Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
Svi mere u patikama koliko sam mogao da primetim... U svakom slucaju, nije cudno da decko poraste od 17-te do 20-te godine 2 cm.
Korisnikov avatar
By dovlimir
Karaburac napisao:Svi mere u patikama koliko sam mogao da primetim... U svakom slucaju, nije cudno da decko poraste od 17-te do 20-te godine 2 cm.
ja sam mislio da kod nas ne mjere. znam da se stalno naglasavalo kako Ameri mjere u patikama, pa sam zato mislio da se kod nas to ne radi. mada kao sto kazes vrlo moguce da je porastao.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Kosarka24.com objavila spisak univerzitetske reprezentacije http://www.kosarka24.com/vesti/reprezen ... ezentacije ne znam samo odakle im pre zvanicnog sajta KSS... Mislim da treba ipak sacekati da bude zvanicno objavljeno, ali posto se vec dugo nista nije pisalo na ovoj temi evo preliminarni:

1) Novak (Vojvodina), Miljenovic (Mega), A. Avramovic (OKK), Torlak (Arkadia), Pot (Asesoft), Cvetkovic (MZT)
2) Kutlesic (Metalac), Stojacic (Konstantin), Milosevic (Igokea), S. Avramovic (Kumanovo), Pesakovic (Nea kifisia)
3) Krstic (Mega), Dobric (FMP), Drenovac (Igokea)
4) Tasic (Konstantin), Micovic (FMP), Kesar (Tamis), Marelja (Ostende), Jovanovic (USC), Jankovic (Pepinster)
5) Campara (Vojvodina), Milovanovic (Balkan)
Korisnikov avatar
By Zex88
Pff...
Korisnikov avatar
By Zex88
Karaburac napisao:?
Znam da je ovo univerzitetska reprezentacija i da nije toliko ozbijna prica,ali mi je ovo sastav strasno siromasan.. Verovatno kad se rasporede igraci u A i u mlade i ne ostane neki kvalitet..
Ovde mi je Kutlesic i najzanimljviji..
Korisnikov avatar
By mmarko28
Ubedljivo najzanimljiviji igrač u ovoj ekipi je Nikola Jovanović. Jedini od koga bi mogli da dobijemo reprezentativca u perspektivi.
Korisnikov avatar
By Zex88
mmarko28 napisao:Ubedljivo najzanimljiviji igrač u ovoj ekipi je Nikola Jovanović. Jedini od koga bi mogli da dobijemo reprezentativca u perspektivi.
Njega nisam gledao.. Ne znam coveka.. :D Ima li negde da se pogleda nesto o njemu?
Korisnikov avatar
By mmarko28
Talentovan igrač. Ima puno da radi ali ima mnogo prostora za napredak. Mogao bi za par godina da postane odlična četvorka. Visok 209-210, pokretan, ima dobru ruku ali je retko koristi, dosta dobar i u skoku. Malo je mekan u odbrani ali ništa što se ne može popraviti. Problem je što na koledzu igra peticu, a četvorka je. To bi moglo da ga uspori u napretku.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Po meni je spisak pristojan, jedino mi je iznenadjenje sto nema Gujanicica na sirem spisku. Bice mi veliko iznenadjenje ukoliko se Krstic i Miljen odazovu ovom pozivu.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]