Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Antoine napisao:Nego, šta vi mislite, hoće li ejms Roudrigez uspeti da matira ulija Sizara sutra?
:lol:
Planiram da se kladim na Kolumbiju..
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Kakvi su panjevi Ibaro i Gutijerez. Ne znam samo sta vise traze u timu Kolumbije. Celo vreme mislim da su jadni prosek, a sad su to i dokazali. Pod hitno napolje i ulazak Martizeza. I Guarin je postao drvo, bolje da je igrao Agilar.
Korisnikov avatar
By Jomer
sta sam ti ja pricao obilicu, da ce Brazil kao plitak potok da pregazi Kolumbiju, ovaj pekerman ima drustvance u glavi koje mu ne dozvoljava da napravi nesto vise, isto je uradio sa Argentinom 2006 sada radi sa Kolumbijom, tebi na klupi sede Ramos,Baka,Martinez a igra panj Teofilo gutijerez koji ni u Riveru ne igra nista specijalno
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
naravno da je brazil prosao dalje kad ih sudije guraju svom snagom. dodaj tome valjanje po terenu i simuliranja na sve strane.
jel se seca neko od ovih matorih (Lika, Banjac :P ) kad su u brazilskoj repki glavni igraci bili centralni bekovi??

p.s. a i neka su više povredili onu kuckicu padavicarsku šatiranu...
Korisnikov avatar
By Jomer
jedno pitanje Suarez za ugriz dobio 4 meseca bez fudbala, a sta je dobio Matudi sto je onako brutalno polomio nogu Onaziju i mozda mu unistio karijeru, ili Zuniga sto je sinoc polomio prsljenove Nejmaru, FIFA i njeni dvostruki standardi
Korisnikov avatar
By Zex88
Pazi,ono juce je bio faul koji se milion puta desi na utakmici..Nije niko kriv sto je Nejmar Cackalicamen..
Korisnikov avatar
By Kure
Zex88 napisao:Pazi,ono juce je bio faul koji se milion puta desi na utakmici..Nije niko kriv sto je Nejmar Cackalicamen..
:lol:
Него како то да му поломи пршљен, а да не мора ни на операцију...
У мом универзуму то је бруталити озледа која за последицу има парализу... Танг По стајл.
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Korisnikov avatar
By Zex88
ali kakva slicica..

Slika
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 35