prešla od Zadra u Areni do danas. Tek sada sledi glavni deo i kruna ove dve sezone. @MileBL, i ja bih bio zabrinut da sam na tvom mestu.

Nego, upravo prođoh celu završnicu sa svojim prijateljem @Likom, poslednja akcija na meču - košarkaško savršenstvo u 8 desetinki. Marcus je u prethodnoj akciji već bio mamac, izbacio je Gordića u korneru, promašen šut i to bi bilo to da se sreća ne zaslužuje. Prvo, pobedničkog šuta ne bi ni bilo da Blažič nije pravio "pametan faul". Drugo, akcija za divljenje. Mosley u fake blok Marcusu, Marcus i Mosley u fake blok Zagorcu, Zagorac u fake istrčavanje, pa potom cut u suprotan ugao i konačo kada su svi u odbrani već skoncentrisani na taj deo terena, Jaramaz i istrčavanje za šut. Pogodak jeste bio srećan, ali način na koji se došlo do njega je sve samo ne "lucky shot".
Korisnikov avatar
By Antoine
@Bogdan
Da, to je bila a varijanta iz onog napada, b je ispala još bolja

@Mile
Znaš kako kad komšija kupi novi auto, pa gledaš preko tarabe češće nego što bi hteo? Zabrinut da se vreme kreće u ciklusima i da se ponovo vraća onaj nepovoljan talas za tvoj fantomski klub.
Korisnikov avatar
By BogdanB
I ponovo je bio onaj blok sto smo videli u moraci elevator doors, samo ovaj put za zagorca

Muta bi rekao da antoine trenutno trpa nesto miletu u usta

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By MileBL
Za KKP je vec tri godine Filip faking Covic nepremostiva prepreka, e sad gde je Filip gde su oni ove godine videcemo, Filip je kod nas na kraju klupe a da li su oni toliko napredovali, nek sam procjene...

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By BogdanB
Mozli mu je bas napakovao nesto u usta, a on dobar decko pa hteo da podeli sa ostatkom tima i napravi faul na kraju

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka

• 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 94

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]