Stare teme

Ko će biti šampion KošarkaRS.com NBA fantasy lige?

Dolan
1
4%
Antoine
4
14%
Milica
5
18%
Lika
2
7%
Drex
2
7%
Sasa Banjac
5
18%
Miki
1
4%
Stiglitz
1
4%
Surda
1
4%
neko drugi...
6
21%
Korisnikov avatar
By Zex88
I pored sudijskih krađa,na prvom sam mestu,posle tandema Lika-Antonije..:-)
Korisnikov avatar
By Zex88
Pravda i istina su na mojoj strani.:-)
Korisnikov avatar
By Lika
@Karaburac ima preko 70 utakmica manje od Zexa, Siniše i Saleta i otprilike mu treba oko 9 indeksa po igraču da ih stigne ako uspije odigrati sve te utakmice do kraj sezone.
Karabu, 3. pozicija je veoma dohvatljiva matematički, samo hoćeš li uspjeti odigrati sav taj zaostatak, to je pitanje. Paul George teško da će igrati ove sezone, a još ti je na rosteru. Ja bi ga na tvom mjestu maknuo i stavio bilo koga da igra, osim ako ti imaš neku informaciju da će George zaigrati?
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Likane nemam puno vremena da se bavim rosterom, zaista i u ABA fantaziju gde je posao mnogo manji sam trecinu kola propustio da napravim izmene. Zao mi je sto je tako, ali jbg. Svrmeena na vreme izmenim nesto, kad stignem i to je to. Inace, draftom sam izuzetno zadovoljan i pored par promasaja (tipa George), ali pehovi sa povredama (pogotovo na Vestbruku i sto sam u jednom trenutku imao 10 povredjenih igraca od 15) su me zaista osakatili.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ja zaboravio da ubacim Moa.. A imao 10p,10sk..
Korisnikov avatar
By Zex88
Lika napisao:Probio se @Karaburac do 4. pozicije. @Zex88, vidiš li ga u retrovizoru? :D
Karaburac leti..Ovi moji se raspadaju,plus Kemba povređen,Moa i Nila trejdovali..Ako ostanem u prvih 5 biću zadovoljan..
  • 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 53

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]

Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Sezona 25/26 nismo ostvarili rezultat, nismo afirm[…]