Stare teme
Korisnikov avatar
By Peja
Srednji tim Abe igra egal sa drugim timom ACB in Valencia house :D
By horog
Igrač sa najboljim indeksom prvog dela takmičenja Vladimir Golubović, prosečan index 28.3; prosečan broj poena preko 20; prosečan broj skokova preko 10.
By horog
Gaja napisao:
horog napisao:Igrač sa najboljim indeksom prvog dela takmičenja Vladimir Golubović, prosečan index 28.3; prosečan broj poena preko 20; prosečan broj skokova preko 10.
To je zato sto ga Jaru pustio :D
Svejedno ga nije mogao stići i da je ostao.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Sta je ovo Ritas-Besiktas 101-103 i to bez produzetka... ?
Zanimljivi rezultati npr. ovaj Budivelnik je razmontiran od strane Banvita, Nanter na jedite jade dobio Kantu, Zvezda ubila Bilbao, Zelenogorci izgubili od Uniksa, Brose rutinski sa Gravelinom,Strazbur izgubio od ALBE. to su uglavnom ove ekipe sto su ispale iz EL i u koje sam upucen kolko-tolko, ostaje jos Sijena da vidimo sta ce da uradi.

Od ovih 8 iz EL Strazbur,Sijena nemaju sta da traze po meni, uz njih Valensija,ALBA, Banvit i Uniks su neki favoriti.

po meni najveci je Valensija.

i nije toliko lose takmicenje, ali je drasticno ispod EL.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ima dosta solidnih ekipa u Evrokupu tako da ce biti Zvezdi tesko da osvojI. Ne znam sto niko ne smominje Bamberg kao jednog od glavnih favorita za osvajanje. Evrokup je postao jaci sa ovim ekipama sto su ispale iz Evrolige, ali je naravno slabiji od Evrolige.
Po meni favoriti su:
1.Valensija
2.Bamberg
3.Uniks
4.Himki
5.Montepaski Sijena cisto zbog imena
6.Banvit
7.Kantu
8.Dinamo Sasari koji je jako nezgodan
9.Alba
10.Nanter

Ima tu jos par ekipica Zelen Gora, Strazbur, Budivelnik ,Radnicki ali ne verujem da mogu nesto da urade.
Zvezdu ne zelim da komentarisem. Mislim da cemo tesko da osvojimo, mada imamo dosta dugu klubu dok su u ovim timovima uglavnom dobra prva petorka,a klupa losa.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]