Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Rakicevic je igrac na poziciji-bitno je da nije u Partizanu..
Talenat i kvalitet Rakicevica i Radanova/Jaramaza nije za porediti..Neka ga daju Fmp-u da pika sa FC3.
@Niko,nije definitivno,ali mislim da je mnogo blizi odlasku nego ostanku u ekipi..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By skeske
Ne bih se slozio.... Svi smo svjesni da talenat kod Rakicevica i Radanova nisu za porediti, ali Zvezda je klub sistema, placemno za Brankom Lazicem, Simonom... Rakicevic moze izrasti u ozbiljnog timskog igraca, momak nema bas nenadoknadivih limita. Evo odmah na prvu cu reci da je popravio sut u poslednjih godinu dana i da je veliki radnik (za razliku od nekih u ekipi sa nebeskim plafonom).... Polako sa njim i pikanjem u FMPu...
Korisnikov avatar
By Zex88
Kad bude imao 20 kg vise onda moze da proba da trenira sa prvim timom..
Korisnikov avatar
By MileBL
Preterujes Zex, ne treba jos puno mase Rakicevicu, treba ojacati ali za poziciju beka ne toliko jer bi onda izgubio na brzini. Kao sto rece Skeske postace on pouzdan klupski igrac
Korisnikov avatar
By Zex88
Meni on toliko deluje slabasno i nesigurno da moram da preterujem :D

Ne uliva mi poverenje uopste,voleo bih da gresim,ali ja sam bezgresan :D
Korisnikov avatar
By skeske
Ne zelim da vjerujem da ce Pecarski potpisati za Partizan. Pa ako cemo prepustati komsijama takve talente, vraticemo se unazad vrlo brzo...
Korisnikov avatar
By Zex88
Jbg,pojurio decko za kintom.. :)

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
By milanezija
Realnost je da je momak pre 2 godine kod Tegija rekao da mu je zivotni san da zaigra za Partizan

A i nije da ste pokupili sa Miskom 95% mladjih kosarkasa, a ovih 5 je u inostranstvu
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 174

Види га Ске :) Дакле идемо на Барсу,па евентуално[…]