Stare teme
By Gsk133
Andjusic nikada da ne spušta više loptu u dribling protiv evroligasa. Neverovatno je da na svakom meču gubi loptu na isti način. Samo da šutira kada ostaje sam i iz blokova. Ono sinoć je bila doktorska partija. Nestvarno delujemo u zadnje vreme, ali s obzirom na kvalitet ekipe nije iznenadjenje. Ali onakva borba, požrtvovanje, zajedništvo, vera u sebe... Mislim da to nema nijedan klub u Evropi trenutno.
Prelepo je bilo sinoc u svakom pogledu. I pre meča prikazivanje videa jednog od najboljih bekova u istoriji evropske kosarke Saše Danilovica, legende Partizana i Kindera(današnjeg Virtusa).
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Opet pad u igri, koji se poklopio sa izlaskom Pantera, Exuma i Lesora. Gde napadački nismo mogli da kupimo koš, a defanzivno smo tuc muc odigrali. Meni sve što loše radi naš kapiten upada u oči jer ga ne podnosim, te sam na onih 5 napada iz kojih su ga uvlačili u pik i terali ga pod koš u odbrani zapenio... Lik ima u tom trenutku 3 faula, mi još jedan do bonusa, njega 5 napada za redom ubacuju u mašinu i daju koš preko njega, što centri u 3 navrat, što Teo, što njegov igrač iz pika sa distance. Znači, liče napravi jebeni faul, saseci ih, dobićeš 4. faul, ne 5. imamo još taj faul do bonusa, ne daj im da daju lake poene... Kakvu je on alibi odbranu igrao u drugom poluvremenu, to je strašno, prvo i drugo poluvreme dva različita igrača bukvalno na obe strane terena.

U jednom trenutku kada nam nije išlo, sam očekivao Avramovića, pa možda i Janisa, ali njima je juče bila baš redukovana minutaža. Naneli igra ono pravo na vrhunskom nivou zadnjih par utkamica, sa previše iskustva, smirenosti i znanja. Sušta suprotnost onome što je u Makabiju igrao, mnogo je ovako korisniji za tim. Smajli odlično odigrao, čak je bio duže na parketu nego Lesor... Exum u drugom poluvremenu eksplodirao, momak je imao brutalnu statistiku, 17 poena, 6/11 iz igre, 5/5 sa penala, 7 asistencija, 7 skokova, 3 ukradene, 7 iznuđenih faulova, uz svega 1 izgubljenu loptu. Zek odigrao opet najviše 36 minuta, bio bitku sa onim njihovim zverovima, imao 8 skokova i 4 ukradene.

Kako smo stavili u džep Belinelija, bukvalno je lik na krompiru ostao, 0/5 iz igre, uz 3 izgubljene lopte u 3 napada... Teo dabl dabl, 11 poena i 12 asistencija, ali i 8 izgubljenih. Falilo je njima dosta u vidu Toka i Ifea, ali šta da se radi, dobili smo idemo dalje!

Bitna pobeda, ako uspemo da skinemo i Milano, biće to osigurač za TOP8. Pored toga, lepo su nam se poklopili rezultati ostalih ekipa, sem pobeda Baskonije i Žalgirisa...
By Šipurske livade
Po meni je bolje Partizan izgledao sa Smailagicem nego sa Lesorom na centru i mislim da je u poslednjih 4,5 utakmica Smailagic u boljoj formi, da vise grize. Lesor kada ne krene u petorci lose igra.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ozbiljno su smeće ove utakmice u 2 dana..Baš patnja za gledanje..
Vidi se da je gomila grešaka posledica umora..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

By Gsk133
Papapetru da se uozbilji ili da se tera više u...sa svojom alibi-rekreativnom košarkom.
Igrali smo veoma loše danas, stigao ih je i umor verovatno, a i Armani je ubacivao neke suteve u zadnjim sekundama. Nema za čim da žalimo. Ovaj Armani je vrhunska ekipa, igrački i po imenima ekipa za F4 bez dileme. I mislim da bi svaki navijač Partizana prihvatio jednu pobedu iz ova 2 gostovanja u Italiji.
Korisnikov avatar
By Zex88
Vas je Madar ozbiljno zakucao na ovom mecu.. U napadu ocaj, a u odbrani jos gori..
By milanezija
Zex88 napisao:Vas je Madar ozbiljno zakucao na ovom mecu.. U napadu ocaj, a u odbrani jos gori..
Generalno je kvartet Madar, Papa, Smajli, Trifa napravio sranje što se vidi i u +/- gde su svi na više od -15 a igrali su manje više uvek zajedno

Madar je bio do ove utakmice u odličnom ritmu, jbg, isto i Smajli. Trifa i Papa se traže od virusa na ovamo
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Jedna od onih utakmica kada nas protivnik nadigra, kada imaju više snage, pa se od egala i naše prednosti pretoči na skoro +20 u jednom trenutku...Bukvalno samo je snaga falila, a malo i sreće, šta su oni pogodili a šta mi nismo skoro ništa, ali dobro. Armani je jedna od najboljih defanzivnih ekipa u EL, ne znam kako ljudi to ne shvataju, plus su preiskusni, najmlađi igrač im je fazon Luwawu koji je 95 i ima par sezona u NBA. Igraju jako, sa puno kontakta, namazani su, tvrdi, na svakoj poziciji po barem 2 kvalitetna igrača na EL nivou, nije to lako dobiti, pogotovo kada su napokon klinkuli i kada su u uzlaznoj formi od 6 pobeda za redom. Vratili su im se i Pengos i Šilds i Šabaz koji se dovoljno uigrao i eto ih, prebiše nas.

Deluje mi da ne znamo da igramo protiv ekipe koja bije, što se pokazalo u par navrata...

Neverovatno mi je da svaki put protiv nas, s kim god da igramo plej, centar i bek idu na 10+ poena, bilo da je u pitanju Split, Virtus, Armani ili Cibona. Reko bih ziceri za kladionicu...

Zagovnjalo se ozbiljno i tek ćemo večeras moći da kažemo nešto, ali stvarno je ludnica šta se dešava u borbi za TOP8.

Nas čeka Zvezda u ponedeljak, derbi je uvek bitan, sada nam može obezbediti prednost domaćeg terena, tako da valja se poklati za njega. A onda nas čeka put za Istanbul gde idemo Efesu, koji ima dva dupla kola zbog otkazanih utakimca usled zemljotresa u Turskoj onomad.

Šansi za PO još uvek ima, sve je otvoreno i zavisi od nas.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Dadoše nam 4-5 koševa u zadnjoj desetinki, što je na kraju i pokazalo razliku. Ali ono gde je puklo, trojka na kraju treće i odmah prvi napad u 4/4 za njih, više nismo znali da se vratimo.
1-1 u italiji, ja zadovoljan

Poslato sa FNE-NX9 pomoću Tapatoka

By milanezija
Apsolutno, mislim da sa 1/3 kući protiv top3, jednim brejkom i normalno PAO-om imamo top 8, a ako bi na ovo dodali i još jednu protiv top3, onda je to to 100%

Može i bez brejka ali 2/3 protiv top 3 je obaveza onda
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 55

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]