Stare teme
Korisnikov avatar
By Nookie
Joomla10 napisao:Rece Sarenac juce u zavisnosti od trenera koliko mu pustaju, on igra od 1 do 5. Radi sta hoce bukvalno... Po meni treneri i dalje traze njegovu poziciju.
Evo sad da ih pitas sta je SF ili PF verujem da ti ne bi znali reci. Pre par godina dominirao je sa starijima, dominira on i sada, ali sve je to na silu. Verujem da ce postati dobar igrac, ali ni 50% koliko su mu predvidjali.

Jeste on dominirao na ovom prvenstvu, ali to je radio jer se sve vrtelo oko njega. Iskreno ne volim da gledam tekme gde se sve vrti oko jednog igraca, ma koliko on dobar bio. Kosarka je timski sport.

Nisam neki strucnjak, ali po meni izjava Mijatovica da smo ga zaustavili iako je dao 30 poena je neshvatljiva. Realno ne znam da li smo preko njega dali 10 poena za citavu tekmu. To mene brine sto on koji po mom misljenju stagnira i dalje skoluje nase igrace.
Pa ne bi rekao da je bas na silu,zna on ledjima,iroling lep..nije bas na silu. Realno za njega se ne zna dal je SF ili PF,al to u njegovom slucaju nikako nije hendikep. Cak stavise veliki plus. On bez problema pokriva obe pozicije. Cak je i nase centre cuvao bez problema....
Svaka cast nasim momcima,skroz su mi oni simpaticni,al jednostavno kod nas nema ni na vidiku igraca kao sto je Saric u Hrvatkoj...
To za Mijatovica nema veze sa vezom. Kako mozes da kazes da si zaustavio igraca koji je dao 30poena,a prosek mu je 21. Uz to imao je skroz dobre procente suta....
Korisnikov avatar
By Kure
Menjam BMW-a za tjuniranog Fiću... Menjam orlove za Šarića... :lol:

Rezona niđe...gubitničkog mentaliteta i rezona koliko nećeš...

Joomla objasnio.

Šarić "čuvao" naše centre?!? Pa Đoko mu se popišao u facu i zakucao i njega i loptu... Isto to bi radili svi naši igrači da nisu igrali kukavičku zonu 00-24... Ako si gledao mogao si primetiti da ga ja Janković dva-tri puta ugurao kao malo dete... On jedino što je odigrao leđima je onomad kad se Janković okliznuo...

Njegove mogućnosti protiv seniora videle su se protiv Partizanovih beba kad nije zna šta će sa sobom... Mislim da je ubacio dve trojke iz očaja i to je to... Post igra mu nije ni pala na pamet, jer realno on Luču može da postuje samo u snu, a Žoa čak ni tada... Dakle pozicije 3 i 4, labudova pesma... :violin:
Korisnikov avatar
By Lepus
Jbt, sta se sve ovjde nece procitati?! Ispade Saric igrac u rangu Andrica, s tim da Andric ima bolji sut i moze jos vise napredovati. #smajlikojisekrsti
Korisnikov avatar
By Nookie
Zo nije ni igrao tu utakmicu. A Saricu je to bila jedna od prvih u sezoni. On je dobar pocetak sezone propsutio....i opet on je imao 18.5 godina u tom trenutku,i te dve userske trojke je dao u zavrsnici meca....
Ja ne kazem da je on bog igre na niskom postu,vec da je sada sasvim dobar u tome. On je igru licem uvek imao,unapredio je i igru ledjima na sasvim dobar nivo za igraca od 19leta...
kad smo kod cuvanja centara-on je MIlutonova sacuvao 2 puta bez ich problema. Spominjes neke situacije gde je neko njemu dao kos. Sram ga bilo,dozvolio je nekom da postigne kos preko njega. On je igrao 40minuta,dao 30 poena...sta je trebao jos,da lupi 30 banana,i da koji trojku sa centra.
gubitnicki mentalitet i to nisam uzimao u obzir,vec sam govorio iskljucivo o igrackim kvalitetima. A i zanima me kako igrac od 19god ima gubitnicki mentalitet,a pri tom osvojio prvenstvo zemlje i bio veoma vazan sraf u osvanju istog...
Korisnikov avatar
By Lepus
Poznat je pobjednicki mentalitet Tepica, Tea, Raduljice, Markovica, Muslija, Djekica i ostalih nasih igraca koji su dominirali kroz mladje kategorije.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Milutinova pod hitno poslati na NBA kampove da ga naspricaju steroidima,i da se vrati kao krupan igrac.
Sarica bih tako rado istukao kad ga vidim sa onom slamom na glavi.Narjruzniju frizuru ima.Zato zvog frizure nece ni postati igrac.
Korisnikov avatar
By Kure
Da, da, i ja pročitam svašta... Ko je pominjao Andrića u kontekstu Andrić > Šarić?

