Stare teme
Korisnikov avatar
By BogdanB
Ne zna se ko je gori po pitanju da bude kapiten, on ili Vanja. Napisao sam na tviteru I ovde cu :D
Kapiten Partizana, Mihaajlo Andriiic a on ustaje pored Tegija I pozdravlja publiku :D

Izaslo na sajtu kluba da se Avdalovic povukao iz privatnih razloga.

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
By Jomer
ovo za Vuleta bas lose, prosle sezone je bas uvestvovao najvise sa klupe od svih pomocnika, bodrio igrace, delio savete cesto cvetkovicu, pravi vojnik kluba
Korisnikov avatar
By skeske
Ne smijem ni da zamislim na sta ce taj cirkus liciti kad adrenalin u derbijima pukne onog "kulturnog covjeka". Zar opet... :(
Korisnikov avatar
By Jomer
brate privatizovao si forum, kao da si na nekom navijackom forumu, oladi malo, ovamo branis vucica covica, kao da si iz familije licno, svaki potez opravdavas, ovde covek jos nije dosao ni za pomocnog trenera vec dizes frku, podgrevas situaciju i znas da ce covek praviti problem
Korisnikov avatar
By skeske
Samo kazem da je covjek izuzetno nekulturan sto i jeste, a znamo kakav je pritisak na derbijima. Ako sam nekog uvrijedio brisite, nije ni bitno.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Zar Dule vise nije tu ili gresim? On je bio stoka nekulturna, ne razumem. Ko sada treba da se tera da deca mogu da gledaju... strasno

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
By Zex88
Radonja je kulturan.. :)

Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 178