- Sub Sep 20, 2014 5:49 pm
, za bih znam da ima to pravilo, kod nas iskreno ne znam, ispravi me ili neka me neko ispravi na forumu, aili imas slucajeve Cantekin,Radosavljevic.... isto za HArisa Cucovica debelo gresis on nista nije potpisivao kako ti kazes, mogao je glat da igra za Slo ili neku drugu reprezentaciju, on je licno insistirao za Srbiju, setio sam se jos jednog primera Peno nista nije potpisao mogao je da igra za Spaniju, u ovim slucajevima nema tu tih famoznih potpisa, sta mislis zbog cega je SAle stavio Pena vec sada na siri spisak za SP?
hteo sam da skrenem paznju na to pravilo i BIh, jer ta deca koja dolaze iz RS treniraju i sanjao o balkonu skupstine grada u BG, kosarku su poceli da treniraju zbog Divca,Danilovica,Djordjevica,Paspalja,Bodiroge,Rebrace,Stojakovica,Tomasevica,Obradovica, pa sada Teodosica,Raduljice,Krstica, i to pravilo po meni oduzima njihove snove
Park napisao:ne znam sto si se osetio prozvanim, pa jos da ovako reagujes sa ovi podsmehom, nigde licno za tebe nisam napisao nista u postu, pissao sam u skladu sa temom i klincimaJomer napisao:nije imao nastup ni za jednu reprezentaciju BIH, nego u bih ima neki debilan zakon, koji je po meni krsenje ljudskih prava, a to je da igrac koji hoce da ode vani mora prvo da potpise pristupnicu njihovom savezuAl sto me nasmija ovim gore debilan zakon:, tako je Todorovic kad je prelazio u Unikahu potpisao tu pristupnicu, ovog leta smo ispeglali to sa savezom BIH tako sto smo mi njima ustupili ispisnicu Kenana Karahodzica a oni nama ispisnicu Todorovica, samo sto smo zakasnili sa papirologijom u FIBI, sledeceg leta ce sbe biti OK
Prvo da ti kazem jer vjerovatno ne znas posto vidim da ga vezes za BIH.,taj propis postoji i u Srbiji i u svim ostalim savezima.Na osnovu toga Cucovic i Karahodzic su potpisali da ce igrati za Srbiju, a htjeli su za BIH pa te ja pitam jel to kako ti kazes krsenje ljudskih prava?Plus dosta djece iz Srbije koji su otisli da igraju u Spaniju, Italiju su potpisali isto to. Da nema tog "debilnog zakona" sve yu zemlje bi bile pokradene od strane jacih ekonomskih zemalja koje bi odvodile odavde djecu nudeci im uslove sto nase zemlje ni u snu ne mogu pruziti i bez problema ih ubacivali u svoje reprezentacije bez ikakvih zapreka.Htio sam ovim postom da ukazem da taj propis je itekako dobar nekad bude ovih slucajeva Todorovic ali i to se eto rijesi.
hteo sam da skrenem paznju na to pravilo i BIh, jer ta deca koja dolaze iz RS treniraju i sanjao o balkonu skupstine grada u BG, kosarku su poceli da treniraju zbog Divca,Danilovica,Djordjevica,Paspalja,Bodiroge,Rebrace,Stojakovica,Tomasevica,Obradovica, pa sada Teodosica,Raduljice,Krstica, i to pravilo po meni oduzima njihove snove