Stare teme
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
U more s njom (njim). Shommy da riba palubu zbog mentalnog stresa nanesenog svima.
By Jaycee Carroll
Ja ti mogu pomoci oko ovih stvari,zato sto sam poznat po lecenje bio energiju,vracanje voljene osobe,skidam crnu magiju,amajlije i talismani,pogled u buducnost,lecenje od droge i alhohola i jos drugih stvari.Sve sto je potrebno da uradis je da mi posaljes 2 slike u pp,boju kose,visina,tezina,stil oblacenja i horoskopski znak.
Korisnikov avatar
By Joomla10
Zex88 napisao:Nista,999 ima priliku da na okupljanju forumasa demantuje doktora.. :)
Ma jok, ko ce cekati do tada. Samo slika od glave do pete da budemo 100% sigurni :lol: .

999
Nemoj da bude da te nisam na vreme upozorio, bratko iz Kumanova je teska baraba!!!
By Knofler
Jaycee Carroll napisao:Ja ti mogu pomoci oko ovih stvari,zato sto sam poznat po lecenje bio energiju,vracanje voljene osobe,skidam crnu magiju,amajlije i talismani,pogled u buducnost,lecenje od droge i alhohola i jos drugih stvari.Sve sto je potrebno da uradis je da mi posaljes 2 slike u pp,boju kose,visina,tezina,stil oblacenja i horoskopski znak.
Prikačeni fajlovi
vidoviti-milan-tarot-zna-je-li_76405.12132.jpg
vidoviti-milan-tarot-zna-je-li_76405.12132.jpg (41.31 KiB) Pogledano 266 puta
Korisnikov avatar
By Zex88
Za neke forumase bice dovoljne i samo slike pete. :)
By Jaycee Carroll
Zex88 napisao:Za neke forumase bice dovoljne i samo slike pete. :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :clap: :mrgreen:
Korisnikov avatar
By SASA BANJAC
Jaycee Carroll napisao:Ja ti mogu pomoci oko ovih stvari,zato sto sam poznat po lecenje bio energiju,vracanje voljene osobe,skidam crnu magiju,amajlije i talismani,pogled u buducnost,lecenje od droge i alhohola i jos drugih stvari.Sve sto je potrebno da uradis je da mi posaljes 2 slike u pp,boju kose,visina,tezina,stil oblacenja i horoskopski znak.
JC pa ti bre poceo kao Lika I Knofi sa proricanjem I bajanjem...Znas da oni gledaju u zenske vratove I guze I tako proricu sudbinu.Vidm dobili su I treceg clana...batice internacionalna organizacija CG,HR I MK...To je ozbiljna prica vec :)

Loseg si se drustva uhvatio,odmah da ti kazem :)
By Knofler
Uglavnom, Banjac i Dzejsi posjeduju drevnu sumersku vjestinu da lijece poljupcima hemoroide.
Pitajte Somija ako ne vjerujete.
Korisnikov avatar
By Joomla10
Jaycee Carroll napisao:
Zex88 napisao:Za neke forumase bice dovoljne i samo slike pete. :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :clap: :mrgreen:
U to ime!

[BBvideo 560,340][/BBvideo]
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 59
Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]