Stare teme
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Ko je navijao za Radnički svih ovih sezona, ni pakao mu neće teško pasti.
Ako ništa drugo, Muti sam zahvalan za sve ove živce koje sam, nevoljno, istrenirao prateći tim ovih sezona.
Je l' sam se Istripovao ili smo, veselnici, šutnuli 45 trojki?
Kakav ku*ac Sasari, ovo je poseban nivo ludila...
Edit:

Sad proverih, za 3 45 puta, za 2 29 puta.

MUTO RODITELJU, TI SI BOG, NEMA DALJE
By Edibledi
Лако је са Мутом, увек можеш да знаш шта да очекујеш. :)
Да Вам је тренер Вукоичић или Владе Јовановић, мислим да бисте се исто нервирали а играли би досадну кошарку.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Edibledi napisao:Лако је са Мутом, увек можеш да знаш шта да очекујеш. :)
Да Вам је тренер Вукоичић или Владе Јовановић, мислим да бисте се исто нервирали а играли би досадну кошарку.
Gde bas njih nađe :D

Mada, u pravu si, sa mutom bar nije dosadno. Ako nam je za utehu...
Korisnikov avatar
By Gaja
hahahaha Muta onda da predje u gejeve :D
Danas igramo tekmu vrednu 150k evra. Najvise se plasim Micica i naseg suta. Ako nasi centri budu u elementu onda pobeda ne bi trebalo da izostane.
Za razliku od prosle sezone ove smo imali samo jedan kiks. Izgleda da je bolje igrati nasu ligu sa igracima koji nisu toliko preplaceni i "dobri". :)
By Master
Ako na prvo mesto stavimo (cuveni) "interes nase kosarke", onda bi bilo dobro da Radnicki dobije ovu utakmicu, jer ce svakako (covek koji nije predsednik Mege :) ) Misko manje osetiti "bol" koji nanosi -150K u kasi kluba. Za Radnicki bi to bio teret koji vrlo verovatno znaci "otaljavanje" Jadrana dogodine, a posle toga i ispadanje, i gledano iz tog ugla, slazem se @Gajom, da bi mozda bilo bolje odmah igrati KLS. Akica Stevanovic, Jevtovic, (ako je moguce) Novak, Jankovic sa par iskusnijih bi, po meni, imali tamo sta da kazu...
  • 1
  • 286
  • 287
  • 288
  • 289
  • 290
  • 295

На основу чега је нама пласман на ф4 примаран циљ […]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]