Stare teme
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
religija im zabranjuje da igraju protiv zvezde? :)
Korisnikov avatar
By Peja
Svaki tim ima svoje moderatore na forumu, Radnicki, Crvena Zvezda, Partizan, oeckujem da date Misku zelenu poziciju
Korisnikov avatar
By MileBL
Peja napisao:Svaki tim ima svoje moderatore na forumu, Radnicki, Crvena Zvezda, Partizan, oeckujem da date Misku zelenu poziciju
Nama treba jos moderatorskih pozicija, Ti ili MO ili neko drugi ako hoce
Korisnikov avatar
By Peja
MileBL napisao:
Peja napisao:Svaki tim ima svoje moderatore na forumu, Radnicki, Crvena Zvezda, Partizan, oeckujem da date Misku zelenu poziciju
Nama treba jos moderatorskih pozicija, Ti ili MO ili neko drugi ako hoce
Pa jedino MO vidim kao realno resenje. Sad kad krene sezona i nagrnu mlade usijane glave da se uloguju i da se svadjaju sa starom gardom iz PArtizana mislim da samo MO moze da drzi konce u rukama. svojim autoritetom i posvecenoscu ovom forumu :D
Korisnikov avatar
By Kure
kosta76 napisao:http://kosarka24.com/vesti/1a-liga-srbi ... kom-u-megu
Ponovo se formira tandem Miljenovic-Micic

Sto mu bubnjeva Darkvuda i tako mi brkova Teksovog dede, Mega je tim koji ću sa uživanjem pratiti! Treba dva pojačanja da daju malo iskustva i čvrstine na unutrašnjim pozicijama i biće ovo bombonica od tima... Ne znam samo kako će ih Smederevo prihvatiti?
Korisnikov avatar
By Karaburac
Pa to se definitivno naslucivalo... To bi znacilo da Drca gotovo definitivno ne ostaje u Megi za ABA ligu.

1) Micic, Miljenovic, Reljic?
2) Dangubic, Avramovic
3) Krstic
4) Radovic, Lukovic?, Jokic?, Bojic?
5)

Najvise me zanima ko ce od igraca sa (?) biti u Megi sledece sezone, a ko ce napustiti klub (prodaja, ili razigravanje kroz Smederevo u KLS-u). Verujem da ce Lukovic biti negde uvaljan, a da ce Bojic i Reljic biti prosledjeni u Smederevo, dok mislim da ce Jokic biti bacen u vatru kao rezervna cetvorka u ABA ligi.

Ostaje jos da se resi pitanje rezervnog krila i ono sto je najvaznije pitanje centra. Da bi Vasa i Miljen nabijali statistiku potrebna im je atletski dominantna petica koja moze da drzi reket i da kuca u napadu posle pika. Mislim da takvog domaceg igraca Misko ne moze da nadje, tako da ocekujem prvu peticu da igra neki stranac kojeg Misko zeli kasnije bolje da uvalja na evropskom trzistu. Ne bi me iznenadilo i da to bude neki undersize centar, ali da bude veoma skocan i dobar bloker. Tako nesto treba ovakvoj ekipi, a siguran sam da Misko moze nesto da iskopa...
Korisnikov avatar
By Gale
Karabur :

Ja sam nešto malo sumnjičav u vezi toga, kako će funkcionisati tandem Miljenović - Micić. Nemam pojma, nešto mi se čini da će Micić - kao zvezda poslednjeg SP-a za mlade, i tip koji je pokazao rasu protiv amera - imati potpuni prioritet nad lutajućim Miljenom.
Ne mislim tu toliko na minutažu, koliko na prisustvo na parketu "kad se lomi" i sl.

Ima još jedna stvar koja me muči. Dok je Miljen bio u KKP-u, bio sam siguran da će, koliko god je to moguće, da se fizički razvija kao konj - pa dokle stigne.
Jer važi kao opšte pravilo da su košarkaši KKP-a fizički besprekorno spremni. Već kad je prešao u Radnički nisam bio siguran da će uspeti da izvuku iz Miljena njegov fizički maksimum, a tek za Megu nisam siguran.Prosto ne znam dal' dovoljno ozbiljno rade na tome.
Go Miljen! Go! :D

P.S. DA ne zaboravimo i fantasy aspekt ovde : Micić ili Miljen kao plej Galetovih konjanika ? :D
Korisnikov avatar
By Nookie
Gale napisao: P.S. DA ne zaboravimo i fantasy aspekt ovde : Micić ili Miljen kao plej Galetovih konjanika ? :D

Sto ne obojica...igrace oni zajedno po 30minuta...jeftina resenja,posle sve na centre :dance: :dance:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 141

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]

Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Sezona 25/26 nismo ostvarili rezultat, nismo afirm[…]