Stare teme
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
username999 napisao:
texxxdrummer napisao: Smao fali jebeni japanac napuseni.

A ko je taj Japanac? :)
E jbga sad, to je legenda foruma, ja ga smatram u velikoj mjeri zasluznim zasto su se neki ljudi navukli na ovaj forum.
Tip ima nevidjen smisao za humor, car teski. Najbolje je da skupis pitanja sva koja te interesuju pa onda da Dr. Flameni odgovori na sve
Korisnikov avatar
By ubicatigrova
texxx kako ide ona fora za partizan sto je rekao - nesto kao "meni to znaci"
Ne mogu da se setim svega al bilo je genijalno, smejao sam se ceo dan
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
jebeni grejv je toliko narusio ravnotezu u kosmosu odlaskom da se knofi unormalio.to me podseca na ono bez jake zvezde nema jakog partizana
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
ubicatigrova napisao:texxx kako ide ona fora za partizan sto je rekao - nesto kao "meni to znaci"
Ne mogu da se setim svega al bilo je genijalno, smejao sam se ceo dan
U vrijeme najruznije i najraspadnutije igre partizana, ono surovo spustanje na centre a ovi ne mogu meda brat je napisao :
" Uzasno smo atraktivni ako nista. Meni to znaci"
Korisnikov avatar
By username999
texxxdrummer napisao: Najbolje je da skupis pitanja sva koja te interesuju pa onda da Dr. Flameni odgovori na sve

Za sada me interesuje to što sam napisala, sutra je taj dan kad moram da mu razjasnim. Možda je trebalo da pomenem da sam prošli put u pola noći kad sam se jedva iskobeljala kako me je ščepao kod njega zaboravila telefone, pa se posle pola sata pojavio kod mene sa najvećom čokoladom i rekao mi da treba mnogo češće da se viđamo, sad kad smo blizu :roll: . Nisam ga zvala oko mesec dana posle toga, samo sam razmišljala šta je sve čitao u telefonima :oops: :doh:
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
username999 napisao:
texxxdrummer napisao: Najbolje je da skupis pitanja sva koja te interesuju pa onda da Dr. Flameni odgovori na sve

Za sada me interesuje to što sam napisala, sutra je taj dan kad moram da mu razjasnim. Možda je trebalo da pomenem da sam prošli put u pola noći kad sam se jedva iskobeljala kako me je ščepao kod njega zaboravila telefone, pa se posle pola sata pojavio kod mene sa najvećom čokoladom i rekao mi da treba mnogo češće da se viđamo, sad kad smo blizu :roll: . Nisam ga zvala oko mesec dana posle toga, samo sam razmišljala šta je sve čitao u telefonima :oops: :doh:
Ti si u stvari tokyo i zajebavas nas ovdje, ali u svakom slucaju ti hvala, zajebancija je odlicna :D Sretno, sta god bilo :violin:
Korisnikov avatar
By ubicatigrova
ajde podeli sa nama sta je bilo u telefonima, mozda mozemo da damo neki pametan savet :D
Korisnikov avatar
By username999
ubicatigrova napisao:ajde podeli sa nama sta je bilo u telefonima, mozda mozemo da damo neki pametan savet :D
Neka, neka, možda se ovde kroz par dana pojavi neko ko me zna IRL, pa ne bih baš da čita :P
texxxdrummer napisao:Ti si u stvari tokyo i zajebavas nas ovdje, ali u svakom slucaju ti hvala, zajebancija je odlicna :D Sretno, sta god bilo :violin:

:lol: A, ne, ne, ali, evo, biću Kyoto, ide mi uz avatar :D
By flameni
username999 napisao:Imam pitanje na koje mi je hitno potreban odgovor. Posle 15 minuta guglanja kljucnih reci mog problema na 3 jezika, setila sam se ovog foruma na kome dominiraju muskarci i ove teme, pa cu biti slobodna da se obratim doktoru za pomoc. Ceo dan radim, pa sam se umorila i nije mi do prezanja i biranja reci, a moram da obavim jedan vazan razgovor veceras ili sutra, pa bih bila zahvalna kada bi mi doktor ili neko ko ima iskustva u ovome bukvalno stavio reci u usta.

Naime, jedan drugar, sa kojim se druzim oko 3, 4 godine, a upoznali smo se ziveci u istom kraju, se odselio, pa se nismo neko vreme culi, utom se i ja odselim, i sretnemo se skoro i skontamo da zivimo 7 metara jedno od drugog. On ima devojku sa kojom je negde oko 5 godina, a koja je pre zivela dva sprata ispod mene i i dalje je tamo. E, ja nisam mogla da ne primecujem njegovog brata kad smo se tek upoznali, medjutim, on je 3 godine mladji od mene, a nisam nesto u fazonu mladjih tipova. Ali nisam ravnodusna, pa bih eventualno da vidim kako ce da se pokaze za jos koju godinu. Medjutim, taj oratak me konstantno muva i svaki put se jedva iscupam iz njegovih ruku. :roll: Jednom sam ga uhvatila da mi viri pod suknju! Doduse, toliki ispadi se nisu ponavljali. :oops: A kao drugar je super, bilo bi mi krivo da se ne druzimo i dalje. On ce da bane veceras verovatno, a ja sama... Na koji nacin da mu kazem da iskulira, da smo ortaci i samo ortaci, ali mi hitno treba odgovor koji mogu da citiram, ne savet? Hvala.
I jos nesto: ni njegov brat nije ravnodusan prema meni :D

vrlo jasno.ti si musko i fejkujes, a zato sto sam provalio, bilo bi lepo od tebe da priznas, pre nego sto objasnim kako sam dosao do ovog zakljucka.uvek vas, dr.
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 59

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]