Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Onako,prosek,do loš meč..

Teo ne može da igra dugo, a Jago će se patiti ozbiljno.. Simon loš..

Tobi kao i kad igra sa Lukom pakuje sve..
Gedraitis ozbiljna praćka..Svideo mi se govor tela Ilića.. Nedovič i odluke..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By MileBL
Dobro smo i odigrali kako smo znali imati problema u Laktasima
Sa Sabazom, Hangom i Davidovcem ce biti kreacija na znatno visem nivou
By Šipurske livade
Dobismo Igose lako prvi put posle ko zna koliko godina. Oni su sastavili ekipu od prosecnih domacih ABA igraca i to nije lose, bolje to nego losi stranci. Samo na onaj tim moraju da imaju strance koji su dobri igraci, a ne dva ispod prosecna igraca, s tim da plejmejker i nije tako los, jedino je jako drven u sutu spolja, cigle je bacao protiv nas.
Kod nas Ilic borben, Tobi odlican, Gedraitis ono sto se ocekuje, Teo lucidan u par navrata, ali zato ocajan Nedovic.
Korisnikov avatar
By Zex88
Dobri smo bili i rešili meč na poluvremenu..Asvel je baš loš,pogotovo u odbrani..
Ona petorka iz 3/4 je kriminal..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Lepus
Shabazz je euroligaški Lillard. Od početka sezone, najviše mi se sviđaju Hanga i Rokas.

Na četvorci krater. Teo kada uđe u minus fazu, najbolje ga odmah klupirati.

Petorka sa Kuzmićem, Ilićem i Lazarevićem je

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By MileBL
Ja bih ipak forsirao Simonovica i Ilica na 4, trebace nam za finis sezone
Davidovac se brzo uklopi koju god ulogu dobije
Lazarevic moze igrati kad su na terenu Sabaz, Teo ili Nedovic pa da pored njih defanzivno gine
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Dosta dobro ste delovali, s obzirom da je to kompletno nov tim. Protok lopte takođe fin, momci igrali vođeni talasom navijanja opušteno i motivisano. Dosta bitno da vam novi igrači poput Rokasa, Šabaza, Tobija nisu imali onaj šok od publike i atmosfere koji često imaju novi stranci u klubu i kod vas i kod nas pa se zbune u prvih par utakmica.

Lepo podeljena minutaža i uloge, vrlo čudno sve to izgleda da što kaže Mile jedan Kuzmić kojeg su mnogi otpisali igra pre Bolomboja koji je potpisan ovog leta, pa uz to čovek imao i značajnu rolu na početku 4 skoka, 4 asistencije, 1 blokada za 12 minuta. Odlično postavljena igra kad je on tu, dobar spejsing, gde se on dobija loptu u srcu reketa, a nakon udvajanja ide pas napolje i bam trojka.

Meni iznenađujući minuti za Ilića, koji je prošle godine pušio klupu...

Hanga motor ekipe, Rokas zamena za Kalinu, Šabaz vođa bande, Nemanja uživa u ovim utakmicama kad ste dosta jači od protivnika pa on ima prostora da malo izdivlja.

Šta bi sa Jagom? Zna li se što nije igrao?

Centarska linija mi je totalna enigma, Simon 100% sinoć 4/4 za 2 i 2/2 za tri, Kuzmić solidan, Tobi praktično i nekoriščen, ali zato i sad već standardna partija Mitra.

Deluje da će Duško s obzirom na širinu rostera, što on mnogo voli imati baš dosta opcija, te će svaku utakmicu drugih 12 igrača igrati i biće vršen izbor u odnosu na to kakav je protivnik sa druge strane. Tako se i očekuju hlađenja igrača u ABA ligi, ali i ove situacije da se Jago i Bolomboj ne skidaju za meč. Ne bi me čudilo da neku utakmicu i Teo presedi u EL.

Takođe odličan šut za tri sinoć 17/34 velikih 50%. Uz to može da raduje i broj asistencija 19, uz 10 ukradenih i 10 izgubljenih, što je takođe i plod atmosfere.

Odličan početak sezone, ali treba biti realan i reći da je ovaj Asvel jedan od najslabijih timova u EL i još su neuigrani.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 40

Изунду и Ђуришић су ок потези..Чекамо даље планове[…]

KK Partizan 2025/26.

Не слушају те Карабу :) ,стигао Ловерњ.. Послато […]

Ilija Glodjović MVP U13 Cedevita cup. https://www[…]