Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Moram da istaknem jos jednog mog pulena.. Lazinjo je odigrao odlicno 4/4.. Cim je Jovic prestao da divlja,krenula je i igra.. ipak Gudura <3.

Slika
Korisnikov avatar
By Zex88
Kakavo divljanje na tribini..

Gudura iz drugog ugla..

[bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?v=2HkFd2-duiE[/bbvideo]
Korisnikov avatar
By Zex88
Najzad dobra partija Vase..

Slika

Nas klacer.. :D

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Zex88
Hahahaha,jeste da nije znao mnogo sa loptom,ali ima veliko zvezdasko srce.. https://twitter.com/RakickoMCZ/status/739584513018318848 Sta mislite, da li je dobio Miler opkladu? :D

[bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?v=plwEDvh8eOo[/bbvideo]
Korisnikov avatar
By skeske
Gledam veceras kako sudije sviraju svaki treci faul nad nasim igracima, gledam kako nam hvataju skokove pod obrucem, gledam kako iz tih skokova pocinju da im rastu muda... ali ipak tinja u meni, okrenuli smo unikahu, ozbiljnu ekipu, okrenuli smo bajern, okrenuli smo neke ozbiljne ekipe, pa mozemo i ovo.... Kolega mi galami sto nema Gudure, i meni je bilo cudno, ali covjek ubaci momka u 28 minutu da mu svjez odigra zavrsnicu i rijesi to u nasu korist. Istrpi mu i jedan ishitren sut, istrpi mu i promasaj sledeci napad, istrpi mu i jedan fejl u odbrani, i onda Gudura uze stvar u svoje ruke. Radonja je ili genije ili ludjak, samo, nesto previse uspijeha ima da bi bio ludjak.... Mozda najbolja slika dolaska novog vala je prvo kurcenje Novice kad je mislio da je rijesio derbi i onda bomba Gudure koji kaze, ja imam zadnju rijec ovdje! Neki novi klinci...
Korisnikov avatar
By Lepus
Svadba, krstenje, gemist i tako .. Izvjestaj sam dobijao porukama jer je festa bila u vukojebini pa nije bilo neta. I na kraju, poziv za koji sam znao da je to to. Guduraaaaa. Sve zacinjeno zestom, povracanjem i mamurlukom da sada ne znam gdje sam.
Korisnikov avatar
By djokonda
MileBL napisao:Ako ti kazes onda je tako :D

Vredi vise ova trojka u derbiju od svih poteza u menadzerskom klubu
Što je najgore, nikada manje nije vredela jer se igra isključivo za prestiž, ali dobro, derbi vama navijačima znači mnogo više nego meni kojeg savršeno boli ona stvar i za Zvjezdu i za Partizan. Koliko god to besmisleno bilo (serija za 3. mesto u plejofu) menadžerski klub trenutno igra seriju sa više takmičarskog značaja od Titovih blizanaca, ali dobro...sistem po meri gazde.

Da ne bude da sam hejter, svaka čast Guduriću i Zvezdi za igru u četvrtoj...realno, mnogo su jači i to je to. Moje mišljenje je da trenutno reprezentacija ne bi imala previše koristi od Gudurića, ali definitivno mislim da u sledeći olimpijski ciklus ulazi kao jedan od nezamenjivih članova rotacije bekova u reprezentaciji (Bogdan i on na dvojci i mirni smo skoro dva olimpijska ciklusa). Trenutno mislim da Zagorac može više da pruži i da mu je lakše naći ulogu jer nam je trojka deficitarna, a dečko je kombinacija atleticizma i znanja, što nam debelo fali u reprezentaciji.

Nego Mile, nije odgovarajuća tema, ali živo me zanima tvoje mišljenje o klincima kao što su Petrušev, Pažin, Živanović, Balša Koprivica, Stefan Peno, Mario Nakić, Lazar Nikolić itd...jel i oni spadaju u istu kategoriju kao i klinci iz menadžerskog kluba?
Poslednja izmena od djokonda u Pon Jun 06, 2016 12:02 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By The Answer
Ona nestvarna trojka i preokret sa -20 koji ce se pamtiti je olako bacio u zaborav ocajan ulazak u mec juce. Imali smo srece da udje Gudurin sut i slavlje je nestvarno, ali sutra ne sme tako da se udje u mec. Maksimalno ozbiljno, nalozeno kao oni juce, odraditi to sutra, i na terenu i na tribinama, ona ekipa juce je bila pet puta glasnija od one u petak, ona energija sa tribina od juce nam treba i sutra, ali cela hala, kao prosle sezone. Kvalitetniji jesmo tu nema govora, juce su na galamu, lozenje I tribine pokusali da pobede, na kraju su se smirili, sutra ih treba dotuci, ne dati im ni promil sanse. Veruju da mogu da se vrate, preseci tu nadu u korenu, odbraniti i ovu titulu I zavrsiti ovu, jos jednu uspesnu sezonu.
  • 1
  • 316
  • 317
  • 318
  • 319
  • 320
  • 329
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]