Gubitnički mentalitet i nedostatak rezona kao posledica istog se odnosio na vas koji bi menjali sve naše momke-pobednike za Šarića, ili slikovito i nacrtano menjali bi BMW-a (naši) za tjuniranog Fiću (Šarić)...

Ovu njegovu "igru" na postu i lutanje između pozicija 3 i 4 sam obrazložio. Ukratko smešan je u odbrani na postu protiv svake jače 4ke (čak i u mlađim kategorijama), a u napadu ne može igrati post igru, a vala ni igru licem protiv pokretnije 4ke (Žo)... Protiv nijedne seniorske trojke ne može igrati licem, a protiv jače trojke ni na postu... Šta će onda igrati? Pleja? :lol:

Ne kažem da neće ojačati i biti solidan igrač. Ali ovakva dominacija kao u mlađim kategorijama ne dolazi u obzir...

EDIT: Slažem se sa MO, loša frizura će presuditi... :lol:
Korisnikov avatar
By zola
Kure napisao:Da, da, i ja pročitam svašta... Ko je pominjao Andrića u kontekstu Andrić > Šarić?

Gubitnički mentalitet i nedostatak rezona kao posledica istog se odnosio na vas koji bi menjali sve naše momke-pobednike za Šarića, ili slikovito i nacrtano menjali bi BMW-a (naši) za tjuniranog Fiću (Šarić)...

Ovu njegovu "igru" na postu i lutanje između pozicija 3 i 4 sam obrazložio. Ukratko smešan je u odbrani na postu protiv svake jače 4ke (čak i u mlađim kategorijama), a u napadu ne može igrati post igru, a vala ni igru licem protiv pokretnije 4ke (Žo)... Protiv nijedne seniorske trojke ne može igrati licem, a protiv jače trojke ni na postu... Šta će onda igrati? Pleja? :lol:

Ne kažem da neće ojačati i biti solidan igrač. Ali ovakva dominacija kao u mlađim kategorijama ne dolazi u obzir...

EDIT: Slažem se sa MO, loša frizura će presuditi... :lol:
A cemu da se nadamo od nase petice kad jedva dade 5 poena njihovoj trojci-cetvorci?
Korisnikov avatar
By Lepus
@Kure

Nisam rekao da si ti pominjao Andric > Saric, ali koliko ste nahvalili Andrica, a koliko kudite Sarica, nije ni to daleko.

Prvo, po cemu je on smijesan u odbrani? Vec ti je @Nookie napisao, a ja cu ponoviti, da je Milutinov (centar) dobio loptu tri put na niskom postu protiv njegi i nijednom nije zavrsio. Djoko je dva puta sutirao iz okreta, ne znam ni obruc da li je pogodio?! A, ti si spomenuo jednom kako je Salic zakucao i to iz pika kada je dobio loptu na tacni. Jankovica Saric nije ni cuvao.

Kada si vec spomenuo da ne znas na kojoj poziciji ga vidis, to bi mu, mozda, bio problem u NBA. U Evropi ni slucajno. A, to da on ne bi mogao da igra licem protiv Zoa ... Kako da ne. On igru licem ima fenomenalnu, a sada ubacuje i igru ledjima.
Korisnikov avatar
By Kure
Zola da su igrali čoveka, napunili bi ga... Nema snage za post igru...

Nikola mu je dao ključne poene (poluhorog i skok u napadu pred kraj)... Janković se sprdao sa njim na postu, morao je čak i da upiše glumačku sekciju...

Ja njega u seniorskoj košarci vidim kao slabu četvorku, i sporu trojku... Šut nije konstantan... Dakle ništa posebno u seniorskoj košarci...

Uostalom videćemo šta će biti...

EDIT: Lepus za igru leđima mu fali tehnika, snaga, kilaža i čvrstina... Sitnice...
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 61
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]