Stare teme
Korisnikov avatar
By Peja
Joomla10 napisao:
Peja napisao:Odlicno, o ukusima ne vredi raspravljati. Tebi plava meni crna
Vidis kako se ocas posla dogovorimo :lol: .

Sad ide onaj laksi deo... Smuvacemo ih dok si rekao keks :D .
Narocito posle ovog kraha, kad je cela nacija protiv njih, mi cemo ih utesiti :D ahahahah
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
odlicna partija nasih devojaka, ja kada sam upalio protiv Hrvatske pre koji dan bio sam u soku kako su igrale odbranu i presing po celom terenu, sa koliko je to zelje i snage odigrano i kako smo unistili susede... danas opet odlicna partija i opet smo izgledali odlcino u odbrani i onaj presing koji ne da protivnicima da zive. prosto je izgledalo kao da je barem jedna klasa razlika izmedju timova ...

sve najbolje nasim devojkama i da osvoje one ovo prvenstvo, a lepo su se vratile :)

moram da napomenem da sam veoma zadovoljan procentom suta sa slobodnih bacanja koji je protiv Hrvatske bio 10/11 a danas ne znam, takodje u odnosu na musku kosarku mnogo promasenih zicera, ali zato vise suteva sa distance i za 3 poena ...
By milanezija
Sa drugog foruma:
Crna Gora mora da pobedi Italiju 21 razlike da bi bila sigurno treća.

Italija - Švedska 64-63 (+1)
Švedska - Crna Gora 69-58 (+11)

Crna Gora ako pobedi 12 razlike imaće koš razliku +1, za razliku od Švedske koja sada ima +10. 12 razlike treba Crnogorkama da sigurno prođu dalje kao četvrte
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
milanezija napisao:Sa drugog foruma:
Crna Gora mora da pobedi Italiju 21 razlike da bi bila sigurno treća.

Italija - Švedska 64-63 (+1)
Švedska - Crna Gora 69-58 (+11)

Crna Gora ako pobedi 12 razlike imaće koš razliku +1, za razliku od Švedske koja sada ima +10. 12 razlike treba Crnogorkama da sigurno prođu dalje kao četvrte
iskreno nista nije nemoguce u sportu, pogotovo kad su zene u pitanju ! :D
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ebibledi koliko sam ja procitao neki test Sonja Petrovic je zavrsila karijeru zbog mnostva pobeda.
By milanezija
MILOS OBILIC napisao:Ebibledi koliko sam ja procitao neki test Sonja Petrovic je zavrsila karijeru zbog mnostva pobeda.
Sta!?

Inace igramo sa Italijankama
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
milanezija napisao:
MILOS OBILIC napisao:Ebibledi koliko sam ja procitao neki test Sonja Petrovic je zavrsila karijeru zbog mnostva pobeda.
Sta!?

Htedoh reci povreda :D
By Edibledi
MILOS OBILIC napisao:
milanezija napisao:
Sta!?

Htedoh reci povreda :D
Nisam našao nijedan tekst o tome da se povredila ili, ne daj Bože, završila karijeru.
Otpala je sa spiska tima I nije ušla u 12 igračica. Evo tekst iz maja meseca_:

http://www.swishappeal.com/2013/5/18/43 ... a-petrovic

Kažu da je glavni razlog to što je imala previse izgubljenih lopti što je bio problem za ceo tim!
Bio si u pravu prvi put, mnoštvo pobeda je imala, samo nije završila karijeru. Da li je propustila pripreme reprezentacije zbog priprema sa ekipom Chicago Sky I borbom za poziciju u timu, pa je zbog toga otpala sa spiska Srbije? Biće da je to razlog.
Korisnikov avatar
By Julija
Pozdrav svima! Dugo pratim ovaj forum i smatram da je doslo vreme da se i ja registrujem i predstavim a najbolje je da to uradim na ovoj temi.
Trenirala sam kosarku i sama ,i veliki sam zaljubljenik u ovaj sport. Navijacica sam Crvene Zvezde i veliki navijac reprezentacije Srbije ,naravno.

Ispravka u vezi sa satnicom za sutrasnji mec ,nase devojke igraju u 17.30h
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 11

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